NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 862
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
@petey hallod, egy darabig nem nézek NB1-es meccset, hála a mai két hulladék csapatnak. Üvöltött a labda hogy hagyják békén, ez kb megye 2-es szint volt, valami iszonyat elborzasztó foshalmaz😃
több mint 1 éve
kedvenc olasz csapatomat szépen elpicsázzák 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Neto lesz a cserekapus idén. Végre pénzügyileg egészséges a csapat, főleg az eladásokkal. Egy Saka backup azért kéne még hogy teljes legyen minden szinten a keret.Peeték mondták, hogy Saka backupot azért nehéz találni, mert az ember tényleg 500 játékperc körül kapna csak, arra meg minőséget nem feltétlen jönne.
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egen.😉😀😀Mi az a figyisz?🙂Bocs akkó fityiszt így mán jó? 🤪
ZoliZoltán
images.app.goo.gl/aa6zZ8g6x752AsiL8
dande2
több mint 1 éve
Vezet is a Sinter, igaz a vége szerencse volt, de nagyon jó nézni ezt a csapatot
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Neto lesz a cserekapus idén. Végre pénzügyileg egészséges a csapat, főleg az eladásokkal. Egy Saka backup azért kéne még hogy teljes legyen minden szinten a keret.Ez a Sterling pletyka még az utolsó percekben is tartja magát, számunkra kedvező feltételek mellett még fantáziát is látok benne.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Neto lesz a cserekapus idén. Végre pénzügyileg egészséges a csapat, főleg az eladásokkal. Egy Saka backup azért kéne még hogy teljes legyen minden szinten a keret.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Vidi - MTK, 36 perc alatt ötször mondja el Crazy hogy “abszolút fehervar fölény van a meccsen”, közben a Vidinek egy komoly helyzete volt, az MTK-nak négy 😃😃😃
több mint 1 éve
Mindenki játszik minden kategóriájú ellenféllel. Több a topcsapatok közti meccs, ami a laikusoknak jó. Az utolsó fordulóban nem 3 tétmeccs lesz, hanem 13+ ami mindenkinek jó. Minden meccs és gól számít.Miert is?Az élboly kemény meccseket játszik.Az épp lecsúszott jó csapatok meg pont nem.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
ZoliZoltán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mi az a figyisz?🙂Bocs akkó fityiszt így mán jó? 🤪
ZoliZoltán
images.app.goo.gl/aa6zZ8g6x752AsiL8
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Miert is?Az élboly kemény meccseket játszik.Az épp lecsúszott jó csapatok meg pont nem.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
több mint 1 éve
Mi az a figyisz?🙂
több mint 1 éve
Őszintén remèlem hogy Mátè figyiszt mutat hajnalkáèknak....
több mint 1 éve
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésObijektívek ők:
Obszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
Éljen a továbbra is objektív mlsz
Stoki
Fagyi csinálta - felfuggesztett
Más - milliók
több mint 1 éve
I was alive when Wenger signed 5 players on deadline day.
— Nihilistic Gooner (@Wilsharma) August 30, 2024
Two of them run our club 😭
😀😀😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésPedig erről az ítéletről tényleg születhetne egy Origo cikk hogy nem tudjuk hogy, de egy CSODA történt.😀
Obszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
Stoki
több mint 1 éve
Távirányított füstbomba: felfüggesztett büntetésObszcén kifejezések bekiabálása: szektorbezárás, pénzbüntetés
több mint 1 éve
De ez is nagy sztori:Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tanaka Ao a Leedsbe igazol bejelentő videó:— Leeds United (@LUFC) August 30, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Ott is van minden hétre 2-3 nagy meccs, ami kiemelkedik, de nem konkrétan a párharcokra gondoltam, hanem a szerkezetére az egésznek. Jelentősége van ott is és majd itt is, hogy mennyi győzelmed van, hányadik helyen zársz, van e majd pihenőd vagy épp játszhatsz egy párharcot a 16 közé jutásért, ahelyett hogy kis szusszanáshoz jutnál. Nagy vonalakban ugyanaz.Sokkal több nagy meccs, végig tét mindenhol...Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
Kiemeltek, wild card kör..
wrexham
zacknorb
több mint 1 éve
Sokkal több nagy meccs, végig tét mindenhol...Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
wrexham
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Wishes NFL lebonyolítás.Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
zacknorb
több mint 1 éve
wrexham
200
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?szerintem igen.
Toca
Elég valószínű hogy pl. 5.helytől lefelé a gólkülönbség fog dönteni. Nem mindegy ebben az amúgy is már brutálisan zsúfolt menetrendben hogy erő nyerő vagy, vagy éppen lecsúszol a 9.helyre és jöhet +2 meccs, ami már úgy így is kettővel több mint eddig volt.
több mint 1 éve
Mekkora 1 rohadt nagyon baromság ez az új rendszer a BL-ben...pfffVagy éppen hogy marha jó, mint kezd mindenki ráeszmélni
ZoliZoltán
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
BLben akkor érdemes lesz jól megverni a kisebb csapatokat ebben az új rendszerben ugye?Igen
Toca
Poloska vagyok.