NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 873
52
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker
Löfli
🚨 Conference League fixtures are set!
— Football Rankings (@FootRankings) August 30, 2024
🔷 Each of the 36 teams will play six league matches, three at home and three away.
📸 UEFA pic.twitter.com/YbdSJAI0SH

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?
több mint 1 éve
Chelsea's Conference League fixturesA Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker
Löfli
Chelsea vs Gent
Heidenheim vs Chelsea
Astana vs Chelsea
Chelsea vs Shamrock Rovers
Panathinaikos vs Chelsea
Chelsea vs Noah
*Fixture order and dates to be confirmed on Saturday 31 August
több mint 1 éve
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfff
több mint 1 éve
wrexham
200
azok is erősebbek mint a Fradi, így inkább annak kell örülni, hogy nem Bilbaok jötteka 4. kalapból legalább négy könnyebb ellenfél jöhetett volna. a 3. kalapból szintén annyi, már a Dynamonál könnyebb.Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelekbármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
zacknorb
wrexham
deyell
több mint 1 éve
Boszniában sem maradt kint Gojak és Lonchar… 🥺Jansenhez jön az AZRemélem viszik is majd magukkal.
zacknorb
Bálesz
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Ha nem tudjatok mi a csoda, tessék:www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/08/ezt-mondta-dibusz-denes-a-fradi-csoda-utan
(Bocs, ha vótmá)
több mint 1 éve
Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfeleksima 8 vereség ez!
zacknorb
több mint 1 éve
a 4. kalapból legalább négy könnyebb ellenfél jöhetett volna. a 3. kalapból szintén annyi, már a Dynamonál könnyebb.Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelekbármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
zacknorb
wrexham
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Jansenhez jön az AZRemélem viszik is majd magukkal.
zacknorb

több mint 1 éve
wrexham
200
Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelekbármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
zacknorb
több mint 1 éve
Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelek
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A "mihez kèpest" a lènyeg 😉 termèszetesen a Fradi mostani állapotában senki nem könnyű....Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
több mint 1 éve
lehetett volna rosszabb, de lehetett volna jobb is. mindegyik kalapból jöhetett volna több könnyebb ellenfél. mondjuk a PAOK vagy az Olympiakos (ők is második kalaposak) sorsolását elfogadtam volna, de talán még a Maccabiét meg a Fenerét is.Anderlecht, Kijev?Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
De amúgy ahhoz képest ami lehetett volna ez nem szar
zacknorb
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Anderlecht, Kijev?Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
De amúgy ahhoz képest ami lehetett volna ez nem szar
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
ahhoz képest mi lehetett volna az, de összességében ez is nagyon komoly leszEnnèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
deyell
több mint 1 éve
wrexham
200
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....és ez a könnyű sorsolás(tényleg az ha megnézzük kik lehettek volna) is brutálisan erős
dande2
több mint 1 éve
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
dande2
buhloone mindstate
több mint 1 éve
YeeeeeeeaaahhhSzerintem semmi szükség nincs rá, bőven elég a Grupi
Remelem a Puskásban lesz
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....