Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
de ez hol volt kéz? 😀 csípőcsontja kb.Itt nem a tiziszabályok érvényesek. Támadó játékos kezéhez ér a labda a tizenhatoson belül, automatikusan szabadrúgás kifelé.
bogjosi

több mint 1 éve
de ez hol volt kéz? 😀 csípőcsontja kb.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
vagy mégse
több mint 1 éve
szoros marad a PL úgy tűnik
több mint 1 éve
Arteta kiégett! 😀Valahogy így✌️🤡✌️Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Arsenal is nyomhat egy fogd meg a sörömet bármikor🍺
Sixo
ozibozi
ozibozi
több mint 1 éve
Valahogy így✌️🤡✌️Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Arsenal is nyomhat egy fogd meg a sörömet bármikor🍺
Sixo
ozibozi
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Szerencsére sehogy 😏
Sixo
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.gólt se kaptok majd
Sixo
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok, hogy csinál ebből x-et a Juve.Arsenal is nyomhat egy fogd meg a sörömet bármikor🍺
Sixo
több mint 1 éve
Az eredmenyek.com szerint Szobo volt a leggyengébbje a Liverpoonak/Diaz mellett/annak a random generátornak nem szabad hinni
Vlm másik meccset néztek arrafelé.
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A Leganes a Barca után egy hónappal az Atletit is megverte, ezzel véget ért a top5 ligák leghoszabb aktuális győzelmi szériája.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az eredmenyek.com szerint Szobo volt a leggyengébbje a Liverpoonak/Diaz mellett/Az kozponti szerverrol megy, talan a sofascore adatbazisat hasznaljak, bar ebben nem vagyok biztos.
Vlm másik meccset néztek arrafelé.
ozibozi
több mint 1 éve
Az eredmenyek.com szerint Szobo volt a leggyengébbje a Liverpoonak/Diaz mellett/Vlm másik meccset néztek arrafelé.
több mint 1 éve
nem szokott, de szerintem kelleneA földön levő lábfejre taposott, azért az nem szokott egyből piros lenni. Boka felett igen, lábfejen nem.a sárga alap azért a belépőért* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
slowmotion
mivel második ezért piros
de azt se zárom ki hogy instant piros, de az már véleményes
a kérdés annyi hogy mennyi eltiltás utána
Negritis, a vajda
slowmotion
rühellem az ilyen taposásokat direkt retardáltan érkező belépőket
de ezért mondtam hogy véleményes, a szokások alapján inkább csak sárga de vannak érvek hogy piros
viszont mivel a baromja levette a pólóját ténylegesen csak az eltiltás hossza miatt kérdéses
bár lehet azt is rosszul tudom hogy 2 sárga és instant piros mást jelent ezen a téren
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A földön levő lábfejre taposott, azért az nem szokott egyből piros lenni. Boka felett igen, lábfejen nem.a sárga alap azért a belépőért* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
a sárga alap azért a belépőért* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Darwin! <3 A győzelemnek örülök de annak, hogy egy ilyen önbizalomnövelő meccs lett Nuneznek külön. Hasonló feeling mint tavaly az idegenbeli Newcastle-i meccs. Hú de kellett ez!

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Jaja, kétszer lehet vele nyerniA korai kifizetés funkció a barátom ismét 🤣Szarul véd. Mondjuk megint szánalmas, amit a Lipcse a második félidőben művel. Mint szerdán. Félidő után eltűnnek, és egy megnyert meccset elbasznak.Gulácsi ez megint mi fasz volt.Hopp egy potyaszagú ez a második
rob3r7o
ozibozi
rob3r7o
davemayer
* második sárga, mindketten ugyanazt gondoljátokPiros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
több mint 1 éve
Saliba eddig nem volt sérült, a változatosság kedvéért most ő is kiesett 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Piros volt az tesóNunez.. láttam én már ezért pirosat másik meccsen..sárga járt volna neki sajnos
- JC6
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ezt a cigizés-szarás kombót sose értettem, olyan mintha nem lenne okostelefonotok 😂😂
több mint 1 éve
A kloákádnak nincs ereje a PL-ben.szorri, most végig néztem a meccset, az vót a bajlöflinek meg szarnia kell 😀Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
Sixo
Negritis, a vajda
Löfli
több mint 1 éve
amúgy nekem is szarnom kell, de oda még nem mentem elszorri, most végig néztem a meccset, az vót a bajlöflinek meg szarnia kell 😀Kimentem cigizni a 90. percben, mire visszajövök meg lehet 0-2? 😀Mikey rá fog venni, hogy minden Pool meccset végig cigizz az erkélyen.
shagi0206
Sixo
Negritis, a vajda
Löfli