Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Yamal is hatarszar volt maJó volt mozizni közelről 😡😤Ha még közelről mozizta volna. Raphinha kibaszott gyenge az elmúlt meccseken, Flick ragaszkodik hozzá akármit csinál. Teljesen érthetetlen hogy egy teljes meccset pályán lehet
dande2
Klaci79
1 hónapja
Ilyen világtalan játékot egy világtalan csapat ellen.. ha egy Newcastle ellen vért kell izzadni akkor felesleges itt BL álmokról beszélni
1 hónapja
Jó volt mozizni közelről 😡😤Ha még közelről mozizta volna. Raphinha kibaszott gyenge az elmúlt meccseken, Flick ragaszkodik hozzá akármit csinál. Teljesen érthetetlen hogy egy teljes meccset pályán lehet
dande2
1 hónapja
Kurvara nem akartunk focizni ma megerdemelt zacsi lesz igy
1 hónapja
Jó volt mozizni közelről 😡😤
1 hónapja
Őrült rohanás ez a Barca-meccs, sok hibával. Létezik, hogy nem rezdülnek meg a hálók és igazságos pontosztozkodás lesz a vége?Nem létezik.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ajaj ilyenert a Madridi jatekosok nem ket meccset kaptak? (Olise sarga)

1 hónapja
Davies-el szerzodest hosszabbitani nagy hiba volt. Üveg az ember
1 hónapja
Csodalkoznek, ha iden nem a Bayern nyerne a BL-t. Iden mar nem lesz komoly meccsük a Bundasban a mostani hetvege utan. Tudnak 100%-ban koncentralni a BL-re. Valahol adnam is egyebkent.
1 hónapja
Őrült rohanás ez a Barca-meccs, sok hibával. Létezik, hogy nem rezdülnek meg a hálók és igazságos pontosztozkodás lesz a vége?
1 hónapja
Pont mint az ellenfél eddigcsodas stilusu focit jatszik a newcastle😃Tajparasztok ma is?
Kenny
Mikey

1 hónapja
csodas stilusu focit jatszik a newcastle😃Tajparasztok ma is?
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
a ház?A legjobban meg az fájt, higy a bzi tipszmiksz lehalt, pedig fel akartam tolni mindent a vendég csapat nem szerez gólt-raÉn Bayernre akartam a házat rakni de ez a retek azóta is szarakodik
slowmotion
remontada
1 hónapja
A legjobban meg az fájt, higy a bzi tipszmiksz lehalt, pedig fel akartam tolni mindent a vendég csapat nem szerez gólt-raÉn Bayernre akartam a házat rakni de ez a retek azóta is szarakodik
slowmotion
1 hónapja
...és akkor Kane még nincs is a pályán.Musiala sem meg Davies sem amúgy.
slowmotion
Második félidőben jöhetne is Bischof meg Karl
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Gondoltam egy mentális boost kéne a csapatnak. És egy Athleti elleni idegenbeli győzelem tökéletes lesz erre. 22 perc alatt 0-4. Majdnem.Atleti ellen? BL playoffban? Madridban? Egy Champo csapat?
Sixo
Poloska vagyok.
1 hónapja
ez a meccs pont, h egyaltalan nem fontos, a PL bentmaradas a lenyeg, semmi mas. Amugy meg Vicario is egy nagy nulla honapok ota.3-0-nál miért cseréli le a kapust? Nem mindegy??? Hosszú távon csak rosszabb hatása lesz.a szezon legfontosabb meccsén dobod be a kapust, aki hónapok óta nem látott pályát. 😀 Azt a 17. percben lehozod. Ha ma este nem basszák ki Tudort akkor nem tudom 😀
Duff
Toto21
1 hónapja
Gondoltam egy mentális boost kéne a csapatnak. És egy Athleti elleni idegenbeli győzelem tökéletes lesz erre. 22 perc alatt 0-4. Majdnem.
1 hónapja
...és akkor Kane még nincs is a pályán.