Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 335
JC, ennyire meg akarják menteni Gera seggét, hogy minden fradistát odaküldenek, csak ne essen ki Zoli?
petey
Szerintem a Kecsó menthetetlen. Annyira színtelen-szagtalan lett a csapat, hogy hihetetlen. Egyszer egy pénteki napon még a Paks ellen le is autókáztam, annyira jó focit nyomtak, de ez a mostani, vicc. Ki fognak esni.
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 064
JC, ennyire meg akarják menteni Gera seggét, hogy minden fradistát odaküldenek, csak ne essen ki Zoli?
petey
Ma éppen kettő pontot buktak a fradistájuk miatt.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 786 — Csodabogár

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.
rob3r7o
Ten Hag egy idiota, de az MU semmivel sem jobb Amorimmal, szoval latszik, hogy belulrol rohad a klub es nem az edzo miatt. Egy Leipzig-fele csapatnal siman mukodhet az ilyen edzok elkepzelese, kisebb a nyomas, konnyebb a bajnoksag, nem dolga bajnoksagot nyerni, megfelelo a kornyezet.

Szoval lehet, hogy adnek eselyt neki es szurkolokent amugy meg nem is irnam le.

En ugy hallottam, nagyon el akarjak kerulni a szezon kozepen jovo valtast es vegig akarjak nyomni Roseval, es Klopp gyozte meg a vezetoseget, hogy meg varjanak is. Gondolom, ez lesz.
Stez
en amugy hiszek abban a teoriban, hogy attol, mert vki ugyanazt, ugyanugy es ugyanaz-hasonlo jatekosokkal probalja megvalositani a top szinten, ami 1-2 szinttel alatta mukodott, az nem fog menni. nezd meg Kompanyt: egyetlen volt Burnley jatekost nem hoztak hirbe velunk. sztem fel sem merult komolyan, mert mas szint.

oke, Amorim jelenleg hozott anyagbol foz, de meg lehet nezni pl Rashfordot. altalam keves kedvelt angol jatekosok egyike, ehhez kepest ott nem fer a keretbe, egy angol kieso jelolt csapatnal, de a BL 16 kozott meg kezdo mashol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Stez SMU Mustangs 49 931 — Whoops, looks like something went wrong.
Lipcse kapcsán edzői fronton megint szóba került teg Hag, aki Rose-t valthatna, de nem volt egyértelmű, h már szezon közben, vagy csak nyáron. Kicsit faznek tőle bevallom, de ahogy az Ajaxnal lehet a Lipcsenel is jól működne.
rob3r7o
Ten Hag egy idiota, de az MU semmivel sem jobb Amorimmal, szoval latszik, hogy belulrol rohad a klub es nem az edzo miatt. Egy Leipzig-fele csapatnal siman mukodhet az ilyen edzok elkepzelese, kisebb a nyomas, konnyebb a bajnoksag, nem dolga bajnoksagot nyerni, megfelelo a kornyezet.

Szoval lehet, hogy adnek eselyt neki es szurkolokent amugy meg nem is irnam le.

En ugy hallottam, nagyon el akarjak kerulni a szezon kozepen jovo valtast es vegig akarjak nyomni Roseval, es Klopp gyozte meg a vezetoseget, hogy meg varjanak is. Gondolom, ez lesz.

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 862 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

YoungZeeZee
Átlagos meccs az FM mentésedben

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 926
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 773 — Amerikai sportok rajongója
Fantasztikus ez a római zászlóerdő!
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 410 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
hát ez a Chelsea meccs nézhetetlen, a Koppenhága 10 emberrel védekezik, a vendégek meg a félpályán passzolgatnak
Löfli
na a fordulás után meg 5 perc alatt több minden történt, mint az egész első félidőben 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 410 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
hát ez a Chelsea meccs nézhetetlen, a Koppenhága 10 emberrel védekezik, a vendégek meg a félpályán passzolgatnak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
FIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-tol 64 csapatos vb-t akarnak
Stez
A magyar lobbi erős.
Dzsokijuing
Inkább Ázsia. Legyen az h azsiaval feltöltik, Európának marad a jelenlegi létszám
csebi
egeszen fantasztikus lesz megint nezni, hogy a meccsek ketharmada kb. NB I-es szintu lesz

több mint 1 éve
FIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-tol 64 csapatos vb-t akarnak
Stez
A magyar lobbi erős.
Dzsokijuing
Inkább Ázsia. Legyen az h azsiaval feltöltik, Európának marad a jelenlegi létszám

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 278 — Saturday Night Lights
Stez
A magyar lobbi erős.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
FIFA-nal tenyleg nem tanulnak semmibol es csak a penz szamit, semmi mas. 2030-ban 64 csapatos vb-t akarnak

Szerkesztette: Stez

több mint 1 éve
na Manunak izomhuzodasa van, es nem ugy nez ki, hogy hamar visszaterhet. szoval Ulreich time?
csebi
Amúgy mi van Peretz-el? Ő már teljesen kiesett a képből?
rob3r7o
serult.
csebi
Kar. Pedig ra kiváncsi lettem vna.

több mint 1 éve
na Manunak izomhuzodasa van, es nem ugy nez ki, hogy hamar visszaterhet. szoval Ulreich time?
csebi
rob3r7o
serult.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 092 — LIGHTS OUT!
csebi
Meg kell venni Gulácsit.

több mint 1 éve
csebi

több mint 1 éve

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 576 — je suis poloska

zacknorb
EB óta mondom, hogy a legjobb balbekk a világon.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 052 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 052 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Plusz egy kis Spurs:
több mint 1 éve
Szobi jelölt a hónap játékosa címre
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 092 — LIGHTS OUT!
De jó kis pletyik vannak.
MU Xavi nézte ki nyárra Amorim helyére.
Szobiért 100at ajánlott az Al Halil.
Brahim Diazért 80at egy meg nem nevezett szaudi klub.
Grealish a Spurshöz tart.
Comanért 45öt kér a Bayern, a Pool meg a Castle harcolnak érte.
Guimaraes kegyeiért az Arsenal meg a City harcol, aki a nyáron mehet ha kapnak érte eleget.
Di Marzio szerint a Pool egy 100ast letett Kvaradonáért a Napolinak, de az üzlet nem jött össze, mert 1 évig még kölcsönbe akarták hagyni és csak utána a Merseyside-ra vinni őt.
A Chelsea érdeklődött a Barcánál Casado és Kounde árával kapcsolatban, és ajánlott egy 60ast Fermin Lopezért.
Sajnos a köcsög Pool most inkább Antonee Robinsont figyelgeti balbackbe, 29et ajánlottak érte a Fulhamnek.
PSG érdeklődött Gaviért a Barcánál ,azt mondták nekik 80ért a tietek.