Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 949 — Colts Fan
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatban
 www.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/
zacknorb
És a 40 milla nem is sok PL szinten.

Lassan élesedik a Calafiori--> Arsenal átigazolás is. Nagyon sajnálnám ha ennek Kiwior lenne az áldozata, szimpatikus gyerek, és van benne bőven fejlődési potenciál, korainak tartanám ha kiszállnánk belőle.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 111 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Kilman nálam a tavasz felfedezettje volt a PL-ben, de ez még egy extra story vele kapcsolatban
 www.maidenheadunitedfc.org/news/club-chairman-statement-max-kilman/

Szerkesztette: zacknorb
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 933 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kanada a négyben, tizikkel verték Venezuelát...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 361 — NFL bracket champion '26
elhunyt
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/
YoungZeeZee
RIP

Friss átigazolások:
 docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 923
Oh Zaniolo visszater a Serie A-ba. Irany Bergamo kölcsönbe. Remelem ott felepitik ujra
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 944
elhunyt
 rangado.24.hu/magyar_foci/2024/07/05/meghalt-ferenczi-attila-labdarugoedzo-tradiciokutato/

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 944
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekről
 omlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A
zacknorb
kell egy szuper liga
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 947
Na megy Slot első sajtótájékoztatója, kíváncsi vagyok mond-e valami újat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 111 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Na, ez a mez marha jól néz ki
több mint 2 éve
Közben egy kis elmélkedés a TV-s közvetítésekről
 omlettdufromage.substack.com/p/lassan-minden-elsorvad-a-premier?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0JWajnkBaOY5m8n6SXRYlBsxYNW3_iW3cXIq_B7AopkYgicNoC1LH5KlY_aem_1V6CO4mQ-vIBP1JG2l5m7A
több mint 2 éve
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.
r.baggio
A kezezés szabályt konkrétan évente átírják. Ezért is egyre inkább botrányos.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 220 — no es importante
Azért ha az Ecuadornak megadott 11-es után nem írják át, nem pontosítják a kezezés szabályát, akkor én edzőként kb csak erre bazíroznék ezentúl, mert a védők ilyen alapon tényleg kizárólag hátrakötött kézzel mozoghatnának a 16-oson belül.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 361 — NFL bracket champion '26
Napi adag:  docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 923
Lyon a Nottingham-bol taplalkozik?

Mangala es Niakhate egyutt 50M. Honnan van ennyi penzuk?🤔
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 687 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megèrdemeltük | volna a francba a kiesèst.....😏 |
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 609
Fradi parfümszponzorról semmi hír itt? hova tart ez a topik? 😀
petey
Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
A történet sluszpoénja, hogy a srác nagy Fradista.
zacknorb
Igazi tolakodó vadparaszt illat a legtöbb a kollekcióból, az Yves Saint Laurennek voltak régen ennyire arcbamászó illatai (Opium pl), édes, 5km hosszan érződik mögötted, hogy itt bizony parfüm lett rád locsolva. Tény, hogy jó alapanyagokból dolgozik a srác, a minőséggel valóban nincs baj, de nagyon, nagyon érződik a stílusán a távol-keleti jelleg.

“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 2 éve
petey
Egyik ismerősöm használja, sokan dicsérik a parfümjeit, és mondja hogy meglepő, de a Superz ezek szerint egész jó.
zacknorb
Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀
r.baggio
Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀
Jughead
Ezeket még én se tudom róluk, kösz az infó baggio 😀😀
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 079
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.
csipkelli
Parfümmel nyomják el a gázszagot
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 910
petey
zacknorb
Ez a történet slusszpoénja egy csecsenekkel barátkozó, iszlamista, pesti srácokban is többször szereplő figuránál? 😀
r.baggio
Honnan tudod ezeket zacknorb ismerőséről? 😀
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 220 — no es importante
petey
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
És közben 5%-ra teszi a Gazprom érkezését. Éhenhalunk, legalább legyen jó illat.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 949 — Colts Fan
petey
zacknorb
A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
Willie Parker
Zsidózni lehet tovább, nem értem hol van itt a probléma?? 😀
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 079
petey
zacknorb
A mezszponzor főtulajdonosa "konzervatìv iszlamista", a Tábor meg "konzervatív nacionalista", gondolom szerencsés kombó ez, v működik majd a kognitív disszonancia, amikor a Green Monster új mezben tetszeleg.
Elég nagy pofánköpésnek tűnik.
több mint 2 éve
petey
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 776 — farkas.l.zoltan@gmail.com
petey
Pöcegödör pacsuli pénzért pártállami pénzmosoda pólón. Nem látom benne a hírértéket.