Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Nyugi félidőben beállt a fiatal titán Osváth …Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a faszSzerintem totális elmebaj, hogy az égvilágon semmilyen változtatással nekifutunk egy újabb körnek rossival, aki még egy barátságos meccsen sem akar kísérletezni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
A mindenhez is értő Vitályos jól mozog.Első félidőben nagyon gyenge volt, másodikban már sokkal jobb
Dzsokijuing
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
A mindenhez is értő Vitályos jól mozog.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ez a térden csúszós gólöröm egyszer csak szétszakítja valamelyik agyoniskolázott térdét.Pont ezt akartam kérdezni, hogy ennek mi értelme!?
szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
Ez a térden csúszós gólöröm egyszer csak szétszakítja valamelyik agyoniskolázott térdét.
2 hónapja
Azért vitte olyan sokra mert olyan poszton játszik ahol a csapat hasznára van BL szinten.a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.Ott Nem is gólt akarnak vele rúgatni, tudják a képességeit kamatoztatni a csapat javára.
zinedine5
ozibozi
zinedine5
Ha nem ott játszana, hanem ott ahol pl most, akkor nagy vlsz nem játszana olyan szintű csapatnál ahol most.
Ez az összefüggés.
2 hónapja
a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.Ott Nem is gólt akarnak vele rúgatni, tudják a képességeit kamatoztatni a csapat javára.
zinedine5
ozibozi
2 hónapja
Szobó volt barom, mert onnan neki be kell lőnie, nem passzolni bárkinek is.
2 hónapja
Értem én hogy ez egy sport és lehet hibázni, de ezen a szinten ilyet így kihagyni elég nagy szégyen. Kapu fele üresen, kicsit emel és instant gól ez meg meg még ott is ki akarja pókhálózni a ficakot...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.
2 hónapja
Sallai 😂
2 hónapja
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a faszSikertelen selejtező utáni barátságos meccseket általában apátia kíséri.
2 hónapja
Ez olyan hazai pályás les volt😁😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Megjegyzem, középen simán gól lett volna, mert a Vili általt diktált lesvonalat nem nagyon akarták követni
2 hónapja
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a faszSzerintem totális elmebaj, hogy az égvilágon semmilyen változtatással nekifutunk egy újabb körnek rossival, aki még egy barátságos meccsen sem akar kísérletezni
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Kimentem wc-re miért vették el?mert nem Löfli ment el wc-re
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Kimentem wc-re miért vették el?
Draft

2 hónapja
Nyugi, Magyarok a WaR kocsiban✌️
2 hónapja
Hopsz 1 oda....
Draft

2 hónapja
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a fasz
Draft

3 hónapja
pedig így a következő hét végéig négy helyett csak három meccset játszanak, a válogatott szünet tulajdonképpen kész felüdülés! 😉Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷
NB2
dande2
3 hónapja
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷
NB2
Szerkesztette: dande2
3 hónapja
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.
3 hónapja
Sok èrtelme volt megint ennek a sörmeccsnek.....Raphina 5 hètre out....s akkor csodálkozunk ha a klubbok fèlnek elengedni a játèkosaikat a válogatottba....ezeknek semmi èrtelme, pláne ilyen klub terhelés mellett 😡😔Majd csak figyeld Szobót, a kopasz most osztotta ki a másik kopaszt farokméregetéssel megspékelve. Ilyenkor szokott vlm baj történni.
dande2
/ne legyen/