Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
meg is érdemeltük, hogy egy Silast kölcsönadunk a Zvezda-nak, annyi sérült van, kezdő lenne a Stuttgartban is, idióták
több mint 1 éve
Valami streamer oldal van, ahol burjánzanak a jobbnál jobb linkek olyan meccsekre, amit a buzi magyar tv társaságoktól happolt elaz rtl előfizetős szarja? rojadirecta-t ismerem, de ott sokszor szarok a linkek.streameast működget
shagi0206
több mint 1 éve
Valami streamer oldal van, ahol burjánzanak a jobbnál jobb linkek olyan meccsekre, amit a buzi magyar tv társaságoktól happolt elaz rtl előfizetős szarja? rojadirecta-t ismerem, de ott sokszor szarok a linkek.soccerlive.app/
shagi0206
több mint 1 éve
Valami streamer oldal van, ahol burjánzanak a jobbnál jobb linkek olyan meccsekre, amit a buzi magyar tv társaságoktól happolt elaz rtl előfizetős szarja? rojadirecta-t ismerem, de ott sokszor szarok a linkek.
több mint 1 éve
Jah, a tipper klasszisokkal jobb volt. Ezt mintha Google táblázatokban számolná ki az emberHát bassza meg, de jó hogy tegnap betippeltem a fordulóra, erre ez a foshalmaz nem mentette el.Mehh.A renszer faszsága, hogy az EB-s csoportokat automatikusan meghagytaEste BL, tipplyt töltsetekKábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
zacknorb
warr_b
zacknorb
Amúgy szar ez a tipp.ly, ennél még a tipper is sokkal jobb volt.
warr_b
Jött megint az emlékeztető levél, hogy nem tippeltem.
Mekkora egy szánalmas hulladék ez.
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hát bassza meg, de jó hogy tegnap betippeltem a fordulóra, erre ez a foshalmaz nem mentette el.Mehh.A renszer faszsága, hogy az EB-s csoportokat automatikusan meghagytaEste BL, tipplyt töltsetekKábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
zacknorb
warr_b
zacknorb
warr_b
Jött megint az emlékeztető levél, hogy nem tippeltem.
Mekkora egy szánalmas hulladék ez.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
W.Wilo és Gabi ilyen csatárokat mint a 20 gólos Gyökeres eszik reggelire 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Csori Lipcse. Megint kikaptak egy ongollal, plusz szó szerint a fel csapat sérült már. Rose már alig tud vkit a kispadra ültetni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Már voltak füttyök a sziti meccs végén.
több mint 1 éve
Sziti is bemákolt egy gólt, látszik hogy nem PL
több mint 1 éve
Nem követem a psgt így vki meg tudja mondani h Donnaruma miért padozik?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 546
iszonyat flegma volt, mint berbatov.Nagy kedvenc volt😍Today I discovered that Samaras is Szoboszlai with long hair and now I can’t unsee it pic.twitter.com/JcrJcVFmF3
— Jimmy (@EntireDesign_) November 25, 2024
zacknorb
ozibozi
micsoda front lett volt kettojukbol 😀
több mint 1 éve
Potyognak itt a gólok mindkét meccsen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagy kedvenc volt😍Today I discovered that Samaras is Szoboszlai with long hair and now I can’t unsee it pic.twitter.com/JcrJcVFmF3
zacknorb
több mint 1 éve
Today I discovered that Samaras is Szoboszlai with long hair and now I can’t unsee it pic.twitter.com/JcrJcVFmF3
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Alvarez elég szépen túllépett Mia Khalifan
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én itt néztem a csehek NL meccsét 😀ugye most voltam 2 hetePlusz ma megtaláltam ezt a helyet, ahol elköltenék kurva sok pénzt
és megértem hogy bánod 😊
Negritis, a vajda
www.praguedolls.cz/
zacknorb
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ugye most voltam 2 hetePlusz ma megtaláltam ezt a helyet, ahol elköltenék kurva sok pénzt
és megértem hogy bánod 😊
Negritis, a vajda
www.praguedolls.cz/
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért sajnálom, hogy most nem Prágában vagyok a meccsen, de bárhol néztem, 110k alatt nem adtak jegyet, annyiból meg Madrid oda-vissza meg a meccsjegy megvan.ugye most voltam 2 hete
zacknorb
és megértem hogy bánod 😊
mondjuk vonattal meccsre menni nem biztos hogy túl jó ötlet 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Slovannak elég forróak a kontrái
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért sajnálom, hogy most nem Prágában vagyok a meccsen, de bárhol néztem, 110k alatt nem adtak jegyet, annyiból meg Madrid oda-vissza meg a meccsjegy megvan.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mehh.A renszer faszsága, hogy az EB-s csoportokat automatikusan meghagytaEste BL, tipplyt töltsetekKábe hatan-heten töltögetjük összesen, nem sok értelme van így, beregelve meg be van vagy 30 ember, a kétharmada nulla ponttal.
zacknorb
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"