Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.Én nagyon kedvelem Giorgit. Amíg követtem a spanyol ligát a Valenciának szurkoltam. Volt ott pár egészen fantasztikus kedvenc, évante 5-7 Valencia spanyol bajnoki meccset szoktam is nézni (5-7-el több mint a Reál vagy Barca) és remek kapus védések terén. Kijövetelei is remekek, jól szed le beadást, DE lábbal szerintem messze nem hoz top szintet. Ali-t pedig nem tudom máshová tenni, minthogy a világlegjobbja. 32éves lesz idén. 5 éve a topon nagyon könnyen lehet. Nekem ez furcsa és nem annyira érteném... Főleg, hogy Kelleher is még itt van. Ha váltani akarnak jövőre (amivel nem értek egyet) miért nem adják kölcsön Caoimhint valahova egy évre kezdeni és ha jól tolja akkor HA váltani akarnak ott az ember?
Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.
Mikey
Nincs tele a pénztár, szerintem égetőbb dolgok is vannak mint future kapus keresése amíg ilyen kettős van jelenleg a keretben mint Ali és Cao.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.Mondjuk ez a spanyolonál necc, tavaly pont Omorodionnál nem tudtuk ezt csinálni, de ez lehet csak bajnokságon belüli transfernél van.
Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Valamint Romano szerint jó az esély arra is hogy leigazolja a Liverpool Mamardashvilit a Valenciától, de kölcsönben az idei szezont még ott töltené, hiszen Alissonnak még szerződése van a klubbal.Ha ez a két igazolás összejönne, kapásból 10/8 lenne a front office munkája. Aztán már csak egy LB-CB kellene a 10/10-hez.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A Liverpool pedig állítólag nagyon közel van már Zubimendi leigazolásához, mivel a játékos is eldöntötte hogy szeretne átigazolni. A 60 milliós vételárról és a fizetéséről megegyezni gondolom már pikkpakk menni fog. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Pedro Netoért is kirakott az asztalra 63 milliót a Chelsea - The Athletichírvigó is megtörtént
Vicc banda, már tavaly se fértek be az öltözőbe 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Pedro Netoért is kirakott az asztalra 63 milliót a Chelsea - The Athleticjobb védöt tud játszani? Ott csak 2-en vannak
Heisman nádor
több mint 1 éve
Pedro Netoért is kirakott az asztalra 63 milliót a Chelsea - The AthleticSzerintem az öltözőben már egymás ölében ülnek.
Heisman nádor
De zseniális felkészülés a szezonra, lehet forgatni egy survival show-t, minden posztra 5 kezdőjátékos, a végén csak egy maradhat! 😀😀😀
több mint 1 éve
Pedro Netoért is kirakott az asztalra 63 milliót a Chelsea - The AthleticTökéletes bunda plot, minden PL csapatban lesz annyi kölcsönjátékosuk, hogy önmagában ők el tudják intézni, hogy nyerjen a Chelsea.
Heisman nádor
#HalántékáraMutogatóNégeresMém
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Pedro Netoért is kirakott az asztalra 63 milliót a Chelsea - The AthleticVicc banda, már tavaly se fértek be az öltözőbe 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jó ebédhez friss transzferek:William Osula (dán, cs) Sheffield United -> Newcastle 11.6 millió EUR
Marius Wolf (német, hv) Dortmund -> Augsburg ingyé
Aarón Anselmino (argentin, hv) Boca Juniors -> Chelsea FC 16.5 millió EUR
Aarón Anselmino (argentin, hv) Chelsea FC -> Boca Juniors kölcsönbe
Ba-Muaka Simakala (német, cs) Holstein Kiel -> Osnabrück átigazolási ár nem nyilvános
Scott Mckenna (skót, hv) Nottingham Forest -> Las Palmas ingyé
Jeffrey de Lange (holland, kapus) Go Ahead Eagles -> Marseille 2 millió EUR
Jordi Osei-Tutu (angol, hv) Bochum -> Bolton átigazolási ár nem nyilvános
Mateo Retegui (olasz, cs) Genoa -> Atalanta 22 millió EUR
Stefano Sensi (olasz, kp) Internazionale -> Monza ingyé
Antonio Raimondo (olasz, cs) Bologna -> Venezia kölcsönbe
Bryan Zaragoza (spanyol, cs) Bayern München -> Osasuna kölcsönbe
Giovanni Bonfanti (olasz, hv) Atalanta -> Pisa kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Neymar will take a DNA test to find out if he has another child. A 10-year-old Hungarian girl. Model Gabriella Gáspár claims that her daughter, Jazmin Zoé, is the result of a brief encounter with the player. It would have happened in 2013, in Bolivia, after a Brazil game.Miért nem lep meg hogy pont egy “Gáspár” vezetéknevűt szedett össze 😃
Rounn
több mint 1 éve
BREAKING: HIGHEST Transfer profit in last 10 years🇵🇹 Benfica - €743m
🇳🇱 Ajax - €483m
🇦🇹 RB Salzburg - €463m
🇫🇷 Lille - €380m
🇵🇹 Sporting - €369m
🇵🇹 Porto - €358m
🇫🇷 Monaco - €288m
🇵🇹 Braga - €236m
🇳🇱 PSV - €231m
🇭🇷 Dinamo Zagreb - €231m
több mint 1 éve
Szerintem ennél nagyobb gólt képtelenség rúgniThis is the filthiest finish you’ll ever see 😳 pic.twitter.com/CcH5q9H8d1
— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) August 7, 2024
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
This is the filthiest finish you’ll ever see 😳 pic.twitter.com/CcH5q9H8d1
— Dirty Footballer 👊 (@DirtyFootbaIIer) August 7, 2024
több mint 1 éve
“Shall we sign a striker?”
— Paddy Power (@paddypower) August 8, 2024
“No, let’s use the money on hiring some professional thieves instead.” pic.twitter.com/Hh5vQcmXmk
😀😀😀
több mint 1 éve
Rounn
23
Neymar will take a DNA test to find out if he has another child. A 10-year-old Hungarian girl. Model Gabriella Gáspár claims that her daughter, Jazmin Zoé, is the result of a brief encounter with the player. It would have happened in 2013, in Bolivia, after a Brazil game.
több mint 1 éve
De Gea a Fiorentinaban tér vissza.Komoly lenne, ha az első tétmeccse a Felcsút ellen lehetne.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Utálom a Puskást, de a srác a középpályán ahogy ment a labdáért, meg indított, gyönyörű volt..Én a Pécsi Árminnak tudok szurkolni a Puskásból.
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Igaz nem magyar játékos, de ez akkor is megsüvegelendőHamzat Ojediran Debrecen -> Lens
Vételár 1,4M környéke
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Az Omonia szurkolói nem tűnnek túl jobboldalinak.
több mint 1 éve
Juve tett egy 55 misis ajánlatot Koopmeinersért, de ez is sok nagyon...A zötykölődő 75-ös trolin hirtelen azt olvastam Kleinheiserért
Beki
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Lecsapott a Csút a végén. Újabb csapat a playoff körben? 😊Fel kell hívni a Vasast, hogy legyen nb1-es meccs azon a hétvégén.
több mint 1 éve
Utálom a Puskást, de a srác a középpályán ahogy ment a labdáért, meg indított, gyönyörű volt..
több mint 1 éve
Közben Pepe visszavonult
Poloska vagyok.