Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
amúgy Olise pár perce jól elbasztaJah, nem egy Kane a gyerek, oszt mindenki őt sztárolja.
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ezek után holnap egy kaput találó lövés nélküli 0-0 a Thanos univerzum balance meme-et idézné elő.ha előre tippeltem volna akkor 2-2 mára és 0-0 holnapra
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
nah a szövetség útják bekártyavédőztem, szal lehet 100%ban a meccsre fókuszálni 😀pont mire vége 😀
amúgy Olise pár perce jól elbaszta
1 hónapja
Én is ezt mondtamChevalierCserének hozták 2 éve. Valami francia volt tervben első számúnak, Chevrolet vagy mi a neve, csak annyira szar, hogy az orosz 27 évesen kiszorította.Szaforovnak a fronton kéne lennie. Hogyan kukázták ki?Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekik??? Luis Enrique nem akarta őt a csapatban. Akármit csinál Donna neki itt nem maradt helye.
ozibozi
Sixo
Dzsokijuing
Sixo
www.transfermarkt.com/lucas-chevalier/profil/spieler/463600
Negritis, a vajda
1 hónapja
Pedig Pavlovic jött a gyönyörű labdaszerzessel
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ChevalierCserének hozták 2 éve. Valami francia volt tervben első számúnak, Chevrolet vagy mi a neve, csak annyira szar, hogy az orosz 27 évesen kiszorította.Szaforovnak a fronton kéne lennie. Hogyan kukázták ki?Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekik??? Luis Enrique nem akarta őt a csapatban. Akármit csinál Donna neki itt nem maradt helye.
ozibozi
Sixo
Dzsokijuing
Sixo
www.transfermarkt.com/lucas-chevalier/profil/spieler/463600
1 hónapja
Cserének hozták 2 éve. Valami francia volt tervben első számúnak, Chevrolet vagy mi a neve, csak annyira szar, hogy az orosz 27 évesen kiszorította.Szaforovnak a fronton kéne lennie. Hogyan kukázták ki?Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekik??? Luis Enrique nem akarta őt a csapatban. Akármit csinál Donna neki itt nem maradt helye.
ozibozi
Sixo
Dzsokijuing
1 hónapja
Ezek után holnap egy kaput találó lövés nélküli 0-0 a Thanos univerzum balance meme-et idézné elő.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekikDonnarumma lenne már 2-8 😀
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Szaforovnak a fronton kéne lennie. Hogyan kukázták ki?Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekik??? Luis Enrique nem akarta őt a csapatban. Akármit csinál Donna neki itt nem maradt helye.
ozibozi
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Igen, de visszahozza legtöbbszörDonnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekikAzért tőle is láttunk már BL párharcot elfaszkodni.
ozibozi
zacknorb
1 hónapja
Piknikezett egyet, megivott egy angol teát, aztán játszott tovább.Istenem, hogy megtartotta Kane a labdát. Aranylabdát érdemelne.Még leült picit pihenni is
Sixo
csebi
1 hónapja
Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekikMondjuk ha Musiala lábát nem töri el nyáron, akkor meg nehezebb lenne nekik, Jamal nagyon messze van még mindig a tavalyi formájától...
ozibozi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekik??? Luis Enrique nem akarta őt a csapatban. Akármit csinál Donna neki itt nem maradt helye.
ozibozi
1 hónapja
Istenem, hogy megtartotta Kane a labdát. Aranylabdát érdemelne.Még leült picit pihenni is
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekikAzért tőle is láttunk már BL párharcot elfaszkodni.
ozibozi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Donnarumma nem veszik össze itt akkor könnyebb menet lenne itt nekik
1 hónapja
Szerinted emlékszem bármiről is a meccs kezdete után?Nekem most egy holland-magyar válogatott meccs jutott eszembe amin ennyi gól volt 7-2 vagy 8-2. 2010es évek eleje fele. Haverokkal kitaláltuk meccs előtt, hogy minden holland gólnál egy feles, magyarnál deci. Aztán ráadásul az egyik holland gól magyar öngól volt. Csúnyán néztem ki aznap este.ott voltak a "forgatások", nem?
Sixo
talán gyepes?
Negritis, a vajda
1 hónapja
Nem.Nekem most egy holland-magyar válogatott meccs jutott eszembe amin ennyi gól volt 7-2 vagy 8-2. 2010es évek eleje fele. Haverokkal kitaláltuk meccs előtt, hogy minden holland gólnál egy feles, magyarnál deci. Aztán ráadásul az egyik holland gól magyar öngól volt. Csúnyán néztem ki aznap este.ott voltak a "forgatások", nem?
Sixo
talán gyepes?
Negritis, a vajda
Egervári azért cserélt szünetben h ne legyen nyolc belőle 😊
1 hónapja
Nekem most egy holland-magyar válogatott meccs jutott eszembe amin ennyi gól volt 7-2 vagy 8-2. 2010es évek eleje fele. Haverokkal kitaláltuk meccs előtt, hogy minden holland gólnál egy feles, magyarnál deci. Aztán ráadásul az egyik holland gól magyar öngól volt. Csúnyán néztem ki aznap este.ott voltak a "forgatások", nem?
Sixo
talán gyepes?
1 hónapja
Nekem most egy holland-magyar válogatott meccs jutott eszembe amin ennyi gól volt 7-2 vagy 8-2. 2010es évek eleje fele. Haverokkal kitaláltuk meccs előtt, hogy minden holland gólnál egy feles, magyarnál deci. Aztán ráadásul az egyik holland gól magyar öngól volt. Csúnyán néztem ki aznap este.Devecseri!!!
Sixo
1 hónapja
Nekem most egy holland-magyar válogatott meccs jutott eszembe amin ennyi gól volt 7-2 vagy 8-2. 2010es évek eleje fele. Haverokkal kitaláltuk meccs előtt, hogy minden holland gólnál egy feles, magyarnál deci. Aztán ráadásul az egyik holland gól magyar öngól volt. Csúnyán néztem ki aznap este.
1 hónapja
persze hogy nincs szöglet, ha minden lövés gól