Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 138 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mi ez a Telekom-os mez a németeken?
iktriad
A lila-pinkbe vannak? Az sztem tök menő, csak a sok birka NERes egyből nyomatta hogy fúj buzik.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 973 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megint egy üzbég és kirgiz győztes meccs. Jól megy! Este 8tól szuper rangadó, Vanuatu vs Brunei.
Sixo
A várakozásoknak megfelelően vezet Vanuatu.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 485 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi ez a Telekom-os mez a németeken?
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 138 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Lang assist, és hogy. Előrejött, progresszív volt, és tűéles passz az orrom elé
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 973 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Grúzok kint vannak 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 579 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A gólok mondjuk szépek

több mint 2 éve
Főni boldog, felcsúti gól
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Hajra lengyelek es ukránok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 959
Innentől hajrá lengyelek és Izland.
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 758
Szalai kilóg a 2 nagy hibájával
Gergőbácsi
Nem nézem, a többieknek több volt?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Grúzia menni EB
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 100
Na, kezd a csókos Gazdag… isteni szerencséje hogy Rossi szerelmes belé.
- JC6
Egyrészt nem rossz játékos ő. Meg elég nagy utat is tesz meg, hogy állandóan csak a padot melegítse.
iktriad
Gazdag, ki tudja fizetni😄
több mint 2 éve
Lézerezték a görög rúgót, ez mondjuk nem szimpatikus.
több mint 2 éve
Büntetőpárbaj a grúz-görög meccsen, a győztes játszik az EB-n.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 699 — Bla, bla, bla
Ezt miért jobbal???

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Komoly hogy a görögök emberelonyben nem tudjak dontesre vinni a dolgot, lassan jonnek a tizik.
Zsellér van de Vrij
11a11 van, a cserekapus lett kiszórva
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Komoly hogy a görögök emberelonyben nem tudjak dontesre vinni a dolgot, lassan jonnek a tizik.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Végre meg lett becsülve egy high turnover (2 is volt itt egymás után)
És végre előttem esett a gól!!
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 823 — Csodabogár
kurva gyenge. be kellett hozni a kezdőket hogy legyen valami. így is megpattanóból van vezetés, lol.

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 100
Ilyen meccsekkel nem nagyon gyakorolunk az EB-re mondjuk
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 579 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nesztek!

több mint 2 éve
Ha már ez egy felkészülési meccs, érdemes lenne most behozni Sallait és megnézni egy elmozgó álcentert
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 355
Na, kezd a csókos Gazdag… isteni szerencséje hogy Rossi szerelmes belé.
- JC6
Egyrészt nem rossz játékos ő. Meg elég nagy utat is tesz meg, hogy állandóan csak a padot melegítse.
iktriad
Nem kell behívni, fölösleges. Problem solved😆
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 160 — Illegális gyakorló
Hát ez így ebben az összeállításban egy eléggé színtelen-szagtalan brigád. :/

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 16 061 — a new hope (again)
Az albán 10es látványosan mindig befelé cselez és lő, remélem ez csak leesik valakinek rajtam kívül is (a stábban)
zacknorb
Robbennel se esett le soha senkinek.
JéBé
robbennél mindenki tudta mi fog következni csak ennek ellenére se tudtak mit kezdeni vele...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...