Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Pogácsa te buzi
több mint 1 éve
Halftime show interjúban Szőllősi magyarázza, hogy miért jó ez a stadion.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 419
es igaz is.sport tvs mondta nekem mikor meg ott vokt az nb1A tévécsatornák is ezt mondják és Sobri pl. többször el is magyarázta, hogy valószínűleg igazat is mondanak.sztem többen nézik a TV-ben mint a többi meccset együttMegy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 1 éve
én azon pislogtam mikor a lesen vagyunkban hangzott el hogy Meki messze nem szolgálta meg az árátItt azért némi elfogultságot érzek a stúdióban szagértőktől. Mac Allister játékintelligenciája szerintem egyértelműen magasabb mint Szoboszlainak.hát igen, ez spec nekem is megbaszta a fülem.
Mikey
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Bár vezetett a Wolfsburg, de Kane lehozta ezt a meccset is a Bayernnek.Pedig a bíró mindent megtett, mintha wolfsburgi részvényes lett volna úgy fújt
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Itt azért némi elfogultságot érzek a stúdióban szagértőktől. Mac Allister játékintelligenciája szerintem egyértelműen magasabb mint Szoboszlainak.hát igen, ez spec nekem is megbaszta a fülem.
Mikey
több mint 1 éve
Itt azért némi elfogultságot érzek a stúdióban szagértőktől. Mac Allister játékintelligenciája szerintem egyértelműen magasabb mint Szoboszlainak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A tévécsatornák is ezt mondják és Sobri pl. többször el is magyarázta, hogy valószínűleg igazat is mondanak.sztem többen nézik a TV-ben mint a többi meccset együttMegy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Bár vezetett a Wolfsburg, de Kane lehozta ezt a meccset is a Bayernnek.
több mint 1 éve
sztem többen nézik a TV-ben mint a többi meccset együttMegy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
shagi0206
több mint 1 éve
Megy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
több mint 1 éve
Megy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?
több mint 1 éve
Baromi jól felkészült csapat ez a Brentford, mindenholott vannak. De az első meccsen is az első félidő volt sokkal gyengébb, szóval egyelőre nem aggódom.
több mint 1 éve
Dominik egyelőre enerváltnak tűnik és mintha kicsit légüres térben mozogna.Meki is fura nekem
Matthew99
Gravenberch legalább szar
több mint 1 éve
Dominik egyelőre enerváltnak tűnik és mintha kicsit légüres térben mozogna.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Csak szerintem idézi a Pool ezalatt a bő 1 meccs alatt a Klopp éra elején mutatott játékot?szerintem az a csapat sokkal jobban tudott "tempót" váltani
shagi0206
Henderson, Mané, Bobby játékintelligenciája hiányzik
több mint 1 éve
Csak szerintem idézi a Pool ezalatt a bő 1 meccs alatt a Klopp éra elején mutatott játékot?
több mint 1 éve
látom Mosquera megint alkotott a Wolvesban. eddig csak 3 pirosat úszott meg két meccsen
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Díaz a 100. meccsén gólt szerez. Jota assziszt.
több mint 1 éve
Nagyon kellett ez a Poolnak, hatalmas trap game minden nagy csapatnak a Brentford
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Viniciusnal megint elborult vmi. Mi ez a haj?😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Elvették a W-t Kerkezéktől, a védő válláról ment be, joelinton meg egy büdös nagy paraszt
több mint 1 éve
Konaté a kezdőben Quansah helyett, a padon pedig Gomez van ott Jones helyett, egyébként minden ugyanaz mint az Ipswich ellen. A Brentfordban a padon ott lesz Carvalho és van den Berg is, kíváncsi vagyok melyikük kap majd lehetőséget volt csapata ellen.
több mint 1 éve
Valaki majd egyszer csak észreveszi hogy nem klasszik balbunkónak való a Milos. Addig még sok ilyen lesz.
több mint 1 éve
Ez Kerkezről volt 😕 eddig egész jó volt