Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Mekkora gól a City-től
1 hónapja
A Soton gólnál elment a kép, de amióta visszajött, késik a hanghoz képest, így kissé élvezhetetlen a közvetítés.Upset érik az FA kupa elődöntőjébenmég nincs vége. egyenlőre 1-1
Kampman
Toto21
1 hónapja
Upset érik az FA kupa elődöntőjében
1 hónapja
tényekkel provokálsz, óvatosan.Mondjuk az kemeny. Barca 17el tobb golt lott kevesebb tizivel. Legtobb helyzetet alakitja ki. De biztos ha te igy tondolod.Ezt így is gondolom.Azt is leírtam, hogy a Real javára is tévednek.Azt irtad hogy iden es tavaly is Real kellett volna h bajnok legyen, de elcsaltak.
Azt is, hogy les volt Ramos gólja.
De én vagyok szelektív, meg én mondom azt, hogy a Real ellen tévednek csak.
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
1 hónapja
Havertz kiesésével végleg megpecsételődhet a PL sorsa. Pep bonthatja lassan a pezsgőt.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Rochdale 1 gólra van a feljutástól a League Twoba, még van 10 percük kbLaktam ott 😊, igaz, 87-ben. Mindenki krikettezett.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Leeds is nyer folyamatosan. Úgy hogy azt mondom meg kell nyerni minden meccset és hátha nem nyer semmi a Newcastle 😀Az isten bassza meg a hosszabbításokat, előző héten 2 pontot buktunk egy 95. perces BHA gólon, most meg a West Ham a 92.ben nyerte meg a meccsét... Idén 50 pont fog kelleni a bent maradáshoz,Igy, h nyert a Forest meg a West Ham most, szerintem vege. A West Ham sorsolasa nem nehez (csak egy Arsenal van ami nehez), a Forestnek meg hiaba nehez a sorsolasa, mar messze van. Am ennyire szerencsétlen csapatot meg sose lattam, miota itt van De Zerbi, 3 meccs alatt megserult: Udogie, Romero, Xavi, Solanke. 4 kezdojatekos. 10%-ot se adok a bennmaradasra.
Sixo
Duff
1 hónapja
Az isten bassza meg a hosszabbításokat, előző héten 2 pontot buktunk egy 95. perces BHA gólon, most meg a West Ham a 92.ben nyerte meg a meccsét... Idén 50 pont fog kelleni a bent maradáshoz,Igy, h nyert a Forest meg a West Ham most, szerintem vege. A West Ham sorsolasa nem nehez (csak egy Arsenal van ami nehez), a Forestnek meg hiaba nehez a sorsolasa, mar messze van. Am ennyire szerencsétlen csapatot meg sose lattam, miota itt van De Zerbi, 3 meccs alatt megserult: Udogie, Romero, Xavi, Solanke. 4 kezdojatekos. 10%-ot se adok a bennmaradasra.
Sixo
1 hónapja
Az isten bassza meg a hosszabbításokat, előző héten 2 pontot buktunk egy 95. perces BHA gólon, most meg a West Ham a 92.ben nyerte meg a meccsét... Idén 50 pont fog kelleni a bent maradáshoz,
1 hónapja
ez az előbb nálam inkább Tottenham tizi
1 hónapja
4 meccs, 8 pont előny nem kéne elbaszni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Wirtz nem gondolkodta túl.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Wirtz <3
1 hónapja
amúgy a kurva anyját ezeknek a fél képernyőt betakaró reklámoknakAmerikában divat ez. Rájuk akartunk hasonlítani.
eddig csak én nem láttam?
vagy most hogy nem lesz NER pénz kell minden forint?
Negritis, a vajda
1 hónapja
HálistenÉs az Everton is tesz nekik egy kis szivességetvagy nem 😊
remontada
NB2
1 hónapja
Ki az a Pinnó, de komolyan?!
1 hónapja
És az Everton is tesz nekik egy kis szivességetvagy nem 😊
remontada
1 hónapja
amúgy a kurva anyját ezeknek a fél képernyőt betakaró reklámoknakeddig csak én nem láttam?
vagy most hogy nem lesz NER pénz kell minden forint?
1 hónapja
És az Everton is tesz nekik egy kis szivességet
1 hónapja
Spurs életben marad
1 hónapja
Na még a végén sikerül elbukni a győzelmet.
1 hónapja
les volt, de mákunk is volt
1 hónapja
Slot amúgy faszért nem cserél csak sérülés esetén? ...