Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
ez elég könnyű döntő lesz Argentína számára, míg a másik ágon Brazília, Uruguay, Kolumbia elintézi egymást.built for this shit
több mint 1 éve
Copa-n is egyből összejött egy Uruguay-Brazília rangadó.Ugyanitt basszus, Kolumbia konkrétan 2022. február legeleje óta nem kapott ki! 2023. október óta ez volt az első meccs, amit nem nyertek meg!
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyetlen előnye van, hogy még fiatal. Tah aki a helyére jön sokkal jobb védő, vezér és német.tenyleg kepesek leszunk de Ligtet eladni 50 misi korul a Manchester Unitednek. istenem.Túl gyanús ez nekem. Egyébként én 40 misi körüli összeget hallottam. Tuti rottyon van egészségügyileg vagy valaminek lennie kell.
csebi
Aztán lehet, hogy ez már a változás szele.
dugo93
Az első pénzes csapatnak eladja a Bayern csak, hogy végre kiszálljanak a buliból.
több mint 1 éve
Miért várna addig, kitől kaphatna még egy jó 3-4 éves európai szerződést rajtunk vagy a Pakson kívül?Full komolyan várom hogy feljutás után jövő nyáron visszahozzák.Az a vicc, hogy ez nem viccSzóval Vasas?Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
Siralmas a játékosaink helyzete.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
zacknorb
ozibozi
zacknorb
Mondjuk a Böde- Ádám csatársor epic lenne ottt, de azért egy megerősített egészségügyi csapat folyamatosan figyelne őket egy forró délután.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
keretbe foglalná a kárrierjétAz a vicc, hogy ez nem viccSzóval Vasas?Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
zacknorb
ozibozi
több mint 1 éve
Full komolyan várom hogy feljutás után jövő nyáron visszahozzák.Az a vicc, hogy ez nem viccSzóval Vasas?Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
zacknorb
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az a vicc, hogy ez nem viccSzóval Vasas?Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
zacknorb
több mint 1 éve
Szóval Vasas?Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
majd hazajön aztán nyom egy Bödét, nem tudják arrébb rakni a védők, mert nevetve elnyomja őketBiztos nem olvasták, hogy a menedzsere nyilatkozta, hogy most van élete legjobb fizikai formájában…Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
Sinisa
több mint 1 éve
És ez simán igaz is lehet.Biztos nem olvasták, hogy a menedzsere nyilatkozta, hogy most van élete legjobb fizikai formájában…Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
Sinisa
Persze az ő topformája nem egy Ronaldo vagy Mbappe, de attól még magához képest simán lehet a topon.
több mint 1 éve
Biztos nem olvasták, hogy a menedzsere nyilatkozta, hogy most van élete legjobb fizikai formájában…Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Dzsokijuing
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
tenyleg kepesek leszunk de Ligtet eladni 50 misi korul a Manchester Unitednek. istenem.Túl gyanús ez nekem. Egyébként én 40 misi körüli összeget hallottam. Tuti rottyon van egészségügyileg vagy valaminek lennie kell.
csebi
Aztán lehet, hogy ez már a változás szele.
több mint 1 éve
Gyere haza, fiatal!Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Mozambik 90+5 perces góllal lehet csoportgyőztes a COSAFA Cupon!másik csoportban meg három 6 pontos csapat lett, Comore-szigetek lett az első!
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.biztos tul sokszor ment Kiaval edzesre.
- JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ádám Martin szerzodeset felbontotta csapata… egy koreai csapat. Nem a Newcastle vagy a Napoli. Az Ulsan Hyundai.Siralmas a játékosaink helyzete.
több mint 1 éve
tenyleg kepesek leszunk de Ligtet eladni 50 misi korul a Manchester Unitednek. istenem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mozambik 90+5 perces góllal lehet csoportgyőztes a COSAFA Cupon!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Archie Gray -> Tottenham €41,25M - wow
több mint 1 éve
Szevasz Pista!Friss a lista!
docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
This Uruguay goal was not ruled offside after review 👀 pic.twitter.com/Iu8mArQcnc
— Bleacher Report (@BleacherReport) July 2, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Panama a 90+1-ben kiejtette az USA-t a hazai Coparól?
zacknorb
3-1-re nyertek, a jenkik már döntetlen esetén is kiestek volna, mert ők kikaptak Uruguaytól
Nagyon gáz a válogatottjuk, de hiába amúgy a hazai rendezés, még Atlantában se volt telt ház a meccsükön

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ó, tényleg, nem azonos volt a pontszám, azt már nem sikerült értelmezni 😀Panama a 90+1-ben kiejtette az USA-t a hazai CoparólHa leszámítjuk hogy már a 79-ben vezettek akkor igen. 😛
zacknorb
Amúgy azzal ejtette ki, hogy megverte itt kb csak a formalitást kellett hoznia.
Toca
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Panama a 90+1-ben kiejtette az USA-t a hazai Coparól
Poloska vagyok.