NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 836
50
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Timbernek megint vége... teljes bukó a mai nap
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ures a kapu, ez meg belerugja Raya-ba...
több mint 1 éve
Úgy látszik Havertz nem látta Özilt játszani. Kicsit kellett volna csak a labda tetejére rúgni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Havertz lolka

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nem hiszem el...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
De Jesus seggébe fel lehet nyúlni, arra ne adjanak semmit 😀Azt az idiótát kétszer is ki kellett volna állítani azon a meccsen, azt még el se tiltották.
3 pont megy ma a kukába
Heisman nádor
több mint 1 éve
De Jesus seggébe fel lehet nyúlni, arra ne adjanak semmit 😀Meg a torkával is lehúzta az ellenfél kezét suttyóságból.
3 pont megy ma a kukába
Heisman nádor

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
A tavaly óta élő szabályok szerint a szabad elvégzésének akadályozása sárga.a csávó indított volna, Rice meg elpöckölte a labdát. teljesen jogos sárga, csak nyilván ha tavaly Odegaard sem kapta meg a lapokat suttyóságaira, akkor a köcsög bíró mire fel osztja ki a válogatott kezdő középpályásának? azonnal mondjon le!Tehát Rice-nak a tarkóján is szemének kéne lennie. És, hogyan lehet guruló labdából szabadot indítani? Az hogy elpöckölik a labdát gyakorlatilag olyan mint ha hozzáérnek valakihez akkor meghal. Eszerint minden ilyen sárga. Gyorsan fognak fogyni minden meccsen.
slowmotion
Matthew99
A spori annyiban hülye, h Joao Pedrónak meg nem adott ugyanezért.
több mint 1 éve
De Jesus seggébe fel lehet nyúlni, arra ne adjanak semmit 😀3 pont megy ma a kukába
több mint 1 éve
a csávó indított volna, Rice meg elpöckölte a labdát. teljesen jogos sárga, csak nyilván ha tavaly Odegaard sem kapta meg a lapokat suttyóságaira, akkor a köcsög bíró mire fel osztja ki a válogatott kezdő középpályásának? azonnal mondjon le!Tehát Rice-nak a tarkóján is szemének kéne lennie. És, hogyan lehet guruló labdából szabadot indítani? Az hogy elpöckölik a labdát gyakorlatilag olyan mint ha hozzáérnek valakihez akkor meghal. Eszerint minden ilyen sárga. Gyorsan fognak fogyni minden meccsen.
slowmotion

több mint 1 éve
A 2010-es évek közepén nagy sláger volt a lelátókon az "Andó-Szabó, mocskos csaló"Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannakEgyedül a magyar bírókra nem lehet panasz. Nem láttam még senki aki vitatta volna Löfli bármelyik fújását.
Beki
Sixo
több mint 1 éve
a csávó indított volna, Rice meg elpöckölte a labdát. teljesen jogos sárga, csak nyilván ha tavaly Odegaard sem kapta meg a lapokat suttyóságaira, akkor a köcsög bíró mire fel osztja ki a válogatott kezdő középpályásának? azonnal mondjon le!Teljesen jogos kiállítás volt, Rice idióta volt mindkettő esetnél.
slowmotion
Veltmannak is járt volna viszont a lap, Joao Pedro meg dobálja magát, mint egy fürdőskurva egész meccsen büntetlenül.
több mint 1 éve
Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannakDe ez a két állítás nem zárja ki egymást.
Beki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannakEgyedül a magyar bírókra nem lehet panasz. Nem láttam még senki aki vitatta volna Löfli bármelyik fújását.
Beki
több mint 1 éve
de, az azonnali piros varozható. az ugyanis általában OGSO, vagy kirívó durvaság miatt van megítélve, és hát van olyan, hogy rájátszik az ellenfél. simán volt olyan (nem feltétlenül Angliában), hogy a bíró visszavonta a pirosat.Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannakÉs egy kiállítás nem VAR-ozható, tök mindegy hogy nem azonnali, ugyanúgy megváltoztatja a meccset. Főleg, hogy a másiknak járt sárga.
Beki
Matthew99
sőt, youtube-on láttam olyat, hogy két pirosat vont vissza a bíró ugyanazon a meccsen, ugyanazon csapat ellen.
több mint 1 éve
a csávó indított volna, Rice meg elpöckölte a labdát. teljesen jogos sárga, csak nyilván ha tavaly Odegaard sem kapta meg a lapokat suttyóságaira, akkor a köcsög bíró mire fel osztja ki a válogatott kezdő középpályásának? azonnal mondjon le!
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Masik min sarga nem kerdeses.Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannakÉs egy kiállítás nem VAR-ozható, tök mindegy hogy nem azonnali, ugyanúgy megváltoztatja a meccset. Főleg, hogy a másiknak járt sárga.
Beki
Matthew99
több mint 1 éve
Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannakÉs egy kiállítás nem VAR-ozható, tök mindegy hogy nem azonnali, ugyanúgy megváltoztatja a meccset. Főleg, hogy a másiknak járt sárga.
Beki

több mint 1 éve
Persze Rice így a következő meccsen se lesz, ami a NLD. Idióta nyomorék
több mint 1 éve
3. fordulóban járunk eddig 2 piros maradt el az ellenféltől, mi cserébe kaptunk 1-et a semmire. Mi lesz még itt...
több mint 1 éve
Eddig azt hittem h a spanyol es olasz birok a legszarabbak, de nem vitas h az angolok egy rakas szar szintjen vannak
több mint 1 éve
És Ricet állítja ki, mi a kurvaanyja ez?????!!!Melyik meccset nézi ez a barom?
Sebii

több mint 1 éve
És Ricet állítja ki, mi a kurvaanyja ez?????!!!
több mint 1 éve
xD molesztálni bezzeg lehet 😀