Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 546
mondjuk a het csapata pont nem tukrozi a teljes teljesitmenyt, ertsd egesz szezon.Itt hencegett valaki kb 1-2 hwte hogy minden Pool meccset megnézett es Szobonal el kell gondolkodnia mert nagyon kilóg lefele.Túl sok Trollfoci volt mostanában? Ott szoktak állandóan hadakozni és árnyékszájkaratezni képzeletbeli ellenségekkel valami ömlesztett nacionalista férfiszerelem kirakatmártír koktélbanPedig béna és nem csinál semmit. Durva, hogy a kispad melegítésével be lehet kerülni a hét csapatába. Shearer is hülyül már...
Matthew99
Bálesz
FLZOLI
Gondolom erre reflektált Bálesz.
Toca
de ettol fuggetlenul nagy szo h bekerult
es ha slot is jol nyilatkozik rola es kb folyton jatszik akkor ki a helikopter?
több mint 1 éve
Itt hencegett valaki kb 1-2 hwte hogy minden Pool meccset megnézett es Szobonal el kell gondolkodnia mert nagyon kilóg lefele.Túl sok Trollfoci volt mostanában? Ott szoktak állandóan hadakozni és árnyékszájkaratezni képzeletbeli ellenségekkel valami ömlesztett nacionalista férfiszerelem kirakatmártír koktélbanPedig béna és nem csinál semmit. Durva, hogy a kispad melegítésével be lehet kerülni a hét csapatába. Shearer is hülyül már...
Matthew99
Bálesz
FLZOLI
Gondolom erre reflektált Bálesz.
több mint 1 éve
szerencsére ma sem maradtunk foci nélkül, @warr_b -vel együtt néztük az Arab Öböl-Kupa csoportkörét, meglepetésre Kuvait megverte az Emirátusokat!Azért kellett hozzá az emír piros lap is ☺️
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
szerencsére ma sem maradtunk foci nélkül, @warr_b -vel együtt néztük az Arab Öböl-Kupa csoportkörét, meglepetésre Kuvait megverte az Emirátusokat!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Owen Hargreaves Compares Bayern Munich and Man United's Christmas Parties 🎄😂
— Rio Ferdinand Presents (@FIVEUK) December 23, 2024
CC: @rioferdy5, Owen Hargreaves, @JodyMorris, @joelbeya, #MUFC pic.twitter.com/3US6UtKmNp
több mint 1 éve
Olyan posványba nem járok. Csak ezt a fórumot olvasom 😉Túl sok Trollfoci volt mostanában? Ott szoktak állandóan hadakozni és árnyékszájkaratezni képzeletbeli ellenségekkel valami ömlesztett nacionalista férfiszerelem kirakatmártír koktélbanPedig béna és nem csinál semmit. Durva, hogy a kispad melegítésével be lehet kerülni a hét csapatába. Shearer is hülyül már...
Matthew99
Bálesz
FLZOLI

több mint 1 éve
Túl sok Trollfoci volt mostanában? Ott szoktak állandóan hadakozni és árnyékszájkaratezni képzeletbeli ellenségekkel valami ömlesztett nacionalista férfiszerelem kirakatmártír koktélbanPedig béna és nem csinál semmit. Durva, hogy a kispad melegítésével be lehet kerülni a hét csapatába. Shearer is hülyül már...
Matthew99
Bálesz
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nem csodálom. Kezdésnél kiégett az ellenfelek retinája, alig láttak valamit a pályán, könnyen elbántak velük.mi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀throwback, ilyen mezben nyerték meg (éppenhogy) a 98/99-as szezonban a league one playoffot és jutottak vissza a champóba
Löfli
törölt kristof
több mint 1 éve
Régi szép idők, mikor még a helyükön voltakmi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀throwback, ilyen mezben nyerték meg (éppenhogy) a 98/99-as szezonban a league one playoffot és jutottak vissza a champóba
Löfli
törölt kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
mi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀throwback, ilyen mezben nyerték meg (éppenhogy) a 98/99-as szezonban a league one playoffot és jutottak vissza a champóba
Löfli
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve

mi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Saka minimum 8 hét off, torn his hamstring
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És még Szoboszlainak is passzolt.A meccs utáni interjúban beismerte, hogy összekeverte MacAllisterrel és csak azért. Magától nem tenne ilyet 🙂
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Egy bajnokit nem látok, nyilván azon gurít hatot a csapat. Na majd ma visszanézem.Salah 16 meccsen 15+11. És még Szoboszlainak is passzolt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ezt is csak bosszantásból 😊Az elmúlt négy évből csak egyszer, de előtte 11-szer zsinórban.Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Most pár évig nyugi lesz.
több mint 1 éve
Az elmúlt négy évből csak egyszer, de előtte 11-szer zsinórban.Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szóval akkor a PL Év Játékosa a bimbifrizurás lesz?
több mint 1 éve
Vagy td rossz xp-vel meg egy fg. No igen.vagy 3 safety es egy fg 😀3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
zacknorb
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Nagyon aranyos a bíró spori, a kis szöszit most kellett volna zuhanyozni küldeni. Már persze csak ha volt ideje megizzadni...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 546
vagy 3 safety es egy fg 😀3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
zacknorb
több mint 1 éve
3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀