Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ha Tudor lenne az Atalanta edzője akkor most le hívna az egész csapatotAtalantától azért várható volt a nagy zakó oda vissza
csebi

1 hónapja
3-0-nál miért cseréli le a kapust? Nem mindegy??? Hosszú távon csak rosszabb hatása lesz.a szezon legfontosabb meccsén dobod be a kapust, aki hónapok óta nem látott pályát. 😀 Azt a 17. percben lehozod. Ha ma este nem basszák ki Tudort akkor nem tudom 😀
Duff
1 hónapja
3-0-nál miért cseréli le a kapust? Nem mindegy??? Hosszú távon csak rosszabb hatása lesz.próbálja kirúgatni magát. mondjuk a csapat is.
Duff
1 hónapja
3-0-nál miért cseréli le a kapust? Nem mindegy??? Hosszú távon csak rosszabb hatása lesz.Jó mondjuk az 2 olyan hiba volt amit elkövetett, hogy látszott nem volt magánál. Teljesen összeesett.
Duff
1 hónapja
Ha Tudor lenne az Atalanta edzője akkor most le hívna az egész csapatot
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
3-0-nál miért cseréli le a kapust? Nem mindegy??? Hosszú távon csak rosszabb hatása lesz.
1 hónapja
Tényleg bocs …Bmeg Tudor tényleg képes volt lecserélni a kapust a 33. Percben?17.ben
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Bmeg Tudor tényleg képes volt lecserélni a kapust a 33. Percben?17.ben
csebi
1 hónapja
Nagyon meg leszek lepve ha vmeik PL csapat nem viszi el a nyáronRobbenOlise-t nem szabad hagyni, hogy befelé cselezen
gamerkr
1 hónapja
Bmeg Tudor tényleg képes volt lecserélni a kapust a 33. Percben?17 😀
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Bmeg Tudor tényleg képes volt lecserélni a kapust a 33. Percben?
1 hónapja
1 hónapja
Most kéne Tudort kirúgni.maradjon Madridban, hátha megmenti a Madrid-ot is! 😀
Sixo
1 hónapja
Hu bakker....a második fèlidőt ès a visszavágót le se játszák...
1 hónapja
Minosegi lehet ez az atletico palya
1 hónapja
De rohadt okos szöglet Olisetol
1 hónapja
Elmegy a picsaba. Most egy jóval kisebb vissza húzást meg lefuj LaimernalDe gol
csebi
0-1
1 hónapja
Elmegy a picsaba. Most egy jóval kisebb vissza húzást meg lefuj Laimernal
1 hónapja
Amikor ott van Vicario, miért Kinsky véd? Mi az isten ???Pihentetni kell a PL bennmaradás miatt 🤣
Sixo
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mondjuk ez nem tudom h nem tizi. Atalanta védő így meghúzta a mezt h majdnem elszakadt