Soccer
Un gol totalmente acorde a lo planeado 😉 pic.twitter.com/INImBxAdWv
— CONMEBOL Copa América™️ (@CopaAmerica) June 26, 2024
Poloska vagyok.
🔵⚪️🇮🇹 Roberto de Zerbi, landed in Marseille to be unveiled as new OM head coach.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 26, 2024
🎥 @Mode55489648pic.twitter.com/agValThZEI
U-19-es Nyugat-Ázsiai kupa, nyilván Albánia is játszik 😀😀Na, hát Katar is szokott a Copa Americán játszani, sőt talán Japán is szerepelt már ott.
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
úgy tudom, hogy a Brighton-ak visszavásárlási záradéka van amit meg fognak húzni, ha a VfB elvinné Undav-ot.Mondjuk ez a 17 misi pont arra kell, hogy Undavot végleg elhozzák BrightonbólErről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
Guirassy has accepted and formal steps will follow.
BVB will pay the release clause around €17.5m to Stuttgart. pic.twitter.com/QGtXAU8LRH
Sixo
Stoki
zacknorb

Mondjuk ez a 17 misi pont arra kell, hogy Undavot végleg elhozzák BrightonbólErről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
BVB have received the green light from player side after working on this deal for months.
BVB will pay the release clause around €17.5m to Stuttgart. pic.twitter.com/QGtXAU8LRH
Sixo
Stoki
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Jó amatőr dolog volt ez a 17 misis kivásárlási záradék, hülyének is megéri, függetlenül attól, h Gui előtte nem volt nagy truváj.Erről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
Sixo
Stoki
Blindre beraktam volna egy 40m-t a szerz-be.
Erről beszéltem b+, szét fogják rabolni ezt a Stuttgartot. Ott tartunk, hogy egy általában diszkontos BVB is le tudja nyúlni az egyik legjobbunkat...még egy Undav, Mittelstadt, Fuhrich trade ide-oda, azt megint nézhetjük majd az osztályzót jövőre. Vicc🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
Sixo
🚨🟡⚫️ EXCLUSIVE: Serhou Guirassy to Borussia Dortmund, here we go!
Hát, egy jó 0-0 lett.@Löfli @Sixo20 perc múlva kickoff, Eswatini-Botswana, igazi csemege.
Kezdődik a Cosafa kupa Afrikában!
warr_b
warr_b

Ezt elvileg az INEOS vette fontolóra, hogy legyen mit visszaforgatni a klubba. Ez így logikus is, meg nem hangzik rosszul, de az ember lelkének nem esne jól.Szerintem teljesen mindegy, ez a csapat, keret, edzők az elmúlt jópár évben amúgy sem méltóak a csapat múltjához...Manchester United considering selling Old Trafford naming rightsNonononononononononooooon NOOOOO!
alatriste
dugo93
Nem lepődnék meg a névváltáson sem ha valami arab eleget fizetne ennek a pénzéhes vezetőségnek.
kapitnono
Szerintem teljesen mindegy, ez a csapat, keret, edzők az elmúlt jópár évben amúgy sem méltóak a csapat múltjához...Manchester United considering selling Old Trafford naming rightsNonononononononononooooon NOOOOO!
alatriste
dugo93
Nem lepődnék meg a névváltáson sem ha valami arab eleget fizetne ennek a pénzéhes vezetőségnek.

@Löfli @Sixo20 perc múlva kickoff, Eswatini-Botswana, igazi csemege.
warr_b

Manchester United considering selling Old Trafford naming rightsNonononononononononooooon NOOOOO!
alatriste

Liverpool Fc
En kint voltam a Mexiko Brazil felkeszulesinNem jött össze az iksz 🙁Nagyon gyengék a brazilok mostanában, 48 éves haverom még az USA elleni barátságos meccsen volt kint, azt mondta ilyen rosszul játszani őket még sose látta
Bezzeg Costa Ricának, balfasz brazilok mit csináltak?
warr_b
r.baggio
Ott nagyon jol toltak, csak utana nem erdekelte oket ugy 30 perc utan
A spursos csatar nagyon jó volt, most nem jatszik vmiert
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
Főleg hogy egyik sincs ott. Mozambik van, mellettük ajánlom Eswatinit és a Comore-szigeteket.@Löfli @SixoFőesélyes Madagaszkár és a KAK.
warr_b
Sixo

@Löfli @SixoFőesélyes Madagaszkár és a KAK.
warr_b

„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Welcome to Como, Andrea! 🐓💙 pic.twitter.com/evBXk6AH2f
— Como1907 (@Como_1907) June 25, 2024