Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
És ha Mbappe berúgja ezeket vagy Bellinghamről bepattan a labda akkor jobb a játék?Nem. Bár az se volt nagy szám, de pont annyit játszottak, amennyit muszáj volt. Rutinbol lehoztak.Mondjuk olyan érzésem van, hogy te a tavalyi BL döntő után is tuti ezt mondtad. 😊Szerintem is.Más meccset nézünk.Már amennyiben ezt bármilyen szempontból jónak lehet nevezni. Egy lesgolt leszámítva közük nincs a meccshez.Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
Jughead
Erős jóindulattal sem tudnám jónak nevezni ezt a mai teljesítményt.
rob3r7o
Toca
De most őszintén, kb Lewan múlik h ez a meccs nem 4-0. Most erre mit irjak? H tok jó, h az első félidőben 0-0 volt? Attól meg, h Mbappe vagy lesen van vagy belerugja a kapusba nem lesz jobb a játék.
rob3r7o
több mint 1 éve
Amúgy legalább ilyenkor cserélne korábban Ancelotti. Vagy legalább hozna be rögtön az Endrick, Brahim, Guler triót egyszerre, nem csak az egyiket. Nem is értem mire vár.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Mbappe az összes helyzetet belövi lesről, és az összeset kihagyja amikor nincs lesen.Ez ismerős. Nunez csinálta ugyanezt tavaly, rendszeresen.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Lehet azt jelenti egyszer berúg egy nem les helyzetet is.Mbappe az összes helyzetet belövi lesről, és az összeset kihagyja amikor nincs lesen.Megdőlt az elmélet, pedig én is úgy voltam mikor ezt is kihagyta, hogy na ez tuti nem volt akkor les.
eaglesmcnabb
Jughead
több mint 1 éve
Nem. Bár az se volt nagy szám, de pont annyit játszottak, amennyit muszáj volt. Rutinbol lehoztak.Mondjuk olyan érzésem van, hogy te a tavalyi BL döntő után is tuti ezt mondtad. 😊Szerintem is.Más meccset nézünk.Már amennyiben ezt bármilyen szempontból jónak lehet nevezni. Egy lesgolt leszámítva közük nincs a meccshez.Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
Toca
De most őszintén, kb Lewan múlik h ez a meccs nem 4-0. Most erre mit irjak? H tok jó, h az első félidőben 0-0 volt? Attól meg, h Mbappe vagy lesen van vagy belerugja a kapusba nem lesz jobb a játék.
több mint 1 éve
Mbappe az összes helyzetet belövi lesről, és az összeset kihagyja amikor nincs lesen.Megdőlt az elmélet, pedig én is úgy voltam mikor ezt is kihagyta, hogy na ez tuti nem volt akkor les.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Mbappe az összes helyzetet belövi lesről, és az összeset kihagyja amikor nincs lesen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mondjuk olyan érzésem van, hogy te a tavalyi BL döntő után is tuti ezt mondtad. 😊Szerintem is.Más meccset nézünk.Már amennyiben ezt bármilyen szempontból jónak lehet nevezni. Egy lesgolt leszámítva közük nincs a meccshez.Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
több mint 1 éve
Az első fèlidő elèggè a tiètek volt a gól pedig kb a semmiből jött.Szerintem is.Más meccset nézünk.Már amennyiben ezt bármilyen szempontból jónak lehet nevezni. Egy lesgolt leszámítva közük nincs a meccshez.Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
több mint 1 éve
Szerintem is.Más meccset nézünk.Már amennyiben ezt bármilyen szempontból jónak lehet nevezni. Egy lesgolt leszámítva közük nincs a meccshez.Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
Jughead
több mint 1 éve
A legnehezebben kihagyhatót kihagyta 🥴
több mint 1 éve
Más meccset nézünk.Már amennyiben ezt bármilyen szempontból jónak lehet nevezni. Egy lesgolt leszámítva közük nincs a meccshez.Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
rob3r7o
több mint 1 éve
Mbappe Inzaghit játszik 😀
több mint 1 éve
Miért csak ez a gyökér Farkas kapja a reál meccseket?
több mint 1 éve
Már amennyiben ezt bármilyen szempontból jónak lehet nevezni. Egy lesgolt leszámítva közük nincs a meccshez.Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
Jughead
több mint 1 éve
MTK oktat
több mint 1 éve
Az a baj a Madrid mèg innen is vissza tud jönni...Hova?
dande2
több mint 1 éve
De nem örültem nyáron, hogy Flick lesz az edző.Meg kell követnem.
Ilyen jól játszani egy egy El Classicón, 5 U-21 saját neveléssel a kezdőben…én meg ezt nem láttam jönni a szezon előtt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Az a baj a Madrid mèg innen is vissza tud jönni...
több mint 1 éve
Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
rob3r7o
több mint 1 éve
Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
rob3r7o
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Flick visszahozta Lewangolski-t 💪
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.