Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
Tádzsikisztán - Guam u17-es Ázsia-kupa selejtező 33-0 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet. Nyilván lassan nem lehet elkerülni egy középső védő igazolását, ami szerintem télen még nem fog jönni, de akkora gond nem lesz belőle.Az első félidei Real savazás után valahogy nem jöttek a dicsérő kommentek a fordítás miatt😃. A változtatni nem képes Ancelotti se változtatott.Attól, hogy volt egy jó félidő meg vannak problémák, nem is kevés. Gyakorlatilag nincsenek védők, Militao és Mendy egész szezonban full vakon vannak, Vini-nek most kijött a lépés, de gondolom szokás szerint most jön 3 meccse, ahol eltűnik majd, Mbappe továbbra se találja a helyet a csapatban és szerintem Ancelotti se tudja, h mit kezdjen vele, Rodrygo hetek óta mintha pályán se lenne, Valverde és Bellingham agyon van hajtja, ami meg is látszik sokszor rajtuk, és akkor arról nem is beszéltünk, h megint ugyan az 12-13 játékos játszik folyamatosan, a fiatalok meg ucsorognek a padon, vagy kapnak 2 percet, mint Guler tegnap.
Nemes samu09
Szóval ja, lehet h a tegnapi meccs végül komolyra sikerült, de vannak fenntartásaim. Persze hosszú meg a szezon, és nem is feltétlen most kell jól játszani, hanem majd tavasszal. Mondjuk engem annyira most nem izgat, h idén mi lesz a bl-ben, sokkal inkább örülnek végre egy bajnoki duplanak, ami ha jól rémlik 2008 óta nem jött össze, és idén se lesz túl könnyű, mert Flick rendesen összekapta ezt a Barcat. Kiváncsi is leszek mi lesz a Classicon, de kiindulva abból, h Ancelotti mennyire szarul meccselt már Xavi ellen is, előre felek mi lesz a klasszisokkal jobb edző német ellen.
rob3r7o
Attól Real Madrid a Real Madrid hogy kezelik ezeket a helyzeteket.
több mint 1 éve
Plusz eszkalálódik a helyzet, hogy Miamiban legyen a december 22-i Barca-Atleti meccs
több mint 1 éve
A Real mostanában Loganozik és páros évben döntős, most meg páratlan lesz.Mondjuk Ancelotti is lassan megassa a saját sírját. Ugyan az a fos megy szezon eleje óta, erre meg se próbál változtatni. Ez a szezon eddig katasztrófa.Ne izguld túl, majd a végén a BL győzelem megnyugtat.
rob3r7o
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Én se kedvelem Vinicius-t, de azért ne hülyéskedjünk már. Vannak meccsek mikor eltűnik persze, kinek nincsenek, de azért jóval ritkább ez, mint hogy góllal/gólpasszal segítené a csapatot (idén pl. a 14 meccs alatt 3 olyan eset volt, hogy se gólja, se gólpassza nem volt).Az első félidei Real savazás után valahogy nem jöttek a dicsérő kommentek a fordítás miatt😃. A változtatni nem képes Ancelotti se változtatott.… Vini-nek most kijött a lépés, de gondolom szokás szerint most jön 3 meccse, …
Nemes samu09
rob3r7o
több mint 1 éve
Az első félidei Real savazás után valahogy nem jöttek a dicsérő kommentek a fordítás miatt😃. A változtatni nem képes Ancelotti se változtatott.Attól, hogy volt egy jó félidő meg vannak problémák, nem is kevés. Gyakorlatilag nincsenek védők, Militao és Mendy egész szezonban full vakon vannak, Vini-nek most kijött a lépés, de gondolom szokás szerint most jön 3 meccse, ahol eltűnik majd, Mbappe továbbra se találja a helyet a csapatban és szerintem Ancelotti se tudja, h mit kezdjen vele, Rodrygo hetek óta mintha pályán se lenne, Valverde és Bellingham agyon van hajtja, ami meg is látszik sokszor rajtuk, és akkor arról nem is beszéltünk, h megint ugyan az 12-13 játékos játszik folyamatosan, a fiatalok meg ucsorognek a padon, vagy kapnak 2 percet, mint Guler tegnap.
Nemes samu09
Szóval ja, lehet h a tegnapi meccs végül komolyra sikerült, de vannak fenntartásaim. Persze hosszú meg a szezon, és nem is feltétlen most kell jól játszani, hanem majd tavasszal. Mondjuk engem annyira most nem izgat, h idén mi lesz a bl-ben, sokkal inkább örülnek végre egy bajnoki duplanak, ami ha jól rémlik 2008 óta nem jött össze, és idén se lesz túl könnyű, mert Flick rendesen összekapta ezt a Barcat. Kiváncsi is leszek mi lesz a Classicon, de kiindulva abból, h Ancelotti mennyire szarul meccselt már Xavi ellen is, előre felek mi lesz a klasszisokkal jobb edző német ellen.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Az első félidei Real savazás után valahogy nem jöttek a dicsérő kommentek a fordítás miatt😃. A változtatni nem képes Ancelotti se változtatott.
több mint 1 éve
Mondjuk Ancelotti is lassan megassa a saját sírját. Ugyan az a fos megy szezon eleje óta, erre meg se próbál változtatni. Ez a szezon eddig katasztrófa.Ne izguld túl, majd a végén a BL győzelem megnyugtat.
rob3r7o
több mint 1 éve
3-ból 3 a BL-ben, ezt sem gondoltam volna. Durán elképesztő. Up the Villa!Egy glitch jelenleg. Ki kell szállni belőle nagy pénzzel, segít FFP-ben, és Watkins mellé bőven elég egy epizodista.
Gergőke
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Real szundizta az elsőt majd a másodikat vazelinnel végigdugta?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
3-ból 3 a BL-ben, ezt sem gondoltam volna. Durán elképesztő. Up the Villa!
több mint 1 éve
Sahin jól kicserélte magát... 0-5 a második félidőben.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
A meccs végén labdával lefutotta mindet
több mint 1 éve
mondom én hogy nem védő vaszkezvini bazdmeg 😀 a feka simek
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Megadja
több mint 1 éve
Idén korábban kezdődik a remontada Madridban
több mint 1 éve
A VFB-nek 3-4 góllal kellene már vezetni, aztán tuti cumi lesz a vége, a Real ellen is majdnem ez volt, szerencsétlen egy csapat
több mint 1 éve
A meccset nem nézem, mert nem vagyok képes ezt az ötlettelen valamit nézni, de komolyan nem értem hogy lehetettek nyáron ennyire vakon. Megint.1 hátvéd van jelenleg a pályán, rüdiger, a többi nem az. vagy a labdát nem tudják kezelni, vagy helyezkedni nem tudnak, vagy lassúak, vagy ezek így együtt keverve. Senki más nincs a keretben. De legalább van 3 balszélső akik nem tudnak együtt a pályán játszani. Fasza0 vkp-val kiállni bazdmeg, ilyen nulla védelemmel, nem is értem.Itt most nem ez a gáz, Vaskéz mindkét gól előtt nagyot hibázott, nem hátvéd.
eaglesmcnabb
gyurczi
eaglesmcnabb
Mondjuk Ancelotti is lassan megassa a saját sírját. Ugyan az a fos megy szezon eleje óta, erre meg se próbál változtatni. Ez a szezon eddig katasztrófa.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
1 hátvéd van jelenleg a pályán, rüdiger, a többi nem az. vagy a labdát nem tudják kezelni, vagy helyezkedni nem tudnak, vagy lassúak, vagy ezek így együtt keverve. Senki más nincs a keretben. De legalább van 3 balszélső akik nem tudnak együtt a pályán játszani. Fasza0 vkp-val kiállni bazdmeg, ilyen nulla védelemmel, nem is értem.Itt most nem ez a gáz, Vaskéz mindkét gól előtt nagyot hibázott, nem hátvéd.
eaglesmcnabb
gyurczi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
0 vkp-val kiállni bazdmeg, ilyen nulla védelemmel, nem is értem.Itt most nem ez a gáz, Vaskéz mindkét gól előtt nagyot hibázott, nem hátvéd.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
most meg szarrálövik 1 méterről a felsőlécet kétszer is, ilyen bohózat nincs még egy, pedig az mb1et is követem.,..
több mint 1 éve
Real csúnya szopórolleren eddig?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
0 vkp-val kiállni bazdmeg, ilyen nulla védelemmel, nem is értem.