Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Láttam Xhaka már az első fordulóban előtte a szezonbeli BASZOTT NAGY gólját 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ez a Bánki Dodó megint sokat ivott, sírok mi megy a stúdióban, ez a legalja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣uvoltozik hogy ez nem volt tizi, elrugta a labdát a védő 😂😂😂😂😂www.youtube.com/watch?v=3WRxyv5XeXQ
- JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ez a Bánki Dodó megint sokat ivott, sírok mi megy a stúdióban, ez a legalja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣uvoltozik hogy ez nem volt tizi, elrugta a labdát a védő 😂😂😂😂😂
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
az ég kék, a víz nedves, a Leverkusen pedig...
több mint 1 éve
Ő a műsorvezető, igen.Monoki Lehet? Mert akkor a Digi PL-es stáb aminél szerintem a futball történetében nem volt rosszabb stáb.Gladback - LeverkusenKik voltak azok? Milyen meccsen?De rohadt idegesítőek ezek az Aréna4 stúdióban.A szekunder szégyen miatt kb. 10 másodpercig bírtam a kép- és hanghatásokat.
Matthew99
Kampman
Sixo
Sebők Vili, valami ex-digis (?) műsorvezető és valami öreg tag, akihez olyasmit szoktak kiírni, hogy akadémiai akárki.
Névmemóriám nem túl jó.
Kampman
Sixo
Alapvetően azt a műlaza stílust hozzák, ami már Horti Gábornak sem állt jól sosem, csak ő ilyen periférikus meccseket közvetített a sportklubon hajnali háromkor a Libertadores-kupából, oda meg elfért.
több mint 1 éve
Monoki Lehet? Mert akkor a Digi PL-es stáb aminél szerintem a futball történetében nem volt rosszabb stáb.Gladback - LeverkusenKik voltak azok? Milyen meccsen?De rohadt idegesítőek ezek az Aréna4 stúdióban.A szekunder szégyen miatt kb. 10 másodpercig bírtam a kép- és hanghatásokat.
Matthew99
Kampman
Sixo
Sebők Vili, valami ex-digis (?) műsorvezető és valami öreg tag, akihez olyasmit szoktak kiírni, hogy akadémiai akárki.
Névmemóriám nem túl jó.
Kampman
több mint 1 éve
Gladbach - LeverkusenKik voltak azok? Milyen meccsen?De rohadt idegesítőek ezek az Aréna4 stúdióban.A szekunder szégyen miatt kb. 10 másodpercig bírtam a kép- és hanghatásokat.
Matthew99
Kampman
Sixo
Névmemóriám nem túl jó.
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
Kik voltak azok? Milyen meccsen?De rohadt idegesítőek ezek az Aréna4 stúdióban.A szekunder szégyen miatt kb. 10 másodpercig bírtam a kép- és hanghatásokat.
Matthew99
Kampman
több mint 1 éve
De rohadt idegesítőek ezek az Aréna4 stúdióban.A szekunder szégyen miatt kb. 10 másodpercig bírtam a kép- és hanghatásokat.
Matthew99
több mint 1 éve
Csak mondom, PSG Mbappé nélkül 2 meccs , 4-1, 5-0, Real Madrid Mbappével 1 meccs 1-1 a Mallorca vagy ki ellen.
több mint 1 éve
na ezt a gólt, hogy hozták ki nem lesre?
több mint 1 éve
Már 3.💜
több mint 1 éve
De rohadt idegesítőek ezek az Aréna4 stúdióban.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Alap.Na, Rossi is kint van. Biztos kommenteket olvas a másik telefonján😃A fórumot
- JC6
Mint mindenki
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Na, Rossi is kint van. Biztos kommenteket olvas a másik telefonján😃Hát lehet több értelme van mint tegnap a gruppenban
- JC6
több mint 1 éve
Na, Rossi is kint van. Biztos kommenteket olvas a másik telefonján😃A fórumot
- JC6
Mint mindenki
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na, Rossi is kint van. Biztos kommenteket olvas a másik telefonján😃
több mint 1 éve
Amikor behívnak a stúdióba és a neved alatt nem tudnak semmilyen komoly eredményt feltüntetni, kiírják hogy 9x-es válogatott.Ahogy látom a válogatottsága nagyjából lefedte a Matthäus-korszakot, ami tényleg beszédes.
Simek.. barátom, jókor voltál jó helyen..
- JC6
De önmagában ezzel még nem lenne gond, mert attól még lehetne intelligens és lehetnének értékes gondolatai.
több mint 1 éve
A Pool közben lehet, hogy rámegy Kvaratskheliára.Grúz nyár Liverpoolban? 😀
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Amikor behívnak a stúdióba és a neved alatt nem tudnak semmilyen komoly eredményt feltüntetni, kiírják hogy 9x-es válogatott. Simek.. barátom, jókor voltál jó helyen..
több mint 1 éve
sztem inkább Diaz helyéáre jönneSalah helyére perfekt is lenne, és akkor mehet az arab ligába bohóckodniA Pool közben lehet, hogy rámegy Kvaratskheliára.nagyobb esélyt látok rá mint Jarrad Branthwaite elhozatalára városon belül
Matthew99
Negritis, a vajda
FLZOLI
több mint 1 éve
Salah helyére perfekt is lenne, és akkor mehet az arab ligába bohóckodniA Pool közben lehet, hogy rámegy Kvaratskheliára.nagyobb esélyt látok rá mint Jarrad Branthwaite elhozatalára városon belül
Matthew99
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A Pool közben lehet, hogy rámegy Kvaratskheliára.nagyobb esélyt látok rá mint Jarrad Branthwaite elhozatalára városon belül
Matthew99