Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 914 — #NoStress
Vidi W5

Ennyi 😎
petey
Mondtam Top 4-ben lesz a csapat a szezon végére.
iktriad
Ha a Honvéd veri a Kecskemétet, akkor már 22 forduló után ott lehet.

2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 472 — LIGHTS OUT!
Ritka sötét társaság maradt a Sport TV-nél is, évek óta lassan semmit nem tudnak már mutatni néhány réteg sportos eseményen kívül, de egy Benfica-Porto előben nekik nem fér bele abból a maradék bajnokságból amit még meg tudnak fizetni.
ozibozi
Nehezen tudnak versenyezni a többi csatorna pénzügyi hátterével. De azért van ott még ez az. BL, kézi, NBA, NHL(?), Baseball, Darts. Ezek azért nem réteg sportok itthon. Kézinél szerintem csak a focit nézik többen.

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Hat ez a Schafer piros szerintem egy kicsit erős. Sárga egyértelmű, de piros..

Mondjuk a tizenegyes se volt tizi, az is inkább kint volt, ugyh jó napja van a bírónak ma.
rob3r7o
Amúgy a bundás játékvezetése erősebb lett mióta a VAR van de az idei szezon az amikor azt mondom h egyértelműen szarabbak.
Elképesztő dolgokat néz be a VAR meg a játékvezetés is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Mourinho kiállításra mekkora odds volt, 1.09?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
franciáknál az elmúlt években top5-ös Nice mit keres a 15. helyen? eladtak mindenkit? not nice

Don't blink!
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 373 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vidi W5

Ennyi 😎
petey
Mondtam Top 4-ben lesz a csapat a szezon végére.
2 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Mákos egy csapat ez a Werder.
rob3r7o
Ma lehet, de tavaly november hetedike óta ez a második brémai győzelem, a múlt héten a Heidenheim ellen volt az első, egy 9 vereségből és 5 döntetlenből álló sorozatot követően, ahol a Köln, Franfurt és a Hamburg ellen is a hosszabbításban, vagy az utolsó percekben kaptak gólt, és kaptak ki vagy lett döntetlen.
Nem ezt mondanám egy mákos csapat tipikus eredménysorának.
Őszentsége Sobri Jóska
Mai meccsre értettem. Ennek ellenére jobbak voltak ma, nem kérdés, bár az a piros nálam továbbra is nagyon nagyon velemenyes, de ettol függetlenül az Union pocsék volt.

Amúgy az egyértelmű, h az Union azért mind pénzügyileg, mind keretminoseget tekintve a Bundesliga utolsó 3 csapata között van, ehhez képest masszívan tulteljesitenek továbbra is, de ami tetszett eddig Baumgart alatt az a taktikai fegyelem, erős mentalitás, hajtás az utolsó percig eredménytől függetlenül. Na ebből semmi nem látszik a tavaszi szezon során. Lehet persze, h csak a keret limitacioi jöttek ki, és fizikailag/mentalisan is elfogyott a csapat így márciusra. Mindenesetre nem néznek ki jól.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 914 — #NoStress
rob3r7o
Ma lehet, de tavaly november hetedike óta ez a második brémai győzelem, a múlt héten a Heidenheim ellen volt az első, egy 9 vereségből és 5 döntetlenből álló sorozatot követően, ahol a Köln, Franfurt és a Hamburg ellen is a hosszabbításban, vagy az utolsó percekben kaptak gólt, és kaptak ki vagy lett döntetlen.
Nem ezt mondanám egy mákos csapat tipikus eredménysorának.

2 hónapja

Mondjuk amit az Union a teli szünet óta csinál az dupla nulla. Úgy tűnik csak egy fel szezonnyi jó játék van benne a csapatban, csak a változatosság kedvéért idén az őszi fele volt jó és a tavaszi pocsék, nem fordítva, mint tavaly.

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
Fagyi ma nem bízza a véletlenre
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 502
Ritka sötét társaság maradt a Sport TV-nél is, évek óta lassan semmit nem tudnak már mutatni néhány réteg sportos eseményen kívül, de egy Benfica-Porto előben nekik nem fér bele abból a maradék bajnokságból amit még meg tudnak fizetni.
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 768 — Saturday Night Lights
Vidi W5

Ennyi 😎
petey
Jó nektek, ez a mai Promontor L a Békéscsabától igazi gyalázat volt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár
Vidi W5

Ennyi 😎

2 hónapja
Hat ez a Schafer piros szerintem egy kicsit erős. Sárga egyértelmű, de piros..

Mondjuk a tizenegyes se volt tizi, az is inkább kint volt, ugyh jó napja van a bírónak ma.

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 691 — Cowboys fan
Sunderland 😀
Löfli
Ki kellett esniük, hogy az Arsenal megint harmadosztályú ellenfelet kaphasson

Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
Sunderland 😀

Don't blink!
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 472 — LIGHTS OUT!
Szegény Fior. Ezt a Parma elleni meccset meg kellett volna nyerniük, de hát nem találják el a kaput hiába lövöldöznek. Pedig ezzel a meccsel meg a jövőheti Cremo ellenivel nagyot nagy lépést tettek volna a bent maradás felé.

2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
Játszik a Vasas!
nagylaza, főpohárnok
Már öthat.

Mondjuk ilyen Zamostnyk meg Vogyicskák ellen te meg én is hoznánk ezt a szintet kb 😎
warr_b
Javítva.
nagylaza, főpohárnok
Itt a tavasz, itt a nyúl, Vasas-Misleny három hat-null
warr_b
Rímet faragni nem nehéz, az anyám a konyhában tésztát gyúr.
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 691 — Cowboys fan
Szeltiknek sikerült úgy megvernie a Raingirls a kupában, hogy az egyetlen lövési kísérletüket les miatt nem adták meg.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Játszik a Vasas!
nagylaza, főpohárnok
Már öthat.

Mondjuk ilyen Zamostnyk meg Vogyicskák ellen te meg én is hoznánk ezt a szintet kb 😎
warr_b
Javítva.
nagylaza, főpohárnok
Itt a tavasz, itt a nyúl, Vasas-Misleny három hat-null

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Játszik a Vasas!
nagylaza, főpohárnok
Már öthat.

warr_b
Javítva.
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Játszik a Vasas!
nagylaza, főpohárnok
Már öt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Ott a hatodik!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
Játszik a Vasas!
nagylaza, főpohárnok
Ez nem játék, ez gála

Poloska vagyok.
2 hónapja
Játszik a Vasas!