Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Egy Kontrát nem sikerül meghúzni
2 hónapja
Ha legalább megèrdemelnèk meg jól játszananak de a szokásos semmi...
dande2
Ha legalább megèrdemelnèk meg jól játszananak de a szokásos semmi...És még kézzel is megfoghatják a labdát mert nekik szabad
dande2
2 hónapja
Félelmetesen gyenge ez a Liverpool. De miért?mert szar volt az alapozás, tavaly is elfogytunk a szezon ezen részére
JC6 (Mr. Miele)
cserébe idén már előtte se voltunk jók
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Félelmetesen gyenge ez a Liverpool. De miért?
2 hónapja
Ha legalább megèrdemelnèk meg jól játszananak de a szokásos semmi...
2 hónapja
Ekitike is pihenhetne már egy kicsit
2 hónapja
Kerkez húzza a lábát...
2 hónapja
Ami egyik oldalon sárga másikon semmi.. parádé xd
2 hónapja
Nulla jatekkal megy kettovel a faago banda eleg is volt
2 hónapja
Tudtam hogy ez így lesz 😡😡😡😡😡
2 hónapja
Konaté nem okos ...
2 hónapja
Kvaradona zseniálisAz assziszt is szépségdíjjas...
zacknorb
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
eddig 2 ...
2 hónapja
Kvaradona zseniális
2 hónapja
Rashford lababan sok marad
2 hónapja
külön topikban talán nemLesz választás követő?Dúró Dóra beszédétől függAkkor jöhetnek a csöcsök?Látom megint erős a színvonal. 😀A BL-negyeddöntő az ilyen majdnem wild card.
rob3r7o
A vb-követőben lesznek hardcore dolgok, meg persze a választási követőben, ott este 10 körül tényleg ki kell tenni valami 18+os felugró figyelmeztetést.
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
2 hónapja
Mondjuk nem Pedrit kellett volna lehozni 🤦😯 pláne nem az agybajos Gavival cserèlve
2 hónapja
Ez ebben a helyzetben, pláne hogy nincs ott másik vèdő, sajna adható.....ez kb a 3. ilyen párharc ami ilyeneken mehet el.....Ok vissza minden (lássatok kivel van dolgotok 😉😄) most láttam a láb összerúgást tènyleg idióta volt Cubarsi ez elkerülhető lett volna így....🤦😡Kontaktot én sem vitattam de nem lett volna helyzet akkor sem ha nincs fault
Ettól mèg k.anád Henery 😄
dande2
remontada
2 hónapja
Ok vissza minden (lássatok kivel van dolgotok 😉😄) most láttam a láb összerúgást tènyleg idióta volt Cubarsi ez elkerülhető lett volna így....🤦😡Ez pl egy jogos kiakadás. Cubarsinak nem az első DOGSO pirosa BL kulcsmeccseken, ez a frusztráció teljesen logikus.
dande2
2 hónapja
Ok vissza minden (lássatok kivel van dolgotok 😉😄) most láttam a láb összerúgást tènyleg idióta volt Cubarsi ez elkerülhető lett volna így....🤦😡Kontaktot én sem vitattam de nem lett volna helyzet akkor sem ha nincs fault
dande2
2 hónapja
Amúgy a kiakadás még lehetne jogos is, mégiscsak kb a semmiből jött a gól.Feleslegesen huzod fel magad ennyire megint. Egyrészt teljesen jogos volt a piros, másrészt 1 félidő ment le a négyből. Nem tudom minek feszkozni, amikor semmi nem dőlt el.Na itt a másik okos. Ilyenkor itt vergődtök.Most helyesen írta, így maradhat. 😀Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
rob3r7o
remontada
rob3r7o
Csakhogy közvetlenül előtte teljesen szabály szerint jártak el, az nem igazán vitatható.
2 hónapja
Amúgy szerintem nem.Szerintem nagyon nem tudot mit tenni, a kezèt is bárhová teszi kb összeakadtak az atleticos meg természetesen dobott is magán egyet, így persze hogy piros (ami a szitut tekintve jogos) de persze nekik adódik egy ilyen ès mèg be is lövi...innen kb meg is nyerikOk mègsem volt les legalább ezt megmutatták, de akkor is nyomi mázlistákmázlista vagy sem Cubarsi barom volt
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Idei Atletit látva sok ember nem hiszi el, hogy le lesz hozva kapott gól nélkül.
2 hónapja
Feleslegesen huzod fel magad ennyire megint. Egyrészt teljesen jogos volt a piros, másrészt 1 félidő ment le a négyből. Nem tudom minek feszkozni, amikor semmi nem dőlt el.Na itt a másik okos. Ilyenkor itt vergődtök.Most helyesen írta, így maradhat. 😀Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
rob3r7o
remontada
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”