Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Huh Diaz de buta, te jo eg.
beltazor
Ja eléggé. Btw hétközben ezért az Arsenal tizit kapott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ez Jackson red card kell legyen
remontada
Ja.
Csak megint kettős mérce van. Mikro Schlotterbeck nyomott hasonlót akkor azt vissza sem nézte a bíró.
csebi
hagyjuk már ezt az állandó kettős mércézést. Ott hibázott a bíró, akkor most itt se adjunk ezért pirosat? egy meccsen elbasz valamit a bíró akkor ezentúl ne adjunk sárgát se hasonló szituért mert valamikor valamelyik évben valamelyik meccsen egy bíró gyökér volt
remontada
Nem a bíró rontotta el hanem a var szoba. Ki se hívtak a birot, ezért kettős mérce.
Mindkettoert adjunk pirosat.
És ertelmezd amit írtam. Egy szóval sem említettem h ne adjanak ezért pirosat.
csebi
úgy csinálsz mintha nem lett volna még olyan szitu amikor "kettős mérce" volt és a Bayern javára döntöttek érthetetlen módon.

neked nem ártana értelmezni amit mondtam és a kettős mérce fogalmát.
én ott azt mondtam a Pool meccsen gól volt, de le lettem hurrogva jogosan veszik el mert ez a szabály kézzel nem lehet gólt szerezni pedig hiába mondtam hogy én az ilyet simán megadnám és a szabály a szar, de nem nekem volt igazam mert hiába nem szándékos kéz az kéz. Ott jó ítélet született mindenki szerint és most is jó ítélet volt. Azon a meccsen nem adták meg itt megkellett volna? A dortmundi eset ahogy leírtam magyarul rossz döntés volt, ez pedig jó. Ott el lett baszva.. akasszam fel magamat? pont az lett volna a kettős mércec ha ezt megadják, a poolit pedig elveszik. Ilyen alapon minden meccsen lehetne jönni a kettős mércével, egyszerűen ennyire agyhalottak a bírók. Azt várjuk legyenek következetesek és két szitut végre ugyanúgy ítélnek meg akkor is megy a hiszti.
remontada
Sztem tulporogsz ezen. Picit engedd el.
Csak ha nem fogadod el a másik példáját egy másik meccsről akkor 5 perc múlva ne peldalozz egyből egyik mások bajnoksággal.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
A hét második lila-fehér csapat elleni meccsét simán behúzta a Honvéd.
iktriad
Kecsó meg új menedzser pattanás áldozata lett.

Poloska vagyok.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
remontada
Ja.
Csak megint kettős mérce van. Mikro Schlotterbeck nyomott hasonlót akkor azt vissza sem nézte a bíró.
csebi
hagyjuk már ezt az állandó kettős mércézést. Ott hibázott a bíró, akkor most itt se adjunk ezért pirosat? egy meccsen elbasz valamit a bíró akkor ezentúl ne adjunk sárgát se hasonló szituért mert valamikor valamelyik évben valamelyik meccsen egy bíró gyökér volt
remontada
Nem a bíró rontotta el hanem a var szoba. Ki se hívtak a birot, ezért kettős mérce.
csebi
úgy csinálsz mintha nem lett volna még olyan szitu amikor "kettős mérce" volt és a Bayern javára döntöttek érthetetlen módon.

neked nem ártana értelmezni amit mondtam és a kettős mérce fogalmát.
én ott azt mondtam a Pool meccsen gól volt, de le lettem hurrogva jogosan veszik el mert ez a szabály kézzel nem lehet gólt szerezni pedig hiába mondtam hogy én az ilyet simán megadnám és a szabály a szar, de nem nekem volt igazam mert hiába nem szándékos kéz az kéz. Ott jó ítélet született mindenki szerint és most is jó ítélet volt. Azon a meccsen nem adták meg itt megkellett volna? A dortmundi eset ahogy leírtam magyarul rossz döntés volt, ez pedig jó. Ott el lett baszva.. akasszam fel magamat? pont az lett volna a kettős mércec ha ezt megadják, a poolit pedig elveszik. Ilyen alapon minden meccsen lehetne jönni a kettős mércével, egyszerűen ennyire agyhalottak a bírók. Azt várjuk legyenek következetesek és két szitut végre ugyanúgy ítélnek meg akkor is megy a hiszti.

Szerkesztette: remontada
1 hónapja
Beki New York Jets 2 725
Hat ez a Diaz fejborotva is ..
1 hónapja
Lassan el kéne gondolkozni hogy levágják a focisták kezét. Hova kéne tennie ilyen helyzetben, főleg hogy a testét is védi?
Matthew99
hasonló szitu volt Pool meccsen pár hete. Ott befelé pattant egyből azt is elvették. Ha azt elveszik akkor ezt is,
remontada
Ja hogy ilyenkor már számít h mi volt a másik bajnokság másik meccsen?

1 hónapja
remontada
Ja.
csebi
remontada

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
bekapcsolom a streamet, egyenlít a Bayern, szívesen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 418 — Invisible man
Lassan el kéne gondolkozni hogy levágják a focisták kezét. Hova kéne tennie ilyen helyzetben, főleg hogy a testét is védi?
Matthew99
hasonló szitu volt Pool meccsen pár hete. Ott befelé pattant egyből azt is elvették. Ha azt elveszik akkor ezt is,
remontada
Ez nem válasz a kérdésre. Egyébként meg ha 2 centivel feljebb találja el akkor nem kéz és ugyanebben a helyzetben van.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Matthew99
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 418 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
ez is kéz
1 hónapja
Beki New York Jets 2 725
Kane-nek 1 perc kellett
Beki
Na ezt elvenni bazdmeg
1 hónapja
Beki New York Jets 2 725
Kane-nek 1 perc kellett
1 hónapja
remontada
Ja.
csebi

Szerkesztette: remontada
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Atlanta - Inter meccsen is volt pár érdekes bírói döntés

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
remontada
Ja.

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/kovacs-zoltan-tavozik-diosgyorbol-exkluziv

Kövire Salec vicces lenne.
zacknorb
Vicces, de a magyar futballból kiindulva teljesen logikus.

1 hónapja
azt mondja ez a 1,5 bites Sebők Vili hogy ez mai fociban piros lap és régen ezért max sárga.. hiába mondja neki a másik két csóka hülye vagy akkor is váltig állítja 😀😀😀D
1 hónapja
Helyes
1 hónapja
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 370 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A hét második lila-fehér csapat elleni meccsét simán behúzta a Honvéd.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 690 — Cowboys fan
Zotya kibaszva
remontada
Ki se kellett volna nevezni
1 hónapja
Zotya kibaszva
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/kovacs-zoltan-tavozik-diosgyorbol-exkluziv

Kövire Salec vicces lenne.

Poloska vagyok.