Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 772 — Omar's Coming Yo!
Perez beivott, vagy mivan?
Kenny
?
Toto21
 www.facebook.com/share/p/16LDC5cDos/?mibextid=wwXIfr

total all a bal kint.

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 937 — #NoStress
Hoppá, Csányi lepasszolta az OTP-t a fiának... Kíváncsi leszek, mi lesz így a Vasassal...
warr_b
Mi lenne?
Szerinted beleveti magát az NB2-es magyar futballba, megveszi Kerkezt és Szoboszlait, és mikromenedzseli Nagy Mikit és Pinyőt?
Őszentsége Sobri Jóska
Az ellenkező végletre gondoltam...
warr_b
Ja. A stabil NB2-t hozzuk így is, no para.

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 839
Kenny
?
több mint 1 éve

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hoppá, Csányi lepasszolta az OTP-t a fiának... Kíváncsi leszek, mi lesz így a Vasassal...
warr_b
Mi lenne?
Szerinted beleveti magát az NB2-es magyar futballba, megveszi Kerkezt és Szoboszlait, és mikromenedzseli Nagy Mikit és Pinyőt?
Őszentsége Sobri Jóska
Az ellenkező végletre gondoltam...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 937 — #NoStress
warr_b
Mi lenne?

több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 125
Jó látni, hogy vannak még teltházas meccsek az NB1-ben.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 887
José Mourinho: A török ​​liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.
ozibozi
csak jönnie kéne egy évre mondjuk a vasasba 😀
Negritis, a vajda
Ha így folytatja az eredmények habzsolását, lassan a fradi is ajánlatot tehetne neki, igaz ahhoz az MVM-nek meg kellene többszörözni a
szponzori’ támogatását.
ozibozi
Majd összedobjuk, ez a kicsi már nem számít.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 904
José Mourinho: A török ​​liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.
ozibozi
Negritis, a vajda
Ha így folytatja az eredmények habzsolását, lassan a fradi is ajánlatot tehetne neki, igaz ahhoz az MVM-nek meg kellene többszörözni a
szponzori’ támogatását.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 028 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
ozibozi
Ergo Jose tökéletesen odaillik.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 208 — no es importante
A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.
ozibozi
Ilyen tökéletesen sommás leírást a magyar állapotokról még soha nem olvastam, bravúros.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 796 — The Mathematician
ozibozi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Vasárnap végre meglesz életem első meccsnezese a Stadion An der Alten Försterei-ban. Sajnos a férfi csapat meccseire ebben a szezonban nem tudtam jegyet szeretni, ugyh kezdésnek egy Union-Mönchengladbach női 2. Bundesliga rangadó jutott. A csajok egyébként újoncok a kettes bundasban, de 2. helyen állnak és jó esélyük van arra, h rögtön fel is jussanak az első ligába.

Viszont a stadion és a környék hangulatára már nagyon nagyon kiváncsi vagyok. Igazi oldschool Kelet-Berlin hangulata van Köpenick-nek elég sok helyen, szóval király kis élmény lesz. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 887
Kupadöntős a Bologna. 😊
De szép is lenne egy Liverpool bajnoki cím, Bologna kupagyőzelem dupla.

Fun fact: a május 14-ei döntő előtti hétvégén a bajnokságban szintén Milan-Bologna meccset rendeznek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333
5 percet bírtam nézni ebből a női kupadontobol. Borzalom
több mint 1 éve
🇩🇪 Bayern Munich Captains

1970 🇩🇪Beckenbauer 1971 🇩🇪Beckenbauer 1972 🇩🇪Beckenbauer 1973 🇩🇪Beckenbauer 1974 🇩🇪Beckenbauer 1975 🇩🇪Beckenbauer 1976 🇩🇪Beckenbauer

1977 🇩🇪Maier 1978 🇩🇪Maier 1979 🇩🇪Maier 1980 🇩🇪

Breitner 1981 🇩🇪Breitner 1982 🇩🇪Breitner 1983 🇩🇪

Rummenigge 1984 🇩🇪

Augenthaler 1985 🇩🇪Augenthaler 1986 🇩🇪Augenthaler 1987 🇩🇪Augenthaler 1988 🇩🇪Augenthaler 1989 🇩🇪Augenthaler 1990 🇩🇪Augenthaler 1991 🇩🇪

Aumann 1992 🇩🇪Aumann 1993 🇩🇪Aumann 1994 🇩🇪

Matthäus 1995 🇩🇪Matthäus 1996 🇩🇪Matthäus 1997 🇩🇪

Helmer 1998 🇩🇪Helmer 1999 🇩🇪Helmer
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 093
Camavinga 2-3 hónap out.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 088 — LIGHTS OUT!
Elcseszett egy szezon ez, de legalább van egy nagy győzelem.
Kampman
??? Supa Coppa már megvan, pont az Inter ellen, ez még csak egy elődöntő.
Sixo
Teljesen kiment a fejemből, bár ezt talán a szuperkupa jelentősége is adja
Kampman
Miről beszélsz, ott rendezték nálatok, lehet a kertetek aljában volt a döntő ...

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 093
Güler és Endrick kezdő egy bajnokin, mire elúszott minden a Mester berakta őket. Megéltük.
KeyG
Mondjuk meg kell verni a Barcat 2x es akkor még két kupa is lehet 😊
Toca
Én a bajnokságban nem reménykedek. A Király Kupa talán.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Hetvegen meglehet a Wrexhamnek a Championship.
Kez a kezben Brady csapataval.

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 874 — Vikings fan
Güler és Endrick kezdő egy bajnokin, mire elúszott minden a Mester berakta őket. Megéltük.
KeyG
Mondjuk meg kell verni a Barcat 2x es akkor még két kupa is lehet 😊
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 401 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Nézem, hogy mi ez a fülvédő Matetán, totál kimaradt ez a sztori. Szerencsétlen.
Sebii
mesélj
Löfli
A Millwall kapusa intézte el, 25 öltés a fülén.

Sebii
asztakurva

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 028 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
A Bologna a 98as Intertoto kupa után nyerhetne megint trófeát amúgy a kupában.