Soccer
A Fradiban mostantól minden MacronMacron mezen nem tudom hogy fér meg a Gazprom, inkább valami francia szponzor kéne 😀
Na, itt az új sportszergyártó
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
A Fradiban mostantól minden Macronremelem jobb mezeket kapnak, mondjuk nem ezen mulik, de az arany meg nem tudom milyen szinuek sztem szarok voltak😀
zacknorb
kene egy tkomos lila
😀
Poloska vagyok.
Ha úgy követi az ember a mérkőzést hogy tényleg szurkol akkora biztos egyes ítéleteknél fel tudta volna idegesíteni magát. De amúgy többségben és a fontosabb eseteknél a jól ítélet született, les volt a meg nemadott gól, a pirosok is jogosak voltak, talán egyet még lehetett volna adni Panamának ami narancssárga volt. Igazából csak lassú volt a VARral, főleg az Eb-hez képest.Dejó a gólra elment a kép...Bíró amúgy milyen volt? Csak azért kérdem, mert ezek a közép-amerikai országok mint Salvador tipikusan azok, ahol a válogatott is fos, és a delegált bírók is ezen a színvonalon edződnek, szóval igazán képesek elbaszni a meccset...
Aztán azt a rohadt élet ilyen buta pirosat se láttam még 😀
Idióta panamai mit csinált
Heisman nádor
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Há ez a Weah gyerek sem lesz már túl sokat válogatott Berhalter alattNem eleg, hogy az elnöksége véget ért? 😕
slowmotion
Bár nemsokára 58 éves, ilyen idősen már Jágr sem vacakol a válogatottsággal 😆😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Dejó a gólra elment a kép...Bíró amúgy milyen volt? Csak azért kérdem, mert ezek a közép-amerikai országok mint Salvador tipikusan azok, ahol a válogatott is fos, és a delegált bírók is ezen a színvonalon edződnek, szóval igazán képesek elbaszni a meccset...
Heisman nádor
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Haver kint van az USA vs Panamán is Atlantában 😊 éjfélkor kezdődikJó döntés volt, elég random meccs lett belőle 😀
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Olit mennyire csiptem 2000korul az oviedoban🧙🏻♂️💙 Santi Cazorla: #RealOviedo player for 24/25 ✅
— Real Oviedo - Proud of You (@RealOviedoPOY) June 27, 2024
1st #RealOviedo season-ticket holder for 24/25 ✅#HolaFutuRO#RealOviedo #ProudOfYou 🔵⚪️ pic.twitter.com/ryqzSBGG3J
Amit Cazorla az utóbbi időben közösségépítésben csinál Oviedoban az instant sportperson of the year díjas nálam
zacknorb
muraszombathely -lendva
Poloska vagyok.
🧙🏻♂️💙 Santi Cazorla: #RealOviedo player for 24/25 ✅
— Real Oviedo - Proud of You (@RealOviedoPOY) June 27, 2024
1st #RealOviedo season-ticket holder for 24/25 ✅#HolaFutuRO#RealOviedo #ProudOfYou 🔵⚪️ pic.twitter.com/ryqzSBGG3J
Amit Cazorla az utóbbi időben közösségépítésben csinál Oviedoban az instant sportperson of the year díjas nálam
Poloska vagyok.
Csalódott vagyok, hogy Daniel Morales nem ment ki érte egy szélvész gyors fehér Peugeotban. 😀🔵⚪️🇮🇹 Roberto de Zerbi, landed in Marseille to be unveiled as new OM head coach.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 26, 2024
🎥 @Mode55489648pic.twitter.com/agValThZEI
Sixo
Várjuk meg a hivatalosat, mert tavaly az atletinél a here we go után bukott meg az orvosinköszönjük a Fiorentinának 😀🚨🟣 Moise Kean to Fiorentina, here we go! Deal in place for €13m fixed fee up to €15m package easy add-ons included.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 27, 2024
Extra difficult add-ons could bring the package up to €18m for Juventus.
Kean will sign long term deal at Fiorentina, he was top target as per @MatteMoretto. pic.twitter.com/f0t3ynqSq3
Beki
Poloska vagyok.
köszönjük a Fiorentinának 😀🚨🟣 Moise Kean to Fiorentina, here we go! Deal in place for €13m fixed fee up to €15m package easy add-ons included.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 27, 2024
Extra difficult add-ons could bring the package up to €18m for Juventus.
Kean will sign long term deal at Fiorentina, he was top target as per @MatteMoretto. pic.twitter.com/f0t3ynqSq3
tehát a megszűnés szélén van a csapat, a játékosaikat is szélnek fogják ereszteni, ennek ellenére a Felcsútot leverik, lefogadom.Pont a Felcsút elleni párharc előtt pár héttel megszűnt a Dnipro-1x.com/HungarianFooty/status/1806299887530586595
Pedig kb 10 éve még EL döntő volt. (ja nem, az utána FC Dnipro lett)
zacknorb
Löfli
built for this shit
Pont a Felcsút elleni párharc előtt pár héttel megszűnt a Dnipro-1x.com/HungarianFooty/status/1806299887530586595
Pedig kb 10 éve még EL döntő volt. (ja nem, az utána FC Dnipro lett)
zacknorb

Don't blink!
Venezuela baszki Mexikót is megverte a Copán, Óceániában pedig Új-Zéland - Vanuatu döntő leszKemény.
Löfli
Fidzsi ezt szépen elbalfaszkodta.
Meg Mexikó is, bár ők még javíthatnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

Don't blink!
ahogy a bukik szeretnékhogy fúj a szél Vegasban?!Un gol totalmente acorde a lo planeado 😉 pic.twitter.com/INImBxAdWv
— CONMEBOL Copa América™️ (@CopaAmerica) June 26, 2024
zacknorb
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
hogy fúj a szél Vegasban?!Un gol totalmente acorde a lo planeado 😉 pic.twitter.com/INImBxAdWv
— CONMEBOL Copa América™️ (@CopaAmerica) June 26, 2024
zacknorb