Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Bastoni megsérült, vagy fejben ennyire szét van esve?fejben már Katalóniában van
Toto21
2 hónapja
mi a fasz? 2:0-nál elmentem zuhanyozni meg egyebek erre 2:3????
2 hónapja
Első két lövéséből 2 gólt szerezett az Inter. Hiába verte őket agyon az első félidőben a Como.
2 hónapja
Bastoni megsérült, vagy fejben ennyire szét van esve?
2 hónapja
Eddig ez az Inter teljesen esélytelen és kilátástalan.Kár hogy a Napoli nem tudott ma nyerni
Sixo
2 hónapja
Menő kapus, az év játékosa lesz a csapatánálwww.facebook.com/share/v/1ggkFbSHEa/?mibextid=wwXIfr
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Palmer és Foden elég gyenge formában fog a VB-re érkezni. Valamint Bellingham se élete formájában van. Angolok szerintem nem sokáig jutnak majd el.Mondjuk az a vicc, hogy eddig sem Fodennek, sem Palmernek nem volt meg jo vbje (sem Eb-je), valojaban Bellinghamnek sem, csak o clutch golokkal elo tudott lepni. Viszont o most pihent lesz, mert elmegy kb 2500 jatekperccel a lababan.
Toto21
Erdekes lesz ez az angol tamadosor, mert valami felelmetes, hogy mennyire nem fit egymas mellett ez a nehany ember, akiknek a legtobbjet nem igazan lehet kihagyni, csak mert...
2 hónapja
nah megint befújtak egy túl sokáig dédelgetést
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Palmer és Foden elég gyenge formában fog a VB-re érkezni. Valamint Bellingham se élete formájában van. Angolok szerintem nem sokáig jutnak majd el.
2 hónapja
Gólkülönbséget is szépen javítja a Sziti
2 hónapja
Amikor látod Guehit hetente magas szinten teljesíteni, a Pool meg nem tudta megszerezni, akkor az eléggé fájhat... Főleg úgy, hogy a védelem is elég gatya
2 hónapja
Erről ennyit.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Ott is van! 😊
2 hónapja
Egy jó x.Száradj ki Arteta, hogy a Chelsea-nek kell szurkolnom.én a citynek szurkolok 😀
Matthew99
kell az 5. hely valahogy
Negritis, a vajda
2 hónapja
Száradj ki Arteta, hogy a Chelsea-nek kell szurkolnom.én a citynek szurkolok 😀
Matthew99
kell az 5. hely valahogy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Száradj ki Arteta, hogy a Chelsea-nek kell szurkolnom.Eddig jol is toljak sajnos
Matthew99
2 hónapja
Akkor èrik a Champo 😔🤦Lesz egy Leeds elleni hazai meccs is a Wolwes mellett amiket ha behúznak akkor lehet vlm
dande2
2 hónapja
Száradj ki Arteta, hogy a Chelsea-nek kell szurkolnom.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Akkor èrik a Champo 😔🤦Nem lesz egyszeru na, de meg nincs minden veszve.
dande2
Durva ev lenne, ha az angoloknal a Spurs es a nemeteknel a Wolfsburg kiesik a masodik osztalyba