Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 962
Csabi Alonsot megfúrják Vini és társai? Szééép..
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lyon ès a Braga nem nyer nagyon akkor maradunk is top 5ben
dande2
6. jelenleg a Fradi
a probléma, hogy nagyon szoros, elég 2 bukta és a 6. helyről máris mehetsz le kb a 15. helyre
NB2
Ja igen a Betist "elszámoltam" a Lyon hozta is a nagy zakót.

Mindenesetre ha ebből a 3-ból jön kèt veresèg, pláne kettő itthon, akkor nem is èrdemlünk top 8-t. 4 pont "jogosan" várható.
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
dande2
6. jelenleg a Fradi
a probléma, hogy nagyon szoros, elég 2 bukta és a 6. helyről máris mehetsz le kb a 15. helyre
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
Qrva nagy szerencse, hogy az EL-ben nem Nyiregyházák meg Zalaegerszegek ellen kell játszani, nagy szarban lennénk...
Bálesz
Ah nem, ez egy zsoldos banda, barki ellen jatszanak az El-ben, akarnak futkarozni, mert tudjak, hogy figyelik oket es el akarjak magukat adni. 😀
Csak az NB I-re szarnak, mert oda nem jarnak megfigyelok.

3 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Egyszer jó lenne ezt a Fradit látni egy hazai bajnokin is… 🙏🏆

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 122 — Illegális gyakorló
Qrva nagy szerencse, hogy az EL-ben nem Nyiregyházák meg Zalaegerszegek ellen kell játszani, nagy szarban lennénk...

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Skriniarban benne van a dzsipszi Inter ver 😀
Stez
Mekkorát homoritottte jó isten

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Ez rendben volt. 💚🤍

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 528 — Omar's Coming Yo!
hibátlan az X.
bravó.

3 hónapja
Skriniarban benne van a dzsipszi Inter ver 😀

Szerkesztette: Stez

3 hónapja
Vezet a Hamrun!
zacknorb
Ráadásul 3-1

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
Oscar díj 😀😀😀
dande2
Pont ezt a fel percet láttam a meccsből, most megint elég volt a focibol egy időre. 😊

3 hónapja
Durán már Ketiára is úgy csúszott rá, hogy ölni akart.
Kenny
Jaja én is néztem h nem sokkal különbözött mondjuk Diaz belepojetol

3 hónapja
Oscar díj 😀😀😀
3 hónapja
Durán már Ketiára is úgy csúszott rá, hogy ölni akart.

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Vezet a Hamrun!

Poloska vagyok.
3 hónapja
Ötvös-Keita cserével megágyaznánk a Fener winnek.
Kenny
Igen
Én is azt néztem, hogy jön kvóta-Csöpi… 🥺

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

3 hónapja
Ötvös-Keita cserével megágyaznánk a Fener winnek.

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 902 — Kinek mit intézett a kormánya
amugy ez az O'Dowda csak sztem hulla gyenge?
csebi
Egy meccsen volt jó.
Egyből az elsőn a Noah ellen.

Poloska vagyok.
3 hónapja
amugy ez az O'Dowda csak sztem hulla gyenge?

3 hónapja
Fradi vezeti az élő tabelát EL-ben 😀
Nomac
hazuc!
Stez
Neki nem igaza van, hanem igaza lesz.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Basszus, közben Hamrun-Lincoln derby van
zacknorb
igen, ki is mentem volna ha Maltan vagyok. de Dublinban vagyok epp, meg is volt a jegyem a Shamrock-Shakthar rangadora, de mivel lebetegedtem, igy bukom a meccset ...
csebi
Jobbulást (meg Fradi és Hamrun W-t)

Poloska vagyok.
3 hónapja
Fradi vezeti az élő tabelát EL-ben 😀
Nomac
hazuc!

3 hónapja
Köszi Odaoda
Sinisa
félelmetesen szar játékos.