Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
az voltaz volt az inter-milan 0-0, 1-1 év???? inter 70es évek után 2010ben volt bl döntőben sztem
Negritis, a vajda
Sixo
www.uefa.com/uefachampionsleague/match/71038--milan-vs-inter/
www.uefa.com/uefachampionsleague/match/71039--inter-vs-milan/
mikor idegenbeli gól döntött
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
de az elődöntőben tényleg városi derbik voltak??? inter 70es évek után 2010ben volt bl döntőben sztemaz volt az inter-milan 0-0, 1-1 év?Szerintem az a 2003as BL döntő volt.Minden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
1 hónapja
??? inter 70es évek után 2010ben volt bl döntőben sztemaz volt az inter-milan 0-0, 1-1 év?Szerintem az a 2003as BL döntő volt.Minden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ha rövidebb orrú cipőt vesz fel …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Mondjuk azon az első félidőben eláztam, utána már csak az üvöltést detektáltam.én se voltam szomjas, mikor haverral fogadtunk 1 üveg vs 1 rekesz sörbe hogy a pool nyeri a címet végül
Dzsokijuing
persze együtt ittuk meg
1 hónapja
Csak a második fèlidőt kezdtem el nèzni azóta 2-2 gól volt 😀
1 hónapja
Fantasztikus Milan volt.az volt az inter-milan 0-0, 1-1 év?Szerintem az a 2003as BL döntő volt.Minden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Negritis, a vajda
1 hónapja
igenJaAkkor ez ennyi szvszMég van 40 perc ebből a meccsből meg egy visszavágó 😀
dande2
kapitnono
dande2
1 hónapja
Nekem az a Hawks-Packers NFC-döntővel egyenértékű fájdalom.a legjobb az pool-milan isztambulMinden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
Negritis, a vajda
1 hónapja
Az a kibaszott lovocsel bazzeg ismétlésben is elmentem babért én is, pedig csak nézem.10 perce írtam faternak h nembaj szép sorozat volt ez igyis …
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Es a mai utan leulnek egyesek Arsenal meccset nezni😂 Szerintem 10 perc alatt több törtenik itt, mint a masik meccesen 180 perc alatt
1 hónapja
Mondjuk azon az első félidőben eláztam, utána már csak az üvöltést detektáltam.a legjobb az pool-milan isztambulMinden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
az volt az inter-milan 0-0, 1-1 év?Szerintem az a 2003as BL döntő volt.Minden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
1 hónapja
Na, ugye!Nagy a Bay. De: ha 10-15 percen belül találnak egy gólt a bajorok, akkor még vissza lehet hozni a sírból.Hoppá! Ezt a gól előtt írtam. (Késik a stream.)
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Hogy az uristenbe sikerult Liverpoolban elengedni..
1 hónapja
Az a kibaszott lovocsel bazzeg ismétlésben is elmentem babért én is, pedig csak nézem.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Szerintem az a 2003as BL döntő volt.Minden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
1 hónapja
Szívesen 😀😀😀Greatest show on the turf 😛
1 hónapja
a legjobb az pool-milan isztambulMinden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo
Kampman
1 hónapja
Klárika, megadtaaaaa
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Minden idők legjobb klubmeccse everEgészen bizarr meccs, pár évvel ezelőtt azt hittem, hogy ezek már kihaltak a futballból, hogy Monaco-Deportivo 8-3 már sose lesz.Egy jó Pool - Alaves
Kampman
Sixo