Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 590
Ez mi volt? 😃😃😃
2 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 675 — Bla, bla, bla
Megyeri tippmixűt, tuti!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 648 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
de ha Acolatse lenne azon a szelen, o mar haromnal is jarna. 😀
Stez
Egynél már tart
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 083 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy amikor bejott a szunetben, teljesen biztos voltam benne, hogy Acolatse fogja megnyerni a Fradinak a meccset.
Mondjuk ennel nagyobb bunda nem letezik szvsz.

Szerkesztette: Stez

2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 279
Amugy nem volt semmilyen Fradi tábor balhé? Nagyon harangozták pedog
2 hónapja
Fradi megint szopik a mumusa ellen
remontada
Idén a bajnokságban kb csak mumus van 😀
Bálesz
Otthon legalabbis. Idegenben azert nem ment rosszul.
Stez
Macsó Máté 19éves és ha minden igaz ma debütált a mennyeiben, taknyosra szopatja a fradi jobb oldalát, nálysz!😜
nagir
Mondjuk tudvan, hogy Yusuf nem vedekezik, Osvath meg nem tud, mint ahogy Corbu sem igazan, ez kevesbe meglepo, de ha Acolatse lenne azon a szelen, o mar haromnal is jarna. 😀

2 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 675 — Bla, bla, bla
remontada
Bálesz
Stez
Macsó Máté 19éves és ha minden igaz ma debütált a mennyeiben, taknyosra szopatja a fradi jobb oldalát, nálysz!😜

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
remontada
Bálesz

2 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
remontada

2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 590
2 hónapja
Azon agyaltam, hogy Szappanos nagy hibája volt-e inkább, vagy Benbouali zsenije, erre eléggé világtalan Njie is beverte rövidre Szapinak
zacknorb
Az elso szerintem vedheto Szappanosnal, tokeletes loves volt, varatlanul, Njie lovesenel inkabb mutogatnek ra, mert azert onnan nem igazan szep golt kapni igy.

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 648 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Azon agyaltam, hogy Szappanos nagy hibája volt-e inkább, vagy Benbouali zsenije, erre eléggé világtalan Njie is beverte rövidre Szapinak
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 722
Mocskos Felcsút is összeszarta magát így a választásokra fordulva.
2 hónapja
Jolvan, hala az egnek az ETO faszan tolja Felcsuton eddig.

2 hónapja
 telex.hu/sport/2026/04/10/2011-ota-159-milliard-forint-aramlott-a-felcsuti-fociba
Beki
Mondjuk ha mar PAFC, a kedvenc sztorim nekem orokre az lesz mostmar, amikor anno ot vagy hat eve elvittek probajatekra Kerkezt, amire Hornyak elkezdett szetoltani mindenkit, hogy „bassza meg, hat ez egy gyerek, nekem nem gyerekekre van szuksegem!” 😀

A profizmus es a fiatalok kinevelesenek tokeletes jellemzese volt a sztori. 😀

2 hónapja
Beki New York Jets 2 891
 telex.hu/sport/2026/04/10/2011-ota-159-milliard-forint-aramlott-a-felcsuti-fociba
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 978 — The Mathematician
New from The Telegraph:

Liverpool owners Fenway Sports Group believe that Arne Slot will lead the club next season despite another defeat on Wednesday night and the manager’s admission that the team are in survival mode.

Slot is “fully involved” with recruitment plans for the summer, although events may dictate how that evolves. The club already have an agreement to sign Rennes defender Jérémy Jacquet for £55m with more changes planned.
ozibozi
Én sokáig védtem Slot-t de nem sikerült összerakni semmit, sőt
Ha így döntünk meglepne ha ez sikeres lenne
Negritis, a vajda
Pedig a belsős média nagyon ezt nyomja, hogy a vezetőség nem akar kapkodni és szerelgető szezonnak könyvelik el az ideit a nagy mozgások, sok sérülés miatt.
Szerintem is baj sajnos...
Nem úgy tűnik, mintha az öltöző is olyan rohadt mód mögötte állna és mikor lesz elérhető opció fél év, év múlva egy Xabi szintű edző? (Topbajnokságban is bizonyított már plusz klublegenda?) Nem sűrűn...
Nagyon remélem, hogy ez csak egy idényközbeni lufi ez a nagy nyugodtság és legkésőbb utolsó bajnoki után kirakják. Azonban a Pool egy rettentő türelmes klub, nem ritkán lépnek ki egy edzőből hamar - főleg hogy tavaly ugye bajnok is lett a csapat (erősen a Kloppi taktika utóhatásaival).
alatriste
Az a baj hogy hiába lesz jobb a taktika ha nem tud meccselni és motiválni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 930 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
New from The Telegraph:

Liverpool owners Fenway Sports Group believe that Arne Slot will lead the club next season despite another defeat on Wednesday night and the manager’s admission that the team are in survival mode.

Slot is “fully involved” with recruitment plans for the summer, although events may dictate how that evolves. The club already have an agreement to sign Rennes defender Jérémy Jacquet for £55m with more changes planned.
ozibozi
Negritis, a vajda
Pedig a belsős média nagyon ezt nyomja, hogy a vezetőség nem akar kapkodni és szerelgető szezonnak könyvelik el az ideit a nagy mozgások, sok sérülés miatt.
Szerintem is baj sajnos...
Nem úgy tűnik, mintha az öltöző is olyan rohadt mód mögötte állna és mikor lesz elérhető opció fél év, év múlva egy Xabi szintű edző? (Topbajnokságban is bizonyított már plusz klublegenda?) Nem sűrűn...
Nagyon remélem, hogy ez csak egy idényközbeni lufi ez a nagy nyugodtság és legkésőbb utolsó bajnoki után kirakják. Azonban a Pool egy rettentő türelmes klub, nem ritkán lépnek ki egy edzőből hamar - főleg hogy tavaly ugye bajnok is lett a csapat (erősen a Kloppi taktika utóhatásaival).

Liverpool Fc
2 hónapja
New from The Telegraph:

ozibozi

2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 722
New from The Telegraph:

2 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 539
part2
https://www.eurosport.hu/sportok/sportvita-utanpotlas-szg148_sto23288910/story.shtml
2 hónapja
Rayo asszem nem nyert idén még hazai pályán európai kupameccset… pont most kellett😃
JC6 (Mr. Miele)
Mondjuk csak egyet jatszott, ugyhogy ez nem egy rendszeres mutato naluk. De most rohogve lefociztak az AEK-et. Ekkora a difi a gorog es a spanyol bajnoksag kozott, elobbiben az AEK sima topcsapat, utobbiban a Rayo meg a kieses elol menekul. 🙂
Vargat mondjuk felelmetes, mennyire nem kerestek a tarsak, meg beadasokkal sem.

2 hónapja
oliver és taylor a VBn

www.bbc.com/sport/football/articles/cx2d5302rplo

2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 279
Rayo asszem nem nyert idén még hazai pályán európai kupameccset… pont most kellett😃
2 hónapja
Porto very epic öngól