Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 966 — Lucas Scott
Megy mán a meccs és nulla komment.... Mi a fasz
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szerintem totális elmebaj, hogy az égvilágon semmilyen változtatással nekifutunk egy újabb körnek rossival, aki még egy barátságos meccsen sem akar kísérletezni
r.baggio
Nyugi félidőben beállt a fiatal titán Osváth …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 641 — "Grammar maci"
A mindenhez is értő Vitályos jól mozog.
Dzsokijuing
Első félidőben nagyon gyenge volt, másodikban már sokkal jobb

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 084 — Saturday Night Lights
A mindenhez is értő Vitályos jól mozog.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 488 — Invisible man
Ez a térden csúszós gólöröm egyszer csak szétszakítja valamelyik agyoniskolázott térdét.
szaba
Pont ezt akartam kérdezni, hogy ennek mi értelme!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 900
Ez a térden csúszós gólöröm egyszer csak szétszakítja valamelyik agyoniskolázott térdét.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 722
Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.
zinedine5
Ott Nem is gólt akarnak vele rúgatni, tudják a képességeit kamatoztatni a csapat javára.
ozibozi
a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
zinedine5
Azért vitte olyan sokra mert olyan poszton játszik ahol a csapat hasznára van BL szinten.
Ha nem ott játszana, hanem ott ahol pl most, akkor nagy vlsz nem játszana olyan szintű csapatnál ahol most.
Ez az összefüggés.
2 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 530 — Ajmo Vatreni
Fotelszurkólóként minden elismerésem Sallaié, de itt azért megint bemutatja miért "csak" a Galatáig vitte.
zinedine5
Ott Nem is gólt akarnak vele rúgatni, tudják a képességeit kamatoztatni a csapat javára.
ozibozi
a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
2 hónapja
Szobó volt barom, mert onnan neki be kell lőnie, nem passzolni bárkinek is.
2 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 641 — "Grammar maci"
Értem én hogy ez egy sport és lehet hibázni, de ezen a szinten ilyet így kihagyni elég nagy szégyen. Kapu fele üresen, kicsit emel és instant gól ez meg meg még ott is ki akarja pókhálózni a ficakot...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 hónapja
zinedine5

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 530 — Ajmo Vatreni
2 hónapja
Sallai 😂
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 501
Sikertelen selejtező utáni barátságos meccseket általában apátia kíséri.
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 263 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ez olyan hazai pályás les volt😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 159 — Cowboys fan
Megjegyzem, középen simán gól lett volna, mert a Vili általt diktált lesvonalat nem nagyon akarták követni
2 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 127 — no es importante
Szerintem totális elmebaj, hogy az égvilágon semmilyen változtatással nekifutunk egy újabb körnek rossival, aki még egy barátságos meccsen sem akar kísérletezni

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 097
Kimentem wc-re miért vették el?
mert nem Löfli ment el wc-re

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 263 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kimentem wc-re miért vették el?

Draft

2 hónapja
Nyugi, Magyarok a WaR kocsiban✌️
2 hónapja
Hopsz 1 oda....

Draft

2 hónapja

Draft

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 159 — Cowboys fan
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.
NB2
Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷
dande2
pedig így a következő hét végéig négy helyett csak három meccset játszanak, a válogatott szünet tulajdonképpen kész felüdülés! 😉
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 319 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mivel most voltak a VB párharcok, gondolom minden bajnokság off, ha már volt idő, akkor nyilván jöttek barátságos meccsek. A sérülés benne van a játékban, ez van.
NB2
Ettől mèg marhára nincs szükség rájuk vagy kapjanak lehetőséget a fiatalok, másodvonalasok...ok tudom ez is gála meccs volt meg pènz meg stb, de akkor is...ha lenne vmi tèt vagy mondjuk VB felkészülés akkor èrtem, de így 🤷

Szerkesztette: dande2
3 hónapja
NB2 New England Patriots 29 047 — nabege2@yahoo.com
3 hónapja
Sok èrtelme volt megint ennek a sörmeccsnek.....Raphina 5 hètre out....s akkor csodálkozunk ha a klubbok fèlnek elengedni a játèkosaikat a válogatottba....ezeknek semmi èrtelme, pláne ilyen klub terhelés mellett 😡😔
dande2
Majd csak figyeld Szobót, a kopasz most osztotta ki a másik kopaszt farokméregetéssel megspékelve. Ilyenkor szokott vlm baj történni.
/ne legyen/