Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Megyeri hány meccset fog még megpróbálni eldobni a Győrnek?Mindent
Kenny

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Megyeri hány meccset fog még megpróbálni eldobni a Győrnek?
2 hónapja
😁🤣🤣
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
😁

2 hónapja
city ha nyer ma akkor élre áll?sanszosan igen, főleg ha legalább két góllal nyernek
Negritis, a vajda
2 hónapja
Az ucsó fradi pályán kapott verés után Dárdai mondta, hogy komolyan szeretnék a végén, ha ők tudnák elvenni a fradi bajnokságát májusban még a régi Pályán.Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Stez
Jelen állásnál ott még a döntetlen is elég lehetne
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
city ha nyer ma akkor élre áll?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Igen, en latom jonni, hogy a Gyor elrontja es a Fradi olebe pottyan a bajnoki cim.lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
Kenny
Bar azert hozzateszem, ket-harom kulcsjatekosat ulteti Borbely, szoval nem a legjobb tizenegyet jatszatja.
Szerkesztette: Stez
2 hónapja
ott a 10+1 felallas😃aztan ha bukta megis akkor panaszkodhat h Dibuszt kellett jatszatnia 😀
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
lehet ez a nagyfaszusag lesz Borbely veszte.ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
Stez
2 hónapja
Hajrá ETO, hajrá Győr!💚🤍

2 hónapja
ott a 10+1 felallas😃Viszont meglep, hogy az ETO nem padoztat, siman azt gondoltam, hogy cserek fognak jatszani es csak a bajnoksag a lenyeg.
Kenny
2 hónapja
Nico Gonzalez kb a szezon gólját lőtte meg.
Poloska vagyok.
2 hónapja
2026 januárjában 6 és fél éves szerződést írt alá Rosenior a Chelseanél.Sebaj. Majd jön egy másik hülye 5 évre, akit vált egy másik meg azt is és talán 3 edzőt vágnak csak ki jövőre ezek a szerencsétlenek
Ma kibaszták.
Duff
2 hónapja
legalabb a 100 napot megerte ...2026 januárjában 6 és fél éves szerződést írt alá Rosenior a Chelseanél.😀😀😀
Ma kibaszták.
Duff
30+ éve nem volt ilyen, hogy öt bajnokit bukjunk zsinórban, és 1912-ben (!) volt utoljára, hogy nem lőttünk gólt sorozatban öt bajnokin
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
2026 januárjában 6 és fél éves szerződést írt alá Rosenior a Chelseanél.😀😀😀
Ma kibaszták.
Duff
30+ éve nem volt ilyen, hogy öt bajnokit bukjunk zsinórban, és 1912-ben (!) volt utoljára, hogy nem lőttünk gólt sorozatban öt bajnokin

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
2026 januárjában 6 és fél éves szerződést írt alá Rosenior a Chelseanél.Ma kibaszták.
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/04/22/buffon-azt-hittem-hamarabb-latok-ezer-ufot-mint-hogy-olaszorszag-harom-egymast-koveto-vebere-ne-jusson-kiHát Pataki Attila hamarabb látott.
Negritis, a vajda
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/04/22/buffon-azt-hittem-hamarabb-latok-ezer-ufot-mint-hogy-olaszorszag-harom-egymast-koveto-vebere-ne-jusson-kivagyunk ezzel így egy páran szerintem
Negritis, a vajda
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/04/22/buffon-azt-hittem-hamarabb-latok-ezer-ufot-mint-hogy-olaszorszag-harom-egymast-koveto-vebere-ne-jusson-ki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
24.hu/sport/foci/2026/04/21/alvaro-arbeloa-osszeeskuves-elmelet-real-madrid-spanyolorszag/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=1538szerencsétlen
Mer a Reált mindig báncsák, eszem a szívét
slowmotion
2 hónapja
24.hu/sport/foci/2026/04/21/alvaro-arbeloa-osszeeskuves-elmelet-real-madrid-spanyolorszag/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=1538Mer a Reált mindig báncsák, eszem a szívét
2 hónapja
Brighton menne a BL-be? 😊Most kell lefújni a PL-t.
NB2
Először top6-ban.