Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Mendy szépen beragadtMendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
zacknorb
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Ezt mondjuk nem láttam jönni
több mint 1 éve
Nocsak nocsak 😬😬
több mint 1 éve
Lol
több mint 1 éve
Ez a Farkas Norbert még mindig egy gyökér
több mint 1 éve
Mendy szépen beragadt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nocsak 😛
több mint 1 éve
MTK-Újpest senki? 😂
több mint 1 éve
Csoda hogy megúsztuk....ha nem kezdjük el uralni a kpt ès nem leszünk kicsit labdabiztosabbak akkor necces lesz. Kicsit tele a nadrág èrzèsem van, jaj nehogy hibázzunk....
több mint 1 éve
Ez valami Atletico meccs? Úgy darálják egymást 😀
több mint 1 éve
Közben az Atalanta 35 perc alatt hintett 5öt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk ha nem működik sem fog low blockba visszaállni FlickJátszik a tűzzel a Barca.Védekezésben tehetségből nem fogják megoldani, marad a lestaktika. Amíg működik, persze.
Matthew99
szaba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó de pont azt hagyják a Realnak amit szeret Vini és Mbappe, lendületből ugorhatnak ki. Öngyilkosságnak tűnik, de ha nincs más nekem jó, úgyis a Realnak drukkolok.Játszik a tűzzel a Barca.Védekezésben tehetségből nem fogják megoldani, marad a lestaktika. Amíg működik, persze.
Matthew99
szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Játszik a tűzzel a Barca.Védekezésben tehetségből nem fogják megoldani, marad a lestaktika. Amíg működik, persze.
Matthew99
több mint 1 éve
Hat most még az voltNagyon meleg ez a Hansi_féle lestaktika
Toca
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Játszik a tűzzel a Barca.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Hat most még az volt
több mint 1 éve
Huh 😏
több mint 1 éve
Kb ez volt a kèrdès mikor nem lesz les....Elsőre ez is les
dande2
Hivatalosan is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kb ez volt a kèrdès mikor nem lesz les....
több mint 1 éve
Ez nem a mi meccsünk eddig, de nem is számítottam rá hogy az lesz.
több mint 1 éve
Ezt már rongyosra néztük. Tavaly.A mostaniakról sajnos nem találtam rendeset... ez két évvel ezelőtti, most még ennél is rosszabbak szegények 😄Ha találtok, bedobnátok ide a közösbe? Most már tényleg kíváncsi vagyok ezekre a guami talentekre... 😊Guam U17 most Omántól kapott ki 18-0-ra.Már vadásszuk a highlightokat!!!
Brunei meg Thaiföldtől 19-0-ra.
warr_b
Kampman
Vitézlő Titoknok tomz
m.youtube.com/watch?v=KjTbfOSHd-U&pp=ygUTR3VhbSB1MTcgaGlnaGxpZ2h0cw%3D%3D
warr_b
több mint 1 éve
felnőtt az aranygeneráció sajnosA mostaniakról sajnos nem találtam rendeset... ez két évvel ezelőtti, most még ennél is rosszabbak szegények 😄Ha találtok, bedobnátok ide a közösbe? Most már tényleg kíváncsi vagyok ezekre a guami talentekre... 😊Guam U17 most Omántól kapott ki 18-0-ra.Már vadásszuk a highlightokat!!!
warr_b
Kampman
Vitézlő Titoknok tomz
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A mostaniakról sajnos nem találtam rendeset... ez két évvel ezelőtti, most még ennél is rosszabbak szegények 😄Ha találtok, bedobnátok ide a közösbe? Most már tényleg kíváncsi vagyok ezekre a guami talentekre... 😊Guam U17 most Omántól kapott ki 18-0-ra.Már vadásszuk a highlightokat!!!
warr_b
Kampman
Vitézlő Titoknok tomz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Balotelli Genoa volt már? 😀 Nem is tudtam, h meg focizik. Mondjuk egy prime Balotelli ráférne Gilardino-ekra, kar h a mostani már elég messze van tőle.
„History is a set of lies agreed upon.”