Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Most jött be, még szép hogy beérte moreBen Watson vs. Champ Bailey soccerben.
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Valahol írták Chiesa kb Annyit keres hetente mint Szobó meg Jones együttesen✌️Persze, mert Jones még gyerekmenün van.
ozibozi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Schäfer nagyon nagyot játszott, kérdés hogy a valogatottban miért nem lehet így hajtani? A kérdés költői.Na jó szórakozást! Majd kérünk elmenybeszamolot. 😉Faszom. Kar érte, mert itt a végén simán jöhetett vna egy harmadik gól.Huh ez az union. Sírt a labda náluk de jobban daraltak mint a mákdaráló így karácsony környéken.
Mindegy, amúgy is a bajnokság a lényeg, de szép meccset hoztak így is a berlini srácok, nem panaszkodom.
rob3r7o
Jövő héten megyek amúgy a Mainz elleni meccsre
csebi
Hat ja, aki szép, kombinativ játékot szeretne nézni annak az Union nem ajánlott. 😀 de én imádom őket. Ahhoz képest, h egy 4 milliós város jelenlegi legjobb csapata igazi családias, majdhogynem falusias az egész csapat, a környék, a stadion, minden. Mondjuk a stadion felújítása tervben van, elvileg 26 vagy 27 nyarán indul, kiváncsi leszek utána milyen lesz.
rob3r7o
3 hónapja
Na jó szórakozást! Majd kérünk elmenybeszamolot. 😉Faszom. Kar érte, mert itt a végén simán jöhetett vna egy harmadik gól.Huh ez az union. Sírt a labda náluk de jobban daraltak mint a mákdaráló így karácsony környéken.
Mindegy, amúgy is a bajnokság a lényeg, de szép meccset hoztak így is a berlini srácok, nem panaszkodom.
rob3r7o
csebi
Hat ja, aki szép, kombinativ játékot szeretne nézni annak az Union nem ajánlott. 😀 de én imádom őket. Ahhoz képest, h egy 4 milliós város jelenlegi legjobb csapata igazi családias, majdhogynem falusias az egész csapat, a környék, a stadion, minden. Mondjuk a stadion felújítása tervben van, elvileg 26 vagy 27 nyarán indul, kiváncsi leszek utána milyen lesz.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
3 hónapja
Most jött be, még szép hogy beérte more
3 hónapja
Havit is😂✌️Valahol írták Chiesa kb Annyit keres hetente mint Szobó meg Jones együttesen✌️ez a mentés egy heti fizetését fedezte
ozibozi
Negritis, a vajda
3 hónapja
De Chiesa most mentette meg egy góltól a Poolt.Ez felér egy lőttel.
3 hónapja
Valahol írták Chiesa kb Annyit keres hetente mint Szobó meg Jones együttesen✌️ez a mentés egy heti fizetését fedezte
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Valahol írták Chiesa kb Annyit keres hetente mint Szobó meg Jones együttesen✌️
3 hónapja
Szerintem ez a Chiesa nem Pool-szint
3 hónapja
mondjuk Chiesa helyett én Endot vagy Nyonit hoztam volna és akkor Dominik mehet vissza támadniesetleg Riot, továbbra se bírom az olaszt
3 hónapja
Faszom. Kar érte, mert itt a végén simán jöhetett vna egy harmadik gól.Huh ez az union. Sírt a labda náluk de jobban daraltak mint a mákdaráló így karácsony környéken.
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
10 perce mondtam itthon hogy a 7-es játékost le kellene cserélni. Jó helyzetben kétszer rontott, egyszer eladta közepen a labdát most meg siman szerelte Jones. Jött is a góla 2 7es szerzett gólt 😊
JC6 (Mr. Miele)
de gondolom Talbira gondolsz
3 hónapja
10 perce mondtam itthon hogy a 7-es játékost le kellene cserélni. Jó helyzetben kétszer rontott, egyszer eladta közepen a labdát most meg siman szerelte Jones. Jött is a gól
3 hónapja
Visszaadta a sors a védőről jól pattanó labdát most.
3 hónapja
megint a játék nagyjából rendbe van, erre idióta egyéni hiba és vezet az ellenfélvolt egy 4 a 3 kontra Salah az egyetlen szar megoldást választja ahogy szökteti Szobót
viszont WIRTZ
3 hónapja
Mondjuk nem biztos, hogy rossz lenne a Chelseanél, ha lenne 15-20 jó játékosuk és nem 5 jó és 40 középszerű balfasz.
3 hónapja
Nem, ez Benny HillÁh, kár hogy lesEz már érvényes 😁
warr_b
warr_b
Poloska vagyok.
3 hónapja
Áh, kár hogy lesEz már érvényes 😁
warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Faszom. Kar érte, mert itt a végén simán jöhetett vna egy harmadik gól. Mindegy, amúgy is a bajnokság a lényeg, de szép meccset hoztak így is a berlini srácok, nem panaszkodom.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
3 hónapja
Áh, kár hogy les

3 hónapja
Ez viszont Ansahnal hogy hogy nem piros????
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Ilyen fos védekezést...

3 hónapja
Salah 5p alatt 3 ertelmetlen labdavesztes.