NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 721
48
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Bosnyak kapusnal le a kalappal.Tipikusan az a meccs volt ami az elso gólig lett volna csak nehéz, sajnos nem született meg, a kapusuk megmentette őket meg a felső léc.
Erdekes meccs volt, en pl csalodott vagyok.
Tobbet vartam a csapatunktol..
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nikitscher viszont kivalo volt.meg tud összeszedetten normálisan és szimpatikusan nyilatkozni
Szep talalat.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
4-ből 1 pont megvan 😏
több mint 1 éve
Legalább Malta nyert
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Bosnyak kapusnal le a kalappal.Erdekes meccs volt, en pl csalodott vagyok.
Tobbet vartam a csapatunktol..
több mint 1 éve
Baszki ha Varga fennmarad sztem nyerünk...Én ezért imádkoztam h ne hozza le
gabokocka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
igazából második hullám hiányzott nagyon, egy ember aki felszedegette volna a beívelések utáni lecsorgókat. a végén kellett volna legalább még egy kp feljebb tolva
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Adamot szet fogjak szedni sajnos.Nem kell szétszedni, nem kell behívni. Szegény teljesen használhatatlan.
Kenny
Ennél több értelme van bármelyik magyar játékost behívni a paksi/fehérvári/debreceni stb csatárok közül.
De még a csoki Németh is többet tud ennél, ha nem játszik akkor is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mondjuk eleve gyors átmenet helyett fel-le passzolgattunk vertikálisan, ki gondolta volna, hogy visszaér a védelem?
több mint 1 éve
Baszki ha Varga fennmarad sztem nyerünk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Jövőre nem baj a B, akkor ha nyerjük a csoportot akkor EB-selejtezőre lehet menni biztos pótselejtezős hellyel.Most viszont nagyon mélyen van a válogatott.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hajtás , küzdés rendben....de ennyi helyzetet kihagyni.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Bárki, bárki, bárki. Nézni is rossz szegényt.Amúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Az utcán nevelkedett Lakatos Gandalf, Kalányos Jézönsztetem, Kolompár LionelmessziAmúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
több mint 1 éve
Ádám te suta balfékDe ezt mi a faszért csúsztatta tovább Willi? Simán kapura is küldhette volna...
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Nem volt jó meccs.
több mint 1 éve
DibuszAmúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ez szomorú....
Draft

több mint 1 éve
Mi van ha harmadikok leszunk a csoportban, kivel jatszunk osztalyozot?Szerintem az nincs előre eldöntve.
gamerkr
Amúgy a meccsen látotakkal elégedett vagyok.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a suta mozdulat a vegen Adamtol. En nem ertem eskuszom o mit keres valogatott kozeleben. Szimpatikus figura de ne vicceljunk mar...
több mint 1 éve
Ádám te suta balfék
Draft

több mint 1 éve
Amúgy nem hiszem el, h Adamnal nem lehetne jobb csatárt találni. Legalább olyat, aki képes lesprintelni 100 métert.mondj harom olyan nevet aki szoba johetne.
rob3r7o
Kenny
Draft

több mint 1 éve
Mi van ha harmadikok leszunk a csoportban, kivel jatszunk osztalyozot?