Soccer
42 feliratkozó
3 hónapja
Gyenge meccsek vannak ma. Ugy erzem sok jatekos mar nincs fejben a palyan.No NB I, no party.
Toto21
3 hónapja
adatbank.mlsz.hu/league/65/16/31415/27.htmlA Nyírbátor nagyot ment a szezonban, de a bajnoki döntőt 2-0-ra megnyerte a Mátészalka és így Boér Gábor már megye 1 bajnoknak is mondhatja magát.
Mondjuk ehhez sem volt több köze, mint a Zete legutóbbi kupagyőzelméhez.
3 hónapja
Gyenge meccsek vannak ma. Ugy erzem sok jatekos mar nincs fejben a palyan.
3 hónapja
Mondjuk a Honved engedett is teruletet, hogy jatszhassanak, a Fradi nem hagy. 😀Jo enervalt ez a ZTE, pont mint az elmult hetekben. Ok is teljesen elfaradtak igy aprilisra. Nagy kar, de azt nem latom, hogy a Fradi ne daralna be oket.Ellenünk is játszhattak volna így 95 percig. Akor most a Honvéd lenne itt...
Stez
iktriad
3 hónapja
Jo enervalt ez a ZTE, pont mint az elmult hetekben. Ok is teljesen elfaradtak igy aprilisra. Nagy kar, de azt nem latom, hogy a Fradi ne daralna be oket.Ellenünk is játszhattak volna így 95 percig. Akor most a Honvéd lenne itt...
Stez
3 hónapja
Jo enervalt ez a ZTE, pont mint az elmult hetekben. Ok is teljesen elfaradtak igy aprilisra. Nagy kar, de azt nem latom, hogy a Fradi ne daralna be oket.
3 hónapja
Egyik ZTE-csatar 167 cm, a masik 169, a ZTE meg felivelgeti rajuk a labdakat. Jo taktika.Messieknek is bevált egyszer Ferdinand ellen ..😆
Stez

Just Win Baby!
3 hónapja
Egyik ZTE-csatar 167 cm, a masik 169, a ZTE meg felivelgeti rajuk a labdakat. Jo taktika.
3 hónapja
Mazrat én megtartanám, ha egészséges komplex kis védő, több poszton is bevethető. Mount mehet, Zirkzee mehet.Egyik sem lesz itt szeptemberre, legalábbis nagyon remélem.Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... viccSztem így hogy már kb tuti a 3. Hely, megadja a lehetőséget másoknak is. Sesko meg elvileg sérült. Mazrara rafernek a játékpercek, meg mountra is.
davemayer
Raider89
Akire ráfért volna a pihenő mert totál ki van égve az Diallo, aki megint kezdett... nem értem, na mind1.
Mount-féle kp nagy átjáróház
davemayer

Just Win Baby!
3 hónapja
Egyik sem lesz itt szeptemberre, legalábbis nagyon remélem.Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... viccSztem így hogy már kb tuti a 3. Hely, megadja a lehetőséget másoknak is. Sesko meg elvileg sérült. Mazrara rafernek a játékpercek, meg mountra is.
davemayer
Raider89
Akire ráfért volna a pihenő mert totál ki van égve az Diallo, aki megint kezdett... nem értem, na mind1.
Mount-féle kp nagy átjáróház
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... viccSztem így hogy már kb tuti a 3. Hely, megadja a lehetőséget másoknak is. Sesko meg elvileg sérült. Mazrara rafernek a játékpercek, meg mountra is.
davemayer

Just Win Baby!
3 hónapja
Bundásban jó kis harc megy a BLert.. Stuttgart Leverkusen Hoffenheim

Just Win Baby!
3 hónapja
Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
ezt a fasz bírótmondjuk Slotot ha tényleg ott tartják a kispadon, akkor nagyobb hülyék Liverpoolban mint gondoltam
3 hónapja
Azt hiszem, ennél beszédesebb jelenet nem nagyon lehet a Liverpool helyzetéről, mint a Ngumoha - Isak csere, és a nézőtéri booo valamint Slot fejrázása.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Mama is faszságokat csinál jóvaamúgy Slot elégedett a játékkal vagy mér nem cserél?
és b+ Gakpo meg Frimpong marad
édes faszom
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Gakpo ...x2
Negritis, a vajda
3 hónapja
Macca szépet taroltde CuJo mi a faszomat csinál?
3 hónapja
Gakpo ...
3 hónapja
megérdemelnénk a vereséget ...
3 hónapja
Az a durva, hogy ha nincs Mamardashvili, akkor 1-4 a félidő. Rettenetes a védekezés.
3 hónapja
Azt gondoltam, KG-t egy ideig nem tudjak elmozditani a Fradi elerol, max ha a tisztujitason ellene fordulnak, de elnezve, hogy bogozgatjak ki elenken a Fradi-varos meg az egyeb hianyzo penzes szalakat, amihez felig-meddig meg asszisztal a sportallamtitkarsag is, ebben mar nem vagyok annyira biztos.
3 hónapja
Durván eltűnt a csapat kb. a 20. perc óta.