Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sikerült lemaradnom a Pintér-korszak első Vasas-góljáról...
több mint 1 éve
Braunschweig Bundás2.no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.ki hol mi ? 😊
slowmotion
YoungZeeZee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 553
no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.ki hol mi ? 😊
slowmotion
több mint 1 éve
Sotonban Ross Stewart sighting, csávókámnál pechesebb fodballistát Fabio Aurelio óta nem láttamNekem Jony Evans volt most h uristen ez még mindig MU ennyi éven át. Aztán látom h inkább már megint MU …
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Sotonban Ross Stewart sighting, csávókámnál pechesebb fodballistát Fabio Aurelio óta nem láttam
több mint 1 éve
no. Szabó elment a vásárba, és meglőtte a Jagermeister FC első pontját.
több mint 1 éve
vajon idén ki esik ki a PL-ből a Soton?
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek Pinyő bemutatkozására. A Nyíreggyel szemben van mit törleszteni.
több mint 1 éve
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?és nem is vasárnap játszunk 😀
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
baszki, válogatott szünet utáni szombat fél kettes meccs, és NEM MI JÁTSZUNK?! miaiste történik itt, mindjárt jön az apokalipszis?
több mint 1 éve
aszittem a kapus 😀A +1 a bíró.🙂A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
Nemes samu09
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ez a Galata depthRánézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
de nem hinném, hogy 4-2-3-1 lesz a fő felállás, mert Icardit nem lehet a padon hagyni (bár most utóbbi épp sérült). elvileg Yilmaz komfortos a balszélen is, ott fog játszani Kerem Aktürkoglu távozása után. tehát Ziyech-sel és Akgünnel kell harcolnia a kezdőért Sallainak.
aki pénzügyileg elég jól járt, mert korábban bruttó 700 ezer eurót keresett a Freiburgnál, ami nettóban 400k, most évente 2,5 milliót kap, megfizetik bőven. de a Galatasaray is jól járhat, mert 6 millióért vették, míg 15 millió az értéke a transfermarkt szerint.
built for this shit
több mint 1 éve
A +1 a bíró.🙂A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
Nemes samu09
több mint 1 éve
A 4-3-3-1 az már 12 ember nem?Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-3-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Tony Adams
több mint 1 éve
Ránézve a csapatra, szerintem simán lehet alapember. Ahogy nézem, 4-2-3-1 -ben állnak fel, Zyech, a 37 éves Mertens, Sallai és az EBn a törököknél alapember Baris Yilmaz a 4 legfőbb jelentkező a 3 posztra.biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Majd olyan jó, mint amikor anno mi toltuk Diósgyőrben a Kuttor a k.anyád kezdetű rigmust.nekem ez a kedvenc River Plate dalom
Sixo
built for this shit
több mint 1 éve
Majd olyan jó, mint amikor anno mi toltuk Diósgyőrben a Kuttor a k.anyád kezdetű rigmust.One of the greatest chants in football: Si Senõr’ from the River Plate fans 🤩👏🏻🇦🇷 pic.twitter.com/EsL7q628LW
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) September 13, 2024
több mint 1 éve
Viszont Haaland lehet nem lesz a hétvégén. Gyászolja egy közeli barátját, és Pep megmondta, hogy Erling dönt, tudja-e vállalni a játékot 😕
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
biztos, hogy kezdő lesz?Szerintem közel sem, sőt!
deyell
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mindegy, Freiburgban idén még csereként sincs haccíntérbiztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
deyell
több mint 1 éve
Low Zsolt interjú a Tribünön. Jó anyag, érddmes meghallgatni.Nem sokat tudtam róla, nem hallottam tőle még ilyen hosszabb interjút.
több mint 1 éve
biztos, hogy kezdő lesz?legalább játszhat a haccíntéren. répaliga ftw!Sallai -> GalatasaraySzegèny 😔
Matthew99
dande2
slowmotion
built for this shit
több mint 1 éve
Ez a 6M elég "ócska" ár, a TM is 15 millát ír, nagyon szabadulni akartak tőle.Vagy tényleg erre lőtte be piac, és szokás szerint a TM van kicsit vakon
Stoki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a 6M elég "ócska" ár, a TM is 15 millát ír, nagyon szabadulni akartak tőle.