Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Donald ropja a himnuszra
3 hónapja
Egy jó kis buzihimnusz még hiányzott, mint szar a zsebbe.Öregesen, hamisan
3 hónapja
Halálcsoport az Izrael-Irán lenne, ha mindkettő kijutennyi világtalannal nehéz is lett volna halálcsoportot összehozniTalan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
3 hónapja
ennyi világtalannal nehéz is lett volna halálcsoportot összehozniTalan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Igen ez igy van sajnos. A minosege nagyot csökkent...Talan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Talan az angolok csoportja a legdurvabbMivel a harmadik is továbbmegy 66.7% valószínűséggel, valójában nincs durva csoport.
Toto21
3 hónapja
még jó hogy nem vagyunk kint, így véletlenül sem maradok fent ilyen szutykokat nézni
3 hónapja
Talan az angolok csoportja a legdurvabb
3 hónapja
A kedvenc csoportmeccseim: Brazília-Haiti, Németország-Curacao, Argentína-Jordánia és egy provizórikus Üzbegisztán-Új-Kaledónia.
3 hónapja
Mi hova kerültünk volna ha kijutunk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
És gec BradyEzt is megnyeri 😁😁😁
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Úgy kellett ez a 48 csapat, mint szar a zsebbe. Nem tudom, hol lesz jobb a színvonal, a Katar-Kanadán, a Haiti-Skócián, vagy esetleg a Germán-Curacaon, ami 40-0 lesz.
3 hónapja
Na nézzük, hogy végződik számunkra az érdemi rész.Mindjárt jönnek a magyar színeket képviselő írek.
3 hónapja
Lol, azt álmodtam hogy a vb-n A csoport Mexikó, Korea, Magyarország, Zöld-foki szigetekElső 2 összejött.
Poloska vagyok.
3 hónapja
7 óra elmúlt de még nem sok minden történt. 😕Tudja valaki hánykor lesz ma a húzás? Fél9?6kor kezd az event, a húzás kb 6:45
Sixo
zacknorb
3 hónapja
Valaki leírta már, amit gondoltamha már ma az utolsó nap akkor inkább nézem a tinker tailor soldier spyt
gyerekek ez ritka cringe mar most ez az egesz sorsolas
szekunder szegyenerzetem van
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
majd írjátok meg hogy Üzbegisztánt kivel sorsolják egy csoportba!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Valaki leírta már, amit gondoltamgyerekek ez ritka cringe mar most ez az egesz sorsolas
szekunder szegyenerzetem van
Poloska vagyok.
3 hónapja
Plecsnis Donald felvenné az összeset egész jó kis Brezsnyev lenne
3 hónapja
Egészen cringe Infantinomondjuk a narancs pattanás mellette legalább annyira cringe
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Egészen cringe Infantino
3 hónapja
Tudja valaki hánykor lesz ma a húzás? Fél9?6kor kezd az event, a húzás kb 6:45
Sixo
Poloska vagyok.
3 hónapja
Nah ki ismeri fel ki volt ott a tegnapi kupa meccsen.There was a special Lazio fan that was watching the match from the stands 😍pic.twitter.com/ouQpKmz7kh
— Italian Football TV (@IFTVofficial) December 4, 2025