Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Akkor őt kellett volna elhoznunk anno, mert sem Slotnak, sem Kloppnak nem volt épkézláb ötlete erre.Jó ez a Bayern, pedig szerintem Kompany ritka szar edzősztem meg rohadt jo edzo. elkepeszto jol megtalalja a taktikai szerepeket a jatekosoknak, nagyon jo a finomhangolasokban, es nagyon jol motival. allitolag a tavalyi BL kieses utani beszed vetekszik Flick BL donto elotti beszedevel pedig az nagyon magasan volt.
Csebi?
JC6 (Mr. Miele)
Csodalkoznek, ha iden nem a Bayern nyerne a BL-t. Iden mar nem lesz komoly meccsük a Bundasban a mostani hetvege utan. Tudnak 100%-ban koncentralni a BL-re. Valahol adnam is egyebkent.ebbol csodalkozas lesz akkor.
Toto21
a kovetkezo kor nagy proba lesz az biztos. csaloka ez az Atalanta amugy. nekik nem kellene itt lenniuk hanem mondjuk a Dortmund jobb lenne. raadasul taktika szempontbol nagyon jo fit ezzel a tipusu emberezessel meg pressinggel az Atalanta mikozben Kompany erre oktatja masfel eve a keretet, hogy kell ezeket kijatszani.
csebi
Mondjuk emberanyag sincs rá.
1 hónapja
😀 Haha.Egy Liverpool elleni győzelem után miért dobnák ki?Majd vasárnap.Tottenham have lost 6 consecutive games for the first time ever.ahogy irtam ki kell rugni kulonben kieses lesz ebbol. marmint a PL-bol. elkepeszto kokler a csavo.
4 defeats in 4 games for Igor Tudor, worst start for a Spurs manager in history.
Sixo
csebi
Mikey
Sixo
Hát nem tudom, bennem a Spurs csapatáról az az emlék él, hogy őket akkor is simán elveri a Liverpool, ha éppen ótvar rosszak (mármint a Liverpool). Na most emellé még a Spurs is ótvar rossz.
Kevés meccs előtt voltam biztos idén a győzelemben (pontosan nulla alkalommal) de most az vagyok.
| (Jinxelek, hátha mégse várja meg a nyarat a front office Slot elküldésével.) |
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Egy Liverpool elleni győzelem után miért dobnák ki?Majd vasárnap.Tottenham have lost 6 consecutive games for the first time ever.ahogy irtam ki kell rugni kulonben kieses lesz ebbol. marmint a PL-bol. elkepeszto kokler a csavo.
4 defeats in 4 games for Igor Tudor, worst start for a Spurs manager in history.
Sixo
csebi
Mikey
1 hónapja
Majd vasárnap.Tottenham have lost 6 consecutive games for the first time ever.ahogy irtam ki kell rugni kulonben kieses lesz ebbol. marmint a PL-bol. elkepeszto kokler a csavo.
Sixo
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Tottenham have lost 6 consecutive games for the first time ever.ahogy irtam ki kell rugni kulonben kieses lesz ebbol. marmint a PL-bol. elkepeszto kokler a csavo.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Jó ez a Bayern, pedig szerintem Kompany ritka szar edzősztem meg rohadt jo edzo. elkepeszto jol megtalalja a taktikai szerepeket a jatekosoknak, nagyon jo a finomhangolasokban, es nagyon jol motival. allitolag a tavalyi BL kieses utani beszed vetekszik Flick BL donto elotti beszedevel pedig az nagyon magasan volt.
Csebi?
JC6 (Mr. Miele)
Csodalkoznek, ha iden nem a Bayern nyerne a BL-t. Iden mar nem lesz komoly meccsük a Bundasban a mostani hetvege utan. Tudnak 100%-ban koncentralni a BL-re. Valahol adnam is egyebkent.ebbol csodalkozas lesz akkor.
Toto21
a kovetkezo kor nagy proba lesz az biztos. csaloka ez az Atalanta amugy. nekik nem kellene itt lenniuk hanem mondjuk a Dortmund jobb lenne. raadasul taktika szempontbol nagyon jo fit ezzel a tipusu emberezessel meg pressinggel az Atalanta mikozben Kompany erre oktatja masfel eve a keretet, hogy kell ezeket kijatszani.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Yikes èn azt hittem kikaptunk, most látom mi történt 😀 amúgy szerintem mèg az Atletico elleni hajtás ès a bajnoki küzdelem is benne lehetett a csapatban. Amellett hogy a NC is jól játszott. Reméljük a visszavágó meglesz.
1 hónapja
Tottenham have lost 6 consecutive games for the first time ever. 4 defeats in 4 games for Igor Tudor, worst start for a Spurs manager in history.
1 hónapja
Szóval a Barca egy baromi jó csapat!Tebas megmondta az egesz PL a La Ligara irigykedik
Csak éppen a LaLigában. A PL-ben szerintem sehol nem lenne. Ok a sérültek, de ez messze van egy szarzenal, cselszki, MC szinthez
Klaci79
1 hónapja
Nah ez is 5-2 lett, ezt már ismerem. Ha az az első 15 perc nem lett volna, simán jön a jó x idegenből. Tudor a hibás mindenért meg a gyepmester. De nem baj. 3-0ra meglesz a visszavágó, csak most a hosszabbításra nem kéne kifáradni.
1 hónapja
Meg jo hogy csak kb 5 van beloluk BL-benSzóval a Barca egy baromi jó csapat!Barca sose tudott PL csapatok ellen játszani. Fizikálisan elnyomja őket egy ilyen közép csapat is.
Csak éppen a LaLigában. A PL-ben szerintem sehol nem lenne. Ok a sérültek, de ez messze van egy szarzenal, cselszki, MC szinthez
Klaci79
remontada
Szerkesztette: Blevi
1 hónapja
Szóval a Barca egy baromi jó csapat!Barca sose tudott PL csapatok ellen játszani. Fizikálisan elnyomja őket egy ilyen közép csapat is.
Klaci79
1 hónapja
Amugy Olmo azert repult kontaktra rendesenMondjuk ezt nem rovom fel neki. Ez bárhol egyértelmű 11-es, ha továbbmegy csak rosszabbul jöhet ki.
Blevi
1 hónapja
Amugy Olmo azert repult kontaktra rendesen
1 hónapja
Szóval a Barca egy baromi jó csapat!Csak éppen a LaLigában. A PL-ben szerintem sehol nem lenne. Ok a sérültek, de ez messze van egy szarzenal, cselszki, MC szinthez
1 hónapja
Ritka nagy balek volt az a védő
1 hónapja
Szánalmas
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Szerencsetlen Newcastle nem erdemeltek mwg
1 hónapja
Bazmeg…ezt
1 hónapja
Az volt…de igazából nem is ment támadás az oldalán. Pont ez van, ha azt kéred lassítsák a játékot. Yamal 1-1-be semmit nem tud egy gyors játékos ellen aki nem eszi meg a cseleit.Yamal is hatarszar volt maJó volt mozizni közelről 😡😤Ha még közelről mozizta volna. Raphinha kibaszott gyenge az elmúlt meccseken, Flick ragaszkodik hozzá akármit csinál. Teljesen érthetetlen hogy egy teljes meccset pályán lehet
dande2
Klaci79
Blevi
1 hónapja
Ahhoz is teljesítmény kell hogy 0:6-nál két sárgát adjon a fasszopó időhúzásért.. nyílván így megy a mix... basszá szájba az anyját az ilyenDirekt volt hogy kovi meccsen ne legyenek
remontada

1 hónapja
Ahhoz is teljesítmény kell hogy 0:6-nál két sárgát adjon a fasszopó időhúzásért.. nyílván így megy a mix... basszá szájba az anyját az ilyen