NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 116 — Invisible man
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.
Willie Parker
Cselszi schedule-t is kérek, lusta vagyok guglizni
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 148 — Vikings fan
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
A Fior EKL csoportja nem is vészes, bár tudom, h a Zakadémia másik kalapból indult volna: LASK, APOEL, Guimaraes, TNS, St Gallen, Pafos.
Willie Parker
Löfli
Chelsea's Conference League fixtures

Chelsea vs Gent
Heidenheim vs Chelsea
Astana vs Chelsea
Chelsea vs Shamrock Rovers
Panathinaikos vs Chelsea
Chelsea vs Noah

*Fixture order and dates to be confirmed on Saturday 31 August
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 936 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 962

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfff
több mint 1 éve
wrexham 200
Fradista haverom szerint nagyon erős, BL szintű ellenfelek
zacknorb
bármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
wrexham
a 4. kalapból legalább négy könnyebb ellenfél jöhetett volna. a 3. kalapból szintén annyi, már a Dynamonál könnyebb.
deyell
azok is erősebbek mint a Fradi, így inkább annak kell örülni, hogy nem Bilbaok jöttek
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Jansenhez jön az AZ
zacknorb
Remélem viszik is majd magukkal.
Bálesz
Boszniában sem maradt kint Gojak és Lonchar… 🥺

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ha nem tudjatok mi a csoda, tessék:
 www.origo.hu/sport/sport-futball/2024/08/ezt-mondta-dibusz-denes-a-fradi-csoda-utan

(Bocs, ha vótmá)
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 486
zacknorb
sima 8 vereség ez!
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 242
zacknorb
bármi jön ki akkor is ezt mondaná 😊 Fradihoz képest szinte mindenki erős, lehetséges ellenfelekhez képest "könnyű"
wrexham
a 4. kalapból legalább négy könnyebb ellenfél jöhetett volna. a 3. kalapból szintén annyi, már a Dynamonál könnyebb.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Jansenhez jön az AZ
zacknorb
Remélem viszik is majd magukkal.

több mint 1 éve
wrexham 200
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 948 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 339 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....
dande2
ez könnyű? Malmőt leszámítva mindegyik csapat erősebb.
deyell
A "mihez kèpest" a lènyeg 😉 termèszetesen a Fradi mostani állapotában senki nem könnyű....
több mint 1 éve
Ennèl "könnyebb" nehezen lehetett volna. Remèljük hosszabb távon Jansen össze tudja szedni őket.....
dande2
deyell
Anderlecht, Kijev?
De amúgy ahhoz képest ami lehetett volna ez nem szar
zacknorb
lehetett volna rosszabb, de lehetett volna jobb is. mindegyik kalapból jöhetett volna több könnyebb ellenfél. mondjuk a PAOK vagy az Olympiakos (ők is második kalaposak) sorsolását elfogadtam volna, de talán még a Maccabiét meg a Fenerét is.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 948 — Kinek mit intézett a kormánya
dande2
deyell
Anderlecht, Kijev?
De amúgy ahhoz képest ami lehetett volna ez nem szar

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham 200
dande2
deyell
ahhoz képest mi lehetett volna az, de összességében ez is nagyon komoly lesz
több mint 1 éve
wrexham 200
dande2
és ez a könnyű sorsolás(tényleg az ha megnézzük kik lehettek volna) is brutálisan erős
több mint 1 éve
dande2

buhloone mindstate

több mint 1 éve
Yeeeeeeeaaahhh
Remelem a Puskásban lesz
- JC6
Szerintem semmi szükség nincs rá, bőven elég a Grupi

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 339 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
Jansenhez jön az AZ

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 603
Yeeeeeeeaaahhh
Remelem a Puskásban lesz
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 377 — Omar's Coming Yo!
Ez így nem néz ki rosszul.