Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Oké, hitem..Én azt hitem az előzőnél rájött, hogy az állítása objektíve hazugságait vitattam, azért törölte ki.Most helyesen írta, így maradhat. 😀Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
rob3r7o
Mondjuk ez a komment is egy alapvető hamis tézist cáfolt, miszerint nem nézték meg a lest.
A szabályok ismeretéért meg nem fogok elnézést kérni.
zacknorb
2 hónapja
Szerintem nagyon nem tudot mit tenni, a kezèt is bárhová teszi kb összeakadtak az atleticos meg természetesen dobott is magán egyet, így persze hogy piros (ami a szitut tekintve jogos) de persze nekik adódik egy ilyen ès mèg be is lövi...innen kb meg is nyerikOk mègsem volt les legalább ezt megmutatták, de akkor is nyomi mázlistákmázlista vagy sem Cubarsi barom volt
dande2
Negritis, a vajda
Szerkesztette: dande2
2 hónapja
De kibaszottul kurva gyenge ez a Liverpool ma is. Ráadásul öt védővel, hát mi a faszom ez?Hihetetlen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Én azt hittem az előzőnél rájött, hogy az állítása objektíve hazugságait vitattam, azért törölte ki.Most helyesen írta, így maradhat. 😀Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
rob3r7o
Mondjuk ez a komment is egy alapvető hamis tézist cáfolt, miszerint nem nézték meg a lest.
A szabályok ismeretéért meg nem fogok elnézést kérni.
Szerkesztette: zacknorb
2 hónapja
Na itt a másik okos. Ilyenkor itt vergődtök.Most helyesen írta, így maradhat. 😀Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
rob3r7o
2 hónapja
oh, arról lemaradtam hogy befújtákSixolövés volt, kaput nem találtunkAz első Pool lövés a 40. percben jött.Jah mégsem, les volt. 0 lövés az első félidőben.
Sixo
Sixo
legalábbis frimpongé az volt
Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
segít löflinek 😀Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
2 hónapja
Lesz választás követő?Dúró Dóra beszédétől függAkkor jöhetnek a csöcsök?Látom megint erős a színvonal. 😀A BL-negyeddöntő az ilyen majdnem wild card.
rob3r7o
A vb-követőben lesznek hardcore dolgok, meg persze a választási követőben, ott este 10 körül tényleg ki kell tenni valami 18+os felugró figyelmeztetést.
Kampman
Sixo
Kampman
2 hónapja
Most helyesen írta, így maradhat. 😀Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
Mit töröltem ki?Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada
warr_b
2 hónapja
Dúró Dóra beszédétől függAkkor jöhetnek a csöcsök?Látom megint erős a színvonal. 😀A BL-negyeddöntő az ilyen majdnem wild card.
rob3r7o
A vb-követőben lesznek hardcore dolgok, meg persze a választási követőben, ott este 10 körül tényleg ki kell tenni valami 18+os felugró figyelmeztetést.
Kampman
Sixo
2 hónapja
Most is kitörlöd, mint az előbb? 😄WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
remontada

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲Okosra ittad magad?
zacknorb
2 hónapja
lövés volt, kaput nem találtunkAz első Pool lövés a 40. percben jött.Jah mégsem, les volt. 0 lövés az első félidőben.
Sixo
Sixo
Negritis, a vajda
2 hónapja
Te inkább vesszőzd meg a brigádot, nagy a feszkó 😂Az első Pool lövés a 40. percben jött.Jah mégsem, les volt. 0 lövés az első félidőben.
Sixo
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Fogalmam sincs milyen nemzetiségű az a masik nyomorék de le is szarom. Ez úgy volt piros lap hogy sehogy. Mi történik ha nincs a fault? Hátba kúrja a labda és megy az ellentamadásKokenak rég nem kéne a pályán lennie azt nem varozza ez a büdös románMásodik sárgát mióta lehet VARozni?
remontada
Mióta román a VAR bíró?
zacknorb
2 hónapja
Ok mègsem volt les legalább ezt megmutatták, de akkor is nyomi mázlistákmázlista vagy sem Cubarsi barom volt
dande2
2 hónapja
lövés volt, kaput nem találtunkAz első Pool lövés a 40. percben jött.Jah mégsem, les volt. 0 lövés az első félidőben.
Sixo
Sixo
2 hónapja
Akkor jöhetnek a csöcsök?Látom megint erős a színvonal. 😀A BL-negyeddöntő az ilyen majdnem wild card.
rob3r7o
Kampman
2 hónapja
WOW, ÉS MUTATJÁK HOGY NEM LES, MERT MEGNÉZTÉK, MILYEN KURVA MEGLEPŐ 😲
2 hónapja
na megmutattákAttól még mindent néznek könyörgöm, plusz a lesre nem hívják ki.Mutatni szokták ha megnèzik....de most szóba se került....Miért ne nézték volna meg?De meg se nèzik a lest???????Ad 1 a lest is megnèznèm ad 2 sztem kb semmi nem volt....ha nem les akkor piros
dande2
Negritis, a vajda
dande2
Az automatikusan vizsgálva van
zacknorb
dande2
Olyan gecijó, hogy mindig el kell ezt magyarázni mert nem értik meg.
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Az első Pool lövés a 40. percben jött.Jah mégsem, les volt. 0 lövés az első félidőben.
Sixo
2 hónapja
Látom megint erős a színvonal. 😀A BL-negyeddöntő az ilyen majdnem wild card.
rob3r7o
2 hónapja
Mutatni szokták ha megnèzik....de most szóba se került....attól hogy nem mutatják még meglepne ha nem nézték volna
dande2