Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Nem csak köpéssel lehet sportszerűtlenséget elkövetni, y'knowigaz, elfelejtettem hogy aki a livepool ellen akár ránéz az ellenfélre annak alanyi jogon jár a kivégzésÉs mondd királylány, hiszel még a mesékben?A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
Sebii
slowmotion
Sebii
2 hónapja
Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.Csak a szokásos, csalnak a Pool ellen. Általában onnan lehet tudni hogy játszanak, hogy bírózol, ma se maradt el 😀
De nem én mondtam, hogy a csúzlisokat megint megtolják.
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Mondjuk az Arsenal érthetetlen volt a második félidőben átadták a terepet hosszú -hosszú percekre úgy hogy egy Kontrát nem vezettek belőle.
2 hónapja
igaz, elfelejtettem hogy aki a livepool ellen akár ránéz az ellenfélre annak alanyi jogon jár a kivégzésÉs mondd királylány, hiszel még a mesékben?A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
Sebii
slowmotion
2 hónapja
És mondd királylány, hiszel még a mesékben?A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
Sebii
2 hónapja
szerintem is, igazi geci unsportsmanlike conductMár a labda pirosMartinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Már a labda pirosMartinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
2 hónapja
az valszeg térdszalag lesz, láttamBradley nem fog játszani egy darabigLehet hozni jobb bekket is januárbanRamsey ott a padon amúgy
ozibozi
nem mondom hogy megoldás
Negritis, a vajda
ozibozi
de ahogy Stez is írja valszeg megy vissza Szobo
meg Gomez-Frimpong
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
A labda"dobás", az egy véletlen ejtés volt, de a lökésért jár a sárga.Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ez a var amúgy teljesen vakon van ma, értem én, hogy nem volt látványos, de amikor Gabriella megdobja a földön fekvő játékost, az azért ajándék pályán hagyás.De nem én mondtam, hogy a csúzlisokat megint megtolják.
2 hónapja
Martinelli, pirosat neki!igazából az hogy rádobja a labdát és az hogy utána lökdösi az mind2 sárga-sárga kellett volna hogy legyen
Löfli
2 hónapja
Bradley nem fog játszani egy darabigLehet hozni jobb bekket is januárbanRamsey ott a padon amúgy
ozibozi
nem mondom hogy megoldás
Negritis, a vajda
2 hónapja
Na hát Bradley sem tud huzamosabb ideig egyben maradni... 😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Martinelli, pirosat neki!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Na Szobo akkor vissza megint hosszu idore vedelembe.
2 hónapja
Lehet hozni jobb bekket is januárbanRamsey ott a padon amúgy
ozibozi
nem mondom hogy megoldás
2 hónapja
Ez a Martinelli mekkora egy faszpörgettyű bazmeg
2 hónapja
Lehet hozni jobb bekket is januárban
2 hónapja
Bradley teljesen rottyonTeljesen érthetetlen. Ezzel nem fogja meggyőzni Hughest.
Frimpong meg Gakpo eltűnt
Macca az elejétől mid
de 0 csere ...
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
0 cserével meccselni
2 hónapja
Dominik kicsit hamar "engedte" el a labdatartást mikor még nem volt sípRáadásul Taylornál tudni kellene
majdnem büntettek is belőle
Negritis, a vajda
2 hónapja
Bradley teljesen rottyonFrimpong meg Gakpo eltűnt
Macca az elejétől mid
de 0 csere ...
2 hónapja
Mi ez a Milan meccs xD Genoa végig vezet, Milan 30+ lövés de csak nem jön a gól. Erre a 92. percben valahogy kiegyenlítenek. Majd jön a 99. perc, amikor a Genoa kap egy 11est, de az égbe lövi Stanciu.