Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ami viccesebb, hogy a már tényleg feljutott divgyőztesek között itt rendeznek oda-visszavágós döntőt (egészen érthetetlen módon), a harmadosztályt így hivatalosan is a Depor nyerteOlasz harmadosztályban is van, de ott három csapat körmérkőzik, és csak egy meccset (A vs B, B vs C, C vs A)
r.baggio
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
akartam en is irni ezt h a malaga csak egy lepest tett.Spanyol osztályozók mennek, a másodosztályba feljutott már a Malaga és a Barca BNem éppen sajnos, a playoff döntőkbe jutottak még csak be, ahol a Gimnàstic - Ceuta és a Córdoba - Ponferradina párharcok győzteseivel találkoznak június 16-án, a visszavágó meg 23-án lesz.
zacknorb
Ami viccesebb, hogy a már tényleg feljutott divgyőztesek között itt rendeznek oda-visszavágós döntőt (egészen érthetetlen módon), a harmadosztályt így hivatalosan is a Depor nyerte
r.baggio
több mint 1 éve
Imádom, amikor a jenkik játszanak otthon valamelyik latin-amerikai ország válogatottjávalyoutu.be/q0hSVZzUOo0?si=FACCW7gv0HLu6eKp

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
🚨 Brighton & Hove Albion successfully granted work permit for Fabian Hurzeler to become new head coach. #BHAFC in talks with St Pauli to find agreement. 31yo American edging towards becoming youngest permanent boss in Premier League history @TheAthleticFC https://t.co/5Wljyjt4lM
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 8, 2024
több mint 1 éve
Spanyol osztályozók mennek, a másodosztályba feljutott már a Malaga és a Barca BNem éppen sajnos, a playoff döntőkbe jutottak még csak be, ahol a Gimnàstic - Ceuta és a Córdoba - Ponferradina párharcok győzteseivel találkoznak június 16-án, a visszavágó meg 23-án lesz.
zacknorb
Ami viccesebb, hogy a már tényleg feljutott divgyőztesek között itt rendeznek oda-visszavágós döntőt (egészen érthetetlen módon), a harmadosztályt így hivatalosan is a Depor nyerte
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Goalkeepers who have scored the most goals:🇧🇷 Rogério Ceni: 131
🇵🇾 José Luis Chilavert: 67
🇲🇽 Jorge Campos: 46
🇵🇪 Johnny Vegas Fernández: 45
🇨🇴 René Higuita: 43
🇧🇬 Dimitar Ivankov: 42
🇧🇷 Márcio: 40
🇨🇷 Fernando Patterson: 35
🇩🇪 Hans-Jörg Butt: 33
🇧🇷 Fábio Rampi: 32
🇸🇻 Misael Alfaro: 31
🇭🇷 Ante Vulić: 29
🇷🇸 Dragan Pantelić: 29
🇵🇪 Exar Rosales: 26
🇷🇸 Žarko Lučić: 25
🇳🇬 Vincent Enyeama: 24
🇨🇱 Marco Cornez: 24
🇻🇳 Phan Văn Santos: 22
🇻🇪 Rafael Dudamel: 22
🇦🇿 Nizami Sadıqov: 21
🇦🇷 Sebastián Saja: 20
több mint 1 éve
Igen, spanyoloknál 2-ig lehet, az előző két évben ott volt a Villarreal BSpanyol osztályozók mennek, a másodosztályba feljutott már a Malaga és a Barca BA Barca B oda felmehet? Ha jól emlékszem az olaszoknál van egy szabály, hogy a korosztályos vagy B csapatok harmadosztály föl énem mehetnek.
zacknorb
Sixo
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Spanyol osztályozók mennek, a másodosztályba feljutott már a Malaga és a Barca BA Barca B oda felmehet? Ha jól emlékszem az olaszoknál van egy szabály, hogy a korosztályos vagy B csapatok harmadosztály föl énem mehetnek.
zacknorb
több mint 1 éve
Spanyol osztályozók mennek, a másodosztályba feljutott már a Malaga és a Barca B
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szobo azt mondja rendben lesz. 🗣️ “I’ll be fine. My legs were a little stiff, I didn't want to take any risks, that's why I came off.”
— Bence Bocsák (@BenBocsak) June 8, 2024
Dominik Szoboszlai confirming after the game to M4 Sport that he will be fine for Hungary’s first game at the Euros.
több mint 1 éve
Hát ha Szobo az OMSZos kollégáknak rövidgatyában mosolyogva tud aláírni, csak nincs akkor gáz (remélem)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tudom és készHonnan tudjátok mi van az FK főoldalán. Löfli ide kéne 2 ban.Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?Pont ezt kérdeztem ebben a pillanatban az oldalszervíz topicban 😛
Willie Parker
dande2
Sixo
youtu.be/1ykJ1tBR4jg?si=ywzDQGIcWb2mOb3F
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Honnan tudjátok mi van az FK főoldalán. Löfli ide kéne 2 ban.Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?Pont ezt kérdeztem ebben a pillanatban az oldalszervíz topicban 😛
Willie Parker
dande2
több mint 1 éve
Na azért ez nem igaz. Bár az igen, hogy az NB II 9. helyezettje adja az utánpótlás válogatott több tagját is...A válogatott cseresora lehet bajban lenne pár Mennyei meccsen, és ez elég nagy kritika...A válogatott egy rész a Honvédba nem férne be
iktriad
Willie Parker
több mint 1 éve
ENEOS helyett mindig ELIOS-ra asszociálok, szóval működik az emegyes egyperc
több mint 1 éve
Marco tropojábólSzerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Azt hittem miattam, nálam jelentem nincs komoly probléma
ThundersNFL a Paraszt
Általában az albán pék szomszéddal nézzük a meccseket.És akkor te már tudod az olcsó péksütemény titkát?
Óriási dilemmát fog okozni a Magyarország-Albánia EB döntő!
Willie Parker
r.baggio
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?Pont ezt kérdeztem ebben a pillanatban az oldalszervíz topicban 😛
Willie Parker
több mint 1 éve
A pék azt szokta mondani, hogy szar az egész, ezért nem fogyasztomSzerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Azt hittem miattam, nálam jelentem nincs komoly probléma
ThundersNFL a Paraszt
Általában az albán pék szomszéddal nézzük a meccseket.És akkor te már tudod az olcsó péksütemény titkát?
Willie Parker
r.baggio
több mint 1 éve
Az FK főoldalról eltűnt a Fórum menü, ez mi ez?
több mint 1 éve
Szerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Azt hittem miattam, nálam jelentem nincs komoly probléma
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker

---
több mint 1 éve
Szerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....Gécsek Fannit már nekünk kell megvigasztalni
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Általában az albán pék szomszéddal nézzük a meccseket.Óriási dilemmát fog okozni a Magyarország-Albánia EB döntő!
több mint 1 éve
Szerintem most mindenki Szoboszlai miatt izgul....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Löfli vezette mind2 meccset.Mivel Warbb meg Löfli nyaral, ezen a hétvégén már harmadszor, ezért beírom én, hogy Kamerun - Zöld-Foki Köztársaság 4:1. Ezzel átvette 3 forduló után a vezetést a csoportban. Gambia - Seychelles Szigetek 5:1, a csoport utolsó 2 csapata ez a 2 még így is.Elmentek ezekre a meccsekre, ez a titok.
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
A válogatott cseresora lehet bajban lenne pár Mennyei meccsen, és ez elég nagy kritika...A válogatott egy rész a Honvédba nem férne be
iktriad