NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
En vasquezt, ha ez a bunker volt a terv. Az az egy skillje van hogy kurva sokat fut.Megvarja hogy benyaljuk a golt oszt cserél, pofam leszakadKit hozott volna be, akivel javulnak?
eaglesmcnabb
gyurczi
De a gól után? Güleren kívül senkiben sem latom a varatlant ez ellen a city ellen sajna, de őt úgyse hozza be soha...
De a gól után? Senkit se hoztam volna be, mert minek? Ha ez a tervezett jatek akkor modric és brahim is fölös. Itt ma már gólt nem lövünk.
Abban igazad van, hogy a padunk lepkefing a cityhez képest. És hat nyilván mindig az a spíler aki éppen nem játszik
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ha már OT, legyen Münchenben is OT 😊
több mint 2 éve
A 4 perc meg Arsenal bonusEz hogy nem lett szöglet ?Bayern bónusz
Heisman nádor
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Már csak Upa hiányzott komolyan
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez hogy nem lett szöglet ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
mondjuk én nem Grealisht hoztam volna le, hanem Silvát, mert nem sok haszna van itt a pálya szélén.Grealish kezdett túlpörögni és kiállítás határán volt, sztem nem gond hogy lehozta
slowmotion
de Silva borzalmas ma
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
mondjuk én nem Grealisht hoztam volna le, hanem Silvát, mert nem sok haszna van itt a pálya szélén.Thats true, because it's true.
slowmotion
több mint 2 éve
Elképesztő hogy milyen gyenge mindenki maJó nagy csalódás, de mindig ez van, h április-májusra omlunk össze
Heisman nádor
több mint 2 éve
mondjuk én nem Grealisht hoztam volna le, hanem Silvát, mert nem sok haszna van itt a pálya szélén.
több mint 2 éve
Csebi, volt valami érdekes molino a Bayern keménymagnál?Persze. Követeltek h Tuchel maradjon.
- JC6
több mint 2 éve
pont az hogy az utolsó negyed óra, nincs értelme rizikózniSztem nem. Főleg formációt váltani miközben az Arsenal a második félidőben nem volt veszélyesTuchel bmeg betolja a buszt az utolsó negyedórára …ez a logikus
csebi
Negritis, a vajda
csebi
nyilván ez lehet gond is hogy ha magatokra húzzátok
de a Senalban nem feltétlen van meg a busz áttörésére a craft
és lehet kontrázni is
több mint 2 éve
KDB nyerni akar
több mint 2 éve
Elképesztő hogy milyen gyenge mindenki ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem is értem miért ő ül ott, és miért nem mi 😀Megvarja hogy benyaljuk a golt oszt cserél, pofam leszakadNem nagyon ért a focihoz 🤣
eaglesmcnabb
steelwolf
több mint 2 éve
Megvarja hogy benyaljuk a golt oszt cserél, pofam leszakadKit hozott volna be, akivel javulnak?
eaglesmcnabb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
Csebi, volt valami érdekes molino a Bayern keménymagnál?
több mint 2 éve
Megvarja hogy benyaljuk a golt oszt cserél, pofam leszakadNem nagyon ért a focihoz 🤣
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Sztem nem. Főleg formációt váltani miközben az Arsenal a második félidőben nem volt veszélyesTuchel bmeg betolja a buszt az utolsó negyedórára …ez a logikus
csebi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Megvarja hogy benyaljuk a golt oszt cserél, pofam leszakad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
lesz Modricba elég "tempó" ?bő 10 percet kibír. Ha csak annyi lesz. 40-et már lehet nem
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ilyen hozzaallassal nem lehet tovabbmenniMost váltanak mentalitást
eaglesmcnabb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Ilyen hozzaallassal nem lehet tovabbmenni
több mint 2 éve
lesz Modricba elég "tempó" ?