Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 753
Mendy szépen beragadt
zacknorb
Mendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 137 — Vikings fan
Ezt mondjuk nem láttam jönni
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak nocsak 😬😬
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 952
Lol
több mint 1 éve
Ez a Farkas Norbert még mindig egy gyökér
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 922 — Kinek mit intézett a kormánya
Mendy szépen beragadt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 282 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak 😛
több mint 1 éve
MTK-Újpest senki? 😂
több mint 1 éve
Csoda hogy megúsztuk....ha nem kezdjük el uralni a kpt ès nem leszünk kicsit labdabiztosabbak akkor necces lesz. Kicsit tele a nadrág èrzèsem van, jaj nehogy hibázzunk....
több mint 1 éve
Ez valami Atletico meccs? Úgy darálják egymást 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 922 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben az Atalanta 35 perc alatt hintett 5öt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Játszik a tűzzel a Barca.
Matthew99
Védekezésben tehetségből nem fogják megoldani, marad a lestaktika. Amíg működik, persze.
szaba
Mondjuk ha nem működik sem fog low blockba visszaállni Flick

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
Matthew99
Védekezésben tehetségből nem fogják megoldani, marad a lestaktika. Amíg működik, persze.
szaba
Jó de pont azt hagyják a Realnak amit szeret Vini és Mbappe, lendületből ugorhatnak ki. Öngyilkosságnak tűnik, de ha nincs más nekem jó, úgyis a Realnak drukkolok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Matthew99
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Hat most még az volt
Toca
Nagyon meleg ez a Hansi_féle lestaktika

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Hat most még az volt
több mint 1 éve
Huh 😏
több mint 1 éve
Kb ez volt a kèrdès mikor nem lesz les....
dande2
Elsőre ez is les
Hivatalosan is

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kb ez volt a kèrdès mikor nem lesz les....
több mint 1 éve
Ez nem a mi meccsünk eddig, de nem is számítottam rá hogy az lesz.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress
Guam U17 most Omántól kapott ki 18-0-ra.
Brunei meg Thaiföldtől 19-0-ra.
warr_b
Már vadásszuk a highlightokat!!!
Kampman
Ha találtok, bedobnátok ide a közösbe? Most már tényleg kíváncsi vagyok ezekre a guami talentekre... 😊
Vitézlő Titoknok tomz
A mostaniakról sajnos nem találtam rendeset... ez két évvel ezelőtti, most még ennél is rosszabbak szegények 😄

m.youtube.com/watch?v=KjTbfOSHd-U&pp=ygUTR3VhbSB1MTcgaGlnaGxpZ2h0cw%3D%3D
warr_b
Ezt már rongyosra néztük. Tavaly.

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 880 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
warr_b
Kampman
Ha találtok, bedobnátok ide a közösbe? Most már tényleg kíváncsi vagyok ezekre a guami talentekre... 😊
Vitézlő Titoknok tomz
A mostaniakról sajnos nem találtam rendeset... ez két évvel ezelőtti, most még ennél is rosszabbak szegények 😄

warr_b
felnőtt az aranygeneráció sajnos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Kampman
Vitézlő Titoknok tomz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 753
Balotelli Genoa volt már? 😀

Nem is tudtam, h meg focizik. Mondjuk egy prime Balotelli ráférne Gilardino-ekra, kar h a mostani már elég messze van tőle.

„History is a set of lies agreed upon.”