Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ellazázta ezt Ekitike.ilyenek sajnos nem férnek bele 😕
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Bellinhgemért azért sokat adtakkiváncsi vagyok hogy Slot marad-e április 5.én ha kiesünk a Galata és a City ellenA BL-kvali a vízválasztó. Viszont ha semmi sem sikerül, és Slot marad, akkor Szoboszlai már nyártól mozdítható.
Negritis, a vajda
Mondjuk a Realnak talán nem szokása annyi pénzt kiadni, amennyibe kerülne leigazolni. Utoljáa talán Csulanéniért adtak ki jelentős pénzt, bár a Margitot annyira nem követem.
slowmotion
de Huijsenért is 60at most nyáron
amúgy ha Csabi elérhető a nyáron ÉS nincs BL akkor meglepne ha Slot maradna
de ha Csabi elérhető akkor kell vmi nemesfém sztem a maradásához
Szerkesztette: Negritis, a vajda
1 hónapja
kiváncsi vagyok hogy Slot marad-e április 5.én ha kiesünk a Galata és a City ellenA BL-kvali a vízválasztó. Viszont ha semmi sem sikerül, és Slot marad, akkor Szoboszlai már nyártól mozdítható.
Negritis, a vajda
Mondjuk a Realnak talán nem szokása annyi pénzt kiadni, amennyibe kerülne leigazolni. Utoljáa talán Csulanéniért adtak ki jelentős pénzt, bár a Margitot annyira nem követem.
1 hónapja
ez most meglepően korai húzás voltSalah mindennek a legallja nem Saudiba kell menni hanem vissza kell vonulni.vajon a 85. perc előtt lecseréljük?
JéBé
tippre Wirtz helyett jön Gakpo a 65.be
Negritis, a vajda
de Konaté b+
1 hónapja
ez megint mire volt sárga?
1 hónapja
Salah mindennek a legallja nem Saudiba kell menni hanem vissza kell vonulni.vajon a 85. perc előtt lecseréljük?
JéBé
tippre Wirtz helyett jön Gakpo a 65.be
1 hónapja
kiváncsi vagyok hogy Slot marad-e április 5.én ha kiesünk a Galata és a City ellen
1 hónapja
Salah mindennek a legallja nem Saudiba kell menni hanem vissza kell vonulni.
1 hónapja
Ez a Manzano a spanyol bírók között is az egyik leghülyébb, ugye? Akkor hogy a faszban van az UEFA-keretben?Úgy hogy a többi nem jobb xdd
slowmotion
Poloska vagyok.
1 hónapja
Addig lesz még egy Benny Hill Show a zöld védelembenAzért ezek a törökök még olasz szinthez képest is hatalmas fetrengő művészek. Mohácson is fetrengéssel meg színészkedéssel nyertek.Épp írni is akartam, a végére elfogy a szóda, ha így folytatják
Sixo
SirPub
1 hónapja
Azért ezek a törökök még olasz szinthez képest is hatalmas fetrengő művészek. Mohácson is fetrengéssel meg színészkedéssel nyertek.Épp írni is akartam, a végére elfogy a szóda, ha így folytatják
Sixo
Ezt még anyám is két cekkerrel...
1 hónapja
Ez a Manzano a spanyol bírók között is az egyik leghülyébb, ugye? Akkor hogy a faszban van az UEFA-keretben?
1 hónapja
Azért ezek a törökök még olasz szinthez képest is hatalmas fetrengő művészek. Mohácson is fetrengéssel meg színészkedéssel nyertek.
1 hónapja
Gomez xDazon gondolkozok hogy hány éve volt az utolsó értelmes beadása ...
Sixo
1 hónapja
Eddig nem Kerkez meccse.Dominik se túl jó
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Liverpool védelemfixedjobb oldalanagyon sebezhető.
Sixo
1 hónapja
Jézusom, ki ez a fogalmatlan bíró? Ezért a megtámasztásért sárga?!lehet a seggrepacsi miatt adta
slowmotion
volt mind2 oldalról már sárgás belépő, de itt ez nem volt az sztem
1 hónapja
Eddig nem Kerkez meccse.
1 hónapja
Jézusom, ki ez a fogalmatlan bíró? Ezért a megtámasztásért sárga?!