Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 691 — Cowboys fan
Jó ez a Bayern, pedig szerintem Kompany ritka szar edző
Csebi?
JC6 (Mr. Miele)
sztem meg rohadt jo edzo. elkepeszto jol megtalalja a taktikai szerepeket a jatekosoknak, nagyon jo a finomhangolasokban, es nagyon jol motival. allitolag a tavalyi BL kieses utani beszed vetekszik Flick BL donto elotti beszedevel pedig az nagyon magasan volt.

Csodalkoznek, ha iden nem a Bayern nyerne a BL-t. Iden mar nem lesz komoly meccsük a Bundasban a mostani hetvege utan. Tudnak 100%-ban koncentralni a BL-re. Valahol adnam is egyebkent.
Toto21
ebbol csodalkozas lesz akkor.
a kovetkezo kor nagy proba lesz az biztos. csaloka ez az Atalanta amugy. nekik nem kellene itt lenniuk hanem mondjuk a Dortmund jobb lenne. raadasul taktika szempontbol nagyon jo fit ezzel a tipusu emberezessel meg pressinggel az Atalanta mikozben Kompany erre oktatja masfel eve a keretet, hogy kell ezeket kijatszani.
csebi
Akkor őt kellett volna elhoznunk anno, mert sem Slotnak, sem Kloppnak nem volt épkézláb ötlete erre.

Mondjuk emberanyag sincs rá.
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 601
Tottenham have lost 6 consecutive games for the first time ever.
4 defeats in 4 games for Igor Tudor, worst start for a Spurs manager in history.
Sixo
ahogy irtam ki kell rugni kulonben kieses lesz ebbol. marmint a PL-bol. elkepeszto kokler a csavo.
csebi
Majd vasárnap.
Mikey
Egy Liverpool elleni győzelem után miért dobnák ki?
Sixo
😀 Haha.

Hát nem tudom, bennem a Spurs csapatáról az az emlék él, hogy őket akkor is simán elveri a Liverpool, ha éppen ótvar rosszak (mármint a Liverpool). Na most emellé még a Spurs is ótvar rossz.

Kevés meccs előtt voltam biztos idén a győzelemben (pontosan nulla alkalommal) de most az vagyok.

| (Jinxelek, hátha mégse várja meg a nyarat a front office Slot elküldésével.) |

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 472 — LIGHTS OUT!
4 defeats in 4 games for Igor Tudor, worst start for a Spurs manager in history.
Sixo
ahogy irtam ki kell rugni kulonben kieses lesz ebbol. marmint a PL-bol. elkepeszto kokler a csavo.
csebi
Majd vasárnap.
Mikey
Egy Liverpool elleni győzelem után miért dobnák ki?

1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 601
Sixo
csebi
Majd vasárnap.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Sixo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Jó ez a Bayern, pedig szerintem Kompany ritka szar edző
Csebi?
JC6 (Mr. Miele)
sztem meg rohadt jo edzo. elkepeszto jol megtalalja a taktikai szerepeket a jatekosoknak, nagyon jo a finomhangolasokban, es nagyon jol motival. allitolag a tavalyi BL kieses utani beszed vetekszik Flick BL donto elotti beszedevel pedig az nagyon magasan volt.

Csodalkoznek, ha iden nem a Bayern nyerne a BL-t. Iden mar nem lesz komoly meccsük a Bundasban a mostani hetvege utan. Tudnak 100%-ban koncentralni a BL-re. Valahol adnam is egyebkent.
Toto21
ebbol csodalkozas lesz akkor.
a kovetkezo kor nagy proba lesz az biztos. csaloka ez az Atalanta amugy. nekik nem kellene itt lenniuk hanem mondjuk a Dortmund jobb lenne. raadasul taktika szempontbol nagyon jo fit ezzel a tipusu emberezessel meg pressinggel az Atalanta mikozben Kompany erre oktatja masfel eve a keretet, hogy kell ezeket kijatszani.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yikes èn azt hittem kikaptunk, most látom mi történt 😀 amúgy szerintem mèg az Atletico elleni hajtás ès a bajnoki küzdelem is benne lehetett a csapatban. Amellett hogy a NC is jól játszott. Reméljük a visszavágó meglesz.
1 hónapja

1 hónapja
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
Szóval a Barca egy baromi jó csapat!
Csak éppen a LaLigában. A PL-ben szerintem sehol nem lenne. Ok a sérültek, de ez messze van egy szarzenal, cselszki, MC szinthez
Klaci79
Tebas megmondta az egesz PL a La Ligara irigykedik
1 hónapja
Nah ez is 5-2 lett, ezt már ismerem. Ha az az első 15 perc nem lett volna, simán jön a jó x idegenből. Tudor a hibás mindenért meg a gyepmester. De nem baj. 3-0ra meglesz a visszavágó, csak most a hosszabbításra nem kéne kifáradni.

1 hónapja
Csak éppen a LaLigában. A PL-ben szerintem sehol nem lenne. Ok a sérültek, de ez messze van egy szarzenal, cselszki, MC szinthez
Klaci79
Barca sose tudott PL csapatok ellen játszani. Fizikálisan elnyomja őket egy ilyen közép csapat is.
remontada
Meg jo hogy csak kb 5 van beloluk BL-ben

Szerkesztette: Blevi
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
Klaci79
Barca sose tudott PL csapatok ellen játszani. Fizikálisan elnyomja őket egy ilyen közép csapat is.
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Amugy Olmo azert repult kontaktra rendesen
Blevi
Mondjuk ezt nem rovom fel neki. Ez bárhol egyértelmű 11-es, ha továbbmegy csak rosszabbul jöhet ki.
1 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 643 — Amerikai sportok rajongója
Sajnáltam nagyon a Newcastle-t, megérdemelték volna most a győzelmet ez ellen a nulla Barcelona ellen.

Szerkesztette: zavi27
1 hónapja
Amugy Olmo azert repult kontaktra rendesen
1 hónapja
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 500
Ritka nagy balek volt az a védő
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 347
Szánalmas

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
Szerencsetlen Newcastle nem erdemeltek mwg
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár
hát bazdmeg, ez okos volt 90+4-nél

1 hónapja
Kimarad az ugyis megy iden

Szerkesztette: Blevi
1 hónapja
Bazmeg…ezt
1 hónapja
Jó volt mozizni közelről 😡😤
dande2
Ha még közelről mozizta volna. Raphinha kibaszott gyenge az elmúlt meccseken, Flick ragaszkodik hozzá akármit csinál. Teljesen érthetetlen hogy egy teljes meccset pályán lehet
Klaci79
Yamal is hatarszar volt ma
Blevi
Az volt…de igazából nem is ment támadás az oldalán. Pont ez van, ha azt kéred lassítsák a játékot. Yamal 1-1-be semmit nem tud egy gyors játékos ellen aki nem eszi meg a cseleit.
1 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 951 — Pfizer & Moderna fan
Ahhoz is teljesítmény kell hogy 0:6-nál két sárgát adjon a fasszopó időhúzásért.. nyílván így megy a mix... basszá szájba az anyját az ilyen
remontada
Direkt volt hogy kovi meccsen ne legyenek

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
Ahhoz is teljesítmény kell hogy 0:6-nál két sárgát adjon a fasszopó időhúzásért.. nyílván így megy a mix... basszá szájba az anyját az ilyen