Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 489 — Cowboys fan
Elszerződött Ausztriába a felcsúti akadémia egyik tehetsége, és elcsodálkozott, hogy milyen a profizmus

Júliusban szerződött a 18 éves Kern Martin Felcsútról az osztrák bajnok Sturm Grazhoz.

Elképesztően kemény, intenzív edzéseken veszek részt minden egyes nap. Az első két hétben elfáradtam, máshogy reagált a testem egy-egy tréning után… Nagy hangsúlyt fordítok a megfelelő regenerációra, mert ha nem figyelnék az étkezésre, a folyadékbevitelre, az alvásra, lépni sem bírnék a gyakorlásokat követően. Jobb játékosokkal készülhetek, mint Magyarországon, de nem technikai tudásban, hanem az intenzitásban és a fizikai teljesítményben tapasztaltam nagy különbséget: itt mindenki sprintben közlekedik, legyen szó bármilyen feladatról.”

ozibozi
De, technikai tudásban is. Majd meccsen meglátja.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 938
Elszerződött Ausztriába a felcsúti akadémia egyik tehetsége, és elcsodálkozott, hogy milyen a profizmus

Júliusban szerződött a 18 éves Kern Martin Felcsútról az osztrák bajnok Sturm Grazhoz.

Elképesztően kemény, intenzív edzéseken veszek részt minden egyes nap. Az első két hétben elfáradtam, máshogy reagált a testem egy-egy tréning után… Nagy hangsúlyt fordítok a megfelelő regenerációra, mert ha nem figyelnék az étkezésre, a folyadékbevitelre, az alvásra, lépni sem bírnék a gyakorlásokat követően. Jobb játékosokkal készülhetek, mint Magyarországon, de nem technikai tudásban, hanem az intenzitásban és a fizikai teljesítményben tapasztaltam nagy különbséget: itt mindenki sprintben közlekedik, legyen szó bármilyen feladatról.”

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 814 — Omar's Coming Yo!
Laidouni is elment pénzt keresni, így 1,5 év foci után.

Irány Katar és az Al-Wakrah
Toto21
Azért Hajnal ügyesen ad el. Lássuk be.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 949 — Colts Fan
egy éra véget ért.

Van de Beek -> Girona 500k-ért ( ez átigazolás, nem kölcsön)
Toto21
Az mondjuk jó döntés részéről, ha van még benne valami, ott újra tudja építeni magát.
Sixo
És a gironai körülményekkel sem lehet vakon, hiszen ott van már egy ideje a csapatban honfitársa, Blind.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 110 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Szombaton már lesz Löfli vs warrb, BVSC vs Vasas, de sajna zártkapus (bár eséllyel stream lesz róla)
zacknorb
1-1 lett, de a BVSC gól is Hidi gól Pekár assist
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 686 — I like the Texans, I like who we are

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csak 3 a determination-nek?
csebi
60 ejrós havi fizu, nem csoda hogy váltott
warr_b
75 kg.
csebi
😀

Minnyá jön Jóska, hogy don't do bodyshaming.
warr_b
nem csinalom azt. 75 kiloval miert lenne az?
csebi
Hozzá hány centi?
Dzsokijuing
173. (eloben alacsonyabbnak tunt).
csebi
Na tessék, te kis ner-lovag 😊
warr_b
fiatal voltam es kellett a penz.
csebi
Mondjuk kár hogy nem volt jobb játékos. Akkor lehet ma nem itt lenne 😃
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 132 — LIGHTS OUT!
egy éra véget ért.

Toto21
Az mondjuk jó döntés részéről, ha van még benne valami, ott újra tudja építeni magát.

több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
amugy Upa egy egesz korrekt EB-t hozott le szoval az alapjan nem vagyok 100%ig biztos, hogy o ne lenne piackepes.
szamomra is nagy csalodas, hogy ot sikerul eladni raadasul azert is adjuk el, mert hozunk 2 uj vedot, akik kozul sztem egyik sem lesz jobb nala.

amig 200 millat elkoltunk egy atigazolasi szezonban addig nekem ne jojjon senki azzal, hogy majd epp de Ligt bere a gond a keretben ...
csebi
Másfél éve a VB-n is jó volt (még jobb is, mint most), aztán pedig ugyanúgy jöttek a hibák kulcsszitukban. Egész egyszerűen fejben nem alkalmas erre a szintre, és ezt nyilván nem csak mi látjuk. Ugye anno Freund közbenjárásával is került a Salzburghoz, szóval lehet, ő még lát benne valamit. Sokáig én is reménykedtem benne, de a Lazio elleni hülyesége után már minden remény elveszett.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 918
Laidouni is elment pénzt keresni, így 1,5 év foci után.

Irány Katar és az Al-Wakrah
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 918
egy éra véget ért.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
Bayern drukkerek. De ligtel mi a helyzet? Mennyire finished a csávó? Lehet még hasznos tagja majd az MU-nak?
esanders10
nekem tavaly talan a kedvenc vedom volt nalunk. nem ertettem, hogy Tuchel miert hanyagolja, stabil volt vele a vedelem.
elore jatekban kritizalta Tuchel, de oszinten szolva, en kb egesz szezonban nem lattam, hogy Tuchel milyen elorejatekot var a csapattol, mikor dominalni akar. elvarta, hogy szelre kikeruljon a labda Coman-Sane parosnak aztan oldjak meg, es ennyi. tavasszal meg ment a buszozas utani kontra. szoval markansan visszaeses volt szamomra a jatek kepe Flick meg Nagelsmannhoz kepest is igy nem csodalom, hogy de Ligt sem tunt jonak elorejatekban.

nem tudom, hogy ki a Unitednel a belso vedo, meg hany vedovel kepzeli el ten Haag a jatekot, de ismeri az Ajaxbol, es sztem tudja is majd jol elhelyezni a palyan. sztem jol jar vele a Manchester, Bayern meg bukik rajta kb 30 misi eurot, nagyszeru uzlet.
csebi
Tegyük hozzá azt is, hogy kb. 2,5 hónapig sérült is volt, és pont akkor sérült le ősszel, mikor visszakerült a kezdőbe, előtte meg még gólt is szerzett. Szerintem sem finished, bár a 3 védős rendszerben kevésbé érzi jól magát. Sokan mondják, hogy oka van annak, hogy nem igazán lett vezér sem az aktuális klubjában, sem a válogatottban (ezen az EB-n nem is játszott), de szerintem még mindig van benne potenciál.

Állítólag sem a vezetőség, sem Kompany nem nagyon marasztalta sérülékenysége és taktikai okok miatt, emellé a fizetése is magas volt (ha jól tudom Manchesterben 20%-kal kevesebb is lesz a bére). A jelenlegi keretben ő a legpiacképesebb CB, ez mondjuk érthető, ha olyan mozdítható CB-k vannak a keretben, mint a minden meccsen időzített bomba Upamecano és az egyelőre csalódást keltő Kim.

Én nagyon sajnálom, ha megy, a szurkolók nagyon kedvelik, még online petíció is készült a maradásáért. Az meg, hogy egy nála idősebb, és gyengébb képességű védőt akarunk vásárolni áron felül, továbbra is érthetetlen.
Hungarian Bill
amugy Upa egy egesz korrekt EB-t hozott le szoval az alapjan nem vagyok 100%ig biztos, hogy o ne lenne piackepes.
szamomra is nagy csalodas, hogy ot sikerul eladni raadasul azert is adjuk el, mert hozunk 2 uj vedot, akik kozul sztem egyik sem lesz jobb nala.

amig 200 millat elkoltunk egy atigazolasi szezonban addig nekem ne jojjon senki azzal, hogy majd epp de Ligt bere a gond a keretben ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b
csebi
Hozzá hány centi?
Dzsokijuing
csebi
warr_b
fiatal voltam es kellett a penz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
Bayern drukkerek. De ligtel mi a helyzet? Mennyire finished a csávó? Lehet még hasznos tagja majd az MU-nak?
esanders10
nekem tavaly talan a kedvenc vedom volt nalunk. nem ertettem, hogy Tuchel miert hanyagolja, stabil volt vele a vedelem.
elore jatekban kritizalta Tuchel, de oszinten szolva, en kb egesz szezonban nem lattam, hogy Tuchel milyen elorejatekot var a csapattol, mikor dominalni akar. elvarta, hogy szelre kikeruljon a labda Coman-Sane parosnak aztan oldjak meg, es ennyi. tavasszal meg ment a buszozas utani kontra. szoval markansan visszaeses volt szamomra a jatek kepe Flick meg Nagelsmannhoz kepest is igy nem csodalom, hogy de Ligt sem tunt jonak elorejatekban.

nem tudom, hogy ki a Unitednel a belso vedo, meg hany vedovel kepzeli el ten Haag a jatekot, de ismeri az Ajaxbol, es sztem tudja is majd jol elhelyezni a palyan. sztem jol jar vele a Manchester, Bayern meg bukik rajta kb 30 misi eurot, nagyszeru uzlet.
csebi
Tegyük hozzá azt is, hogy kb. 2,5 hónapig sérült is volt, és pont akkor sérült le ősszel, mikor visszakerült a kezdőbe, előtte meg még gólt is szerzett. Szerintem sem finished, bár a 3 védős rendszerben kevésbé érzi jól magát. Sokan mondják, hogy oka van annak, hogy nem igazán lett vezér sem az aktuális klubjában, sem a válogatottban (ezen az EB-n nem is játszott), de szerintem még mindig van benne potenciál.

Állítólag sem a vezetőség, sem Kompany nem nagyon marasztalta sérülékenysége és taktikai okok miatt, emellé a fizetése is magas volt (ha jól tudom Manchesterben 20%-kal kevesebb is lesz a bére). A jelenlegi keretben ő a legpiacképesebb CB, ez mondjuk érthető, ha olyan mozdítható CB-k vannak a keretben, mint a minden meccsen időzített bomba Upamecano és az egyelőre csalódást keltő Kim.

Én nagyon sajnálom, ha megy, a szurkolók nagyon kedvelik, még online petíció is készült a maradásáért. Az meg, hogy egy nála idősebb, és gyengébb képességű védőt akarunk vásárolni áron felül, továbbra is érthetetlen.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 929 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b
csebi
Hozzá hány centi?
Dzsokijuing
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b
csebi
Hozzá hány centi?
Dzsokijuing

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 370 — Saturday Night Lights

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b
csebi
Hozzá hány centi?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 283 — "Montoya por favor!"

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

warr_b
Samir Nasri, Sneijder, Viktor urunk

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 929 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.
csebi
😀

több mint 2 éve

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi
warr_b
75 kg.

több mint 2 éve

Agression 20 (az a max)
zacknorb
csebi

több mint 2 éve

Agression 20 (az a max)
zacknorb

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 110 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Agression 20 (az a max)
több mint 2 éve
több mint 2 éve
rohadtul sajnálom Greenwood-ot. Szerintem ő kellene inkább előre megpróbálni, de ugye nem merik bevállalni, annak ellenére, hogy vége a pernek.
Toto21
Csak a pernek nem úgy lett vége hogy nem veri meg erőszakolja az asszonyt, hanem a nő inkább vele maradt és visszavonta
Heisman nádor
Plusz megkérdezték a csapatot és többségük nem támogatta a reintegrációját