Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
aztán vini megúszta a pirosatazért kaptaJózsi negyed annyi pofázásra kapott pirosat, mint Vini xddAzt hittem Vini a gólörömért kapta ahogy Szambázott.
zacknorb
ozibozi
prestianni meg a niggerezésért semmit 😀
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
azért kaptaJózsi negyed annyi pofázásra kapott pirosat, mint Vini xddAzt hittem Vini a gólörömért kapta ahogy Szambázott.
zacknorb
ozibozi
prestianni meg a niggerezésért semmit 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Józsi negyed annyi pofázásra kapott pirosat, mint Vini xddAzt hittem Vini a gólörömért kapta ahogy Szambázott.
zacknorb
2 hónapja
Józsi negyed annyi pofázásra kapott pirosat, mint Vini xdd
Poloska vagyok.
2 hónapja
ez a bíró egy barom 😊
2 hónapja
Vinicius Jr tells the referee and then José Mourinho that Gianluca Prestianni has racially abused him.Vini said Prestianni racially insulted while covering his mouth with the shirt.
2 hónapja
Most engedte már, 6.4értNem enged a gép piros lapra fogadniPont ezt akartam én is mert tuti lesz olyan fasza a hangulat 😀
ozibozi
Lehet még piros lap 1,5 felett is bejátszom
kapitnono
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem enged a gép piros lapra fogadniPont ezt akartam én is mert tuti lesz olyan fasza a hangulat 😀
ozibozi
Lehet még piros lap 1,5 felett is bejátszom

2 hónapja
Nem enged a gép piros lapra fogadni
2 hónapja
Utolérik a Dortmund meccset amit 15 perccel később kezdtek
2 hónapja
első félidőben akartam írni, hogy ha nem tudnám hogy milyen nemzet ez a kisköcsög seggdugó prestianni, akkor is kitalálnám xD. Félbeszakad a meccs, és Mourinho a békítő. The Man!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Monaco 2-0-ra megy a PSG ellen, az arabusok még egy tizit is kihagytak2-2 lesz az már
Löfli
2 hónapja
Monaco 2-0-ra megy a PSG ellen, az arabusok még egy tizit is kihagytak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Nem néztem ki Sallaiból hogy itt ilyen stabil kezdő lesz, akit több poszton is használnak, nem csak le-fel cserélgetnek.Le a kalappal előtte is.
2 hónapja
ééés ott az 5. 😀
2 hónapja
Ez csodás, lehozza Cambiasot nehogy kiállítsák, erre aki bejön helyette összehoz 15 perc alatt két sárgát 😀
2 hónapja
Juve védelem második félidőben mikbe van?mer elsőbe mikbe volt? 😀
zacknorb
locatellinek brutál mákja volt kb 3x hogy nem lett belőle semmi
de a 2.ba már nincs mákjuk
2 hónapja
Juve védelem második félidőben mikbe van?
Poloska vagyok.
2 hónapja
Mi alapján jött ki az ‘annyi’ ? Bármilyen nemzetközi felmérés vagy eredményességi mitatóPedig rengeteg tehetséges gyerek van a fradiban, szoktam nézni az ezésüket a ligetbenA Fradi ha akarna 5-6 éven belül Dinamo Zagrab szinten lehetne annyi tehetsége van.
JC6 (Mr. Miele)
Csak nem ez az irány.
Kenny
Annyi van kb mint bárhol máshol a környékünkön.
2 hónapja
szórakoztató ez a galata-juvenem jó, de szórakoztató
2 hónapja
Pedig rengeteg tehetséges gyerek van a fradiban, szoktam nézni az ezésüket a ligetbenA Fradi ha akarna 5-6 éven belül Dinamo Zagrab szinten lehetne annyi tehetsége van.
JC6 (Mr. Miele)
Csak nem ez az irány.
2 hónapja
Egy Realos srác beküldte DC-re, hogy na elkezdi nézni ő is, gyors 2 gól #Löfliing
Poloska vagyok.