Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
"Luciano Spalletti and Juventus have reached an agreement in principle over new deal.It will be valid until June 2028, two more years together.
Spalletti will continue as Juve manager, as always reported."
Hál istennek azért ennyire hülyék nem vagyunk.
2 hónapja
Salah, Macca, Bobby, Coutinho akik eszembe jutnak így hirtelen hogy mindenhez képest jó áron jöttekLiverpool have confirmed left-back Andy Robertson will leave the club at the end of the 2025-26 season.Az elmúlt 22 év egyik legjobb igazolása volt ár-érték arányban.
www.nytimes.com/athletic/6994291/2026/04/09/andy-robertson-liverpool-exit/
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Liverpool have confirmed left-back Andy Robertson will leave the club at the end of the 2025-26 season.Az elmúlt 22 év egyik legjobb igazolása volt ár-érték arányban.
www.nytimes.com/athletic/6994291/2026/04/09/andy-robertson-liverpool-exit/
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Ja hát én sem idegeskedek rajta. (Amúgy semmin az életben, de az egy másik kérdés.)Én már elengedtem, nem idegeskedek a szezonon. Volt télen még amikor felkúrtam magam ezeken. Tegnap csak leültem és rezzenéstelen arccal néztem végig, hogy egy nagycsapat agyondominálja a 2 ligával alatt játszót... mintha egy FA kupa őszi meccs lett volna.OMGNekem az alapvető elképzelést magyarázhatná el Slot. Másfél éve hallgatjuk, de különösen szeptember óta, hogy ellenünk mindenki buszozik, és így nehéz eredményesen és látványosan játszani. Erre a szezon eddigi legfontosabb meccsén, a Liverpooltól és a játékoskerettől a lehető legidegenebb módon mit csinál? Buszozik. Ezerszer elmondta, hogy a legjobban a PSG féle játszós csapatok ellen van esélyünk, mert támadó szellemben játszunk mi is. Ennél jobban nem köphette volna szembe saját magát (is) a holland.
Most néztem meg a PSG - Pool összefoglalót, ennek a meccsnek kb 8:0-nak kellett volna lennie.
Siralmas Pool
JC6 (Mr. Miele)
És tudjuk, hogy Salah idén mennyire ótvar. Az még talán magyarázható is lett volna, hogy nem kezd. De hogy végig a padon hagyta, ezt nem tudom értelmezni. Ezt sem.
Ez az egész tegnapi produkció mintha valami Zs-kategóriás fantasy lett volna.
16 vereség a szezonban. 16. Elfogadhatatlan.
Mikey
Fogadtam is, hogy félidő és végeredmény is PSG lesz meg külön, hogy legalább 2-vel nyernek. Mindkettő jött szóval legalább annyi haszna van ennek a szezonnak, hogy ha örömöt nem is legalább kis költőpénzt ad.
Szégyenteljes amit a holland csinál. Ha marad ő az edző 26/27re is itt komoly vezetőségi gondok vannak (amik amúgy tényleg vannak de ez más topic).
alatriste
Csak érdekes volt látni, hogy eleve feltett kézzel küldte ki a csapatot a pályára, ami az állandó PSG utalások miatt pikáns.
Engem nem zavar a vereség, de ez a hozzáállás tőle is és a játékosoktól is, szégyenteljes.
Persze ettől én még nyugodtan alszok, csak... na.
2 hónapja
Liverpool have confirmed left-back Andy Robertson will leave the club at the end of the 2025-26 season.www.nytimes.com/athletic/6994291/2026/04/09/andy-robertson-liverpool-exit/
2 hónapja
Nem lesz a szarbol var, csak azert, mert egy masik sorozatban vagy epp. Nekem senki se mondja, hogy Slot amellett, hogy a rendszereben a csapat harmada nem tudja hozni a legjobbjat, amellett legalabb kepes lenne motivalni, mert a Liverpool hetek ota nem csak faradt, de ranezesre demotivalt is. Es amig egy rendszerbe van, aki beletanul, mentalisan viszont a semmitol nem all be palfordulas, ha nincsen kezelve a dolog. Marpedig az eddigi utalasok utan en azt gondolom, Slot az a fajta edzo, aki kb edzes kozben odemegy es elmond par dolgot, nem pedig az, hogy rendszeresen leuljon beszelni mindenkivel, meg folyamatosan kommunikaljon a jatekosaival, ugymond allandoan simogassa a lelkuket kulon is, mint azt tette peldaul Klopp, ezaltal viszont a csapatnal, a jatekosokban nem valtozik semmi, hiaba a pofonok es a sikertelenseg. Ranezesre a keret egyaltalan nem hisz mar az edzojeben. Szobo is hisztizik hetek ota es celozgat ra, hogy nem teszik oda magukat rendesen, ami nyilvan fakad abbol is, hogy Slot kettobol ket eve arrol szol, hogy marciusra a seggukon veszik a levegot a jatekosok, de szol arrol is szerintem, hogy elvesztettek a hituket az edzoben.OMGNekem az alapvető elképzelést magyarázhatná el Slot. Másfél éve hallgatjuk, de különösen szeptember óta, hogy ellenünk mindenki buszozik, és így nehéz eredményesen és látványosan játszani. Erre a szezon eddigi legfontosabb meccsén, a Liverpooltól és a játékoskerettől a lehető legidegenebb módon mit csinál? Buszozik. Ezerszer elmondta, hogy a legjobban a PSG féle játszós csapatok ellen van esélyünk, mert támadó szellemben játszunk mi is. Ennél jobban nem köphette volna szembe saját magát (is) a holland.
Most néztem meg a PSG - Pool összefoglalót, ennek a meccsnek kb 8:0-nak kellett volna lennie.
Siralmas Pool
JC6 (Mr. Miele)
És tudjuk, hogy Salah idén mennyire ótvar. Az még talán magyarázható is lett volna, hogy nem kezd. De hogy végig a padon hagyta, ezt nem tudom értelmezni. Ezt sem.
Mikey
Erre a PSG elleni meccsre konkretan feltett kezzel mentek ki, de Slot is rendre, amikor a PSG-rol kerdeztek az elmult hetekben, kb erezted rajta, hogy semmi remenye sincs a parharcban. Ha neki nincs, a jatekosainak sem lesz.
2 hónapja
Valaki emlékszik rá mennyit futottak a csapatok?
Én a második félidőben láttam valamikor egy 70-77-es statisztikát, de most a chatgpt 88-115-öt ír.
KeyG
2 hónapja
Ott Szobi magát szoktette ergo dupla erintes, nem kéz voltSztem ez a Barca meccsen tizi. Ugyanezt mondtam mikor az Arsenal csinálta ugyanezt a Bayern ellen és most is. Onnantól kezdve h a kapus leteszi a labdát az otesfelesre majd elvégzi akkor játékban van. Vegye fel kézzel és dobja oda aztán a bíró eldönti h hagyjae és nem ad mondjuk sárgát.Aztán még ott a harmadik opció is, ami Szobinak volt válogatottban, hogy sárga és szabadrúgás onnan (simán lehet hogy keverem és az más volt).
Ennyi erővel akkor ha rossz paszt kapsz nyugodtan vedd fel kézzel hogy ne legyen baj belőle
csebi
Láttam vagy 3-4 ilyen szitut reggel és full fele-fele az ítéletek. Asszem a BL-ben idén Brugge-Villan ezt befújtál tizinek.
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Sztem ez a Barca meccsen tizi. Ugyanezt mondtam mikor az Arsenal csinálta ugyanezt a Bayern ellen és most is. Onnantól kezdve h a kapus leteszi a labdát az otesfelesre majd elvégzi akkor játékban van. Vegye fel kézzel és dobja oda aztán a bíró eldönti h hagyjae és nem ad mondjuk sárgát.Aztán még ott a harmadik opció is, ami Szobinak volt válogatottban, hogy sárga és szabadrúgás onnan (simán lehet hogy keverem és az más volt).
Ennyi erővel akkor ha rossz paszt kapsz nyugodtan vedd fel kézzel hogy ne legyen baj belőle
csebi
Láttam vagy 3-4 ilyen szitut reggel és full fele-fele az ítéletek. BL-ben idén Villa-Brugge meccsen ezt befújtak tizinek.
Szerkesztette: zacknorb
2 hónapja
Én már elengedtem, nem idegeskedek a szezonon. Volt télen még amikor felkúrtam magam ezeken. Tegnap csak leültem és rezzenéstelen arccal néztem végig, hogy egy nagycsapat agyondominálja a 2 ligával alatt játszót... mintha egy FA kupa őszi meccs lett volna.OMGNekem az alapvető elképzelést magyarázhatná el Slot. Másfél éve hallgatjuk, de különösen szeptember óta, hogy ellenünk mindenki buszozik, és így nehéz eredményesen és látványosan játszani. Erre a szezon eddigi legfontosabb meccsén, a Liverpooltól és a játékoskerettől a lehető legidegenebb módon mit csinál? Buszozik. Ezerszer elmondta, hogy a legjobban a PSG féle játszós csapatok ellen van esélyünk, mert támadó szellemben játszunk mi is. Ennél jobban nem köphette volna szembe saját magát (is) a holland.
Siralmas Pool
JC6 (Mr. Miele)
Mikey
Fogadtam is, hogy félidő és végeredmény is PSG lesz meg külön, hogy legalább 2-vel nyernek. Mindkettő jött szóval legalább annyi haszna van ennek a szezonnak, hogy ha örömöt nem is legalább kis költőpénzt ad.
Szégyenteljes amit a holland csinál. Ha marad ő az edző 26/27re is itt komoly vezetőségi gondok vannak (amik amúgy tényleg vannak de ez más topic).

Liverpool Fc
2 hónapja
Sztem ez a Barca meccsen tizi. Ugyanezt mondtam mikor az Arsenal csinálta ugyanezt a Bayern ellen és most is. Onnantól kezdve h a kapus leteszi a labdát az otesfelesre majd elvégzi akkor játékban van. Vegye fel kézzel és dobja oda aztán a bíró eldönti h hagyjae és nem ad mondjuk sárgát.Ennyi erővel akkor ha rossz paszt kapsz nyugodtan vedd fel kézzel hogy ne legyen baj belőle
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
OMGNekem az alapvető elképzelést magyarázhatná el Slot. Másfél éve hallgatjuk, de különösen szeptember óta, hogy ellenünk mindenki buszozik, és így nehéz eredményesen és látványosan játszani. Erre a szezon eddigi legfontosabb meccsén, a Liverpooltól és a játékoskerettől a lehető legidegenebb módon mit csinál? Buszozik. Ezerszer elmondta, hogy a legjobban a PSG féle játszós csapatok ellen van esélyünk, mert támadó szellemben játszunk mi is. Ennél jobban nem köphette volna szembe saját magát (is) a holland.
Siralmas Pool
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: Mikey
2 hónapja
OMGA nyolc azért talán túlzás, de az öt az biztosan nem.
Siralmas Pool
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
OMGMost néztem meg a PSG - Pool összefoglalót, ennek a meccsnek kb 8:0-nak kellett volna lennie.
Siralmas Pool
2 hónapja
Mellben erős....Dúró Dóra beszédétől függAkkor jöhetnek a csöcsök?Látom megint erős a színvonal. 😀A BL-negyeddöntő az ilyen majdnem wild card.
rob3r7o
A vb-követőben lesznek hardcore dolgok, meg persze a választási követőben, ott este 10 körül tényleg ki kell tenni valami 18+os felugró figyelmeztetést.
Kampman
Sixo
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
igazságtalan....max akkor van esèly innentől ha az Atleticoból a visszavágó elejèn kb kiállítanak vkit.. egyèbkènt megint kukaHa Jó napot fognak ki 2 -3 gólt tudnak egy meccsen bárki ellen, az a baj hogy hátul is gyakran gólképesek.
dande2
2 hónapja
igazságtalan....max akkor van esèly innentől ha az Atleticoból a visszavágó elejèn kb kiállítanak vkit.. egyèbkènt megint kuka
2 hónapja
Mondjuk Pubill kezzel fogta meg a labdat de sebaj. Meglehet ez meg lofaszt nem csinal az Atleti egy jet mulva se. De kegyetlen lesz
2 hónapja
Slot esélytelennel küldte ki a poolt, az első 5 percben látszódott hogy ez nem fog működni, mégsem nyúlt bele, Nem ez az első eset... Képtelen meccs közben váltani, és a játékosokon nagyon látszik a motiválatlanság. Értem én hogy nem rúgnak ki edzőt szezon közben, de ez katasztrófa..
2 hónapja
Mekkora barom ez a Konate is
2 hónapja
tegnapi Arsenal pontszerzésselSlot teljes csőd, ha itt nem rúgják ki a bajnokság vége előtt a BL hely is elúszik.Ma vagy tegnap emelték 5 csapatra az angolok kvótáját
Nomac
ozibozi
amúgy sztem mind1 mi lesz a szezonban már marad
2 hónapja
Slot teljes csőd, ha itt nem rúgják ki a bajnokság vége előtt a BL hely is elúszik.Ma vagy tegnap emelték 5 csapatra az angolok kvótáját
Nomac
2 hónapja
A PSG-Bayern viszont jó meccsnek ígérkezik
2 hónapja
Slot teljes csőd, ha itt nem rúgják ki a bajnokság vége előtt a BL hely is elúszik.