Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/11/munkara-jelentkezett-guus-hiddink-ujra-kapitany-lenne-a-veteran-holland-mesternajó de ő holland! ne akarjon már idejönni okoskodni
Csányi vajon megcsörgeti?
remontada
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
hát az annyi is volt, tűzoltás. aztán év végére gyalázatosan kifulladt, bennem az van meg, amikor az utolsó meccsen Rodgers Swansea-je vert meg, és volt olyan fotó, ahol egy képen volt rajta Kenny és az utódja, csak Dalglish az előtérben, Rodgers meg a háttérben.Kenny Dalglish tuzoltasa jut eszembeezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, nem tudom, be szokott-e jönni második időszak csapatoknál? ha esetleg nem menne úgy Kloppnak, akkor vajon más elbírálásban részesülne-e, mint Slot?Én nem kiabálom még Slotot ki, igazából nem is tudom kit hoznánk helyére - persze Arne is picit under the radar név volt szóval ha nézegetnénk is lehet megint nem egy giganév jönne - mert ugye ki is lenne az a giganév? 😀jujj, meg az RH- évek... Jovanovic, aki nem is értette, miért igazolta le a Pool, meg Poulsen, aki bárki ellen is lefelé lógott ki...Én nagyon sajnálom a Pool szurkolókat, akik hétről-hétre ezzel kínozzák magukatTavaly megvolt a bajnoki cím. A magam nevében tudok csak beszélni de ez nem egy spanyol sztárcsapat ahol ha nem vagy bajnok már csalódás minden. Én 1-1 nagy trófe után 3-4 évig köszönöm elvagyok. Beértük a United-et, persze jó lenne előzni is de gyerekkoromhoz képest az is nagy szó, hogy az egalizálás megtörént 30 év után egész gyorsan jött 2 bajnoki cím.
r.baggio
Lehet csak középházas a csapat de sokkal jobban tudom elfogadni ezt a mostani játékoskeretet nézve (mert látom h lesz jobb) mint amikor ugyan ezen a pozíción volt a csapat Ngog, Vorognin csatárduóval... Na az volt a pokol nem ez.
alatriste
slowmotion
Viszont HA Jürgen azt mondja bármikor, hogy srácok itt vagyok akkor úgy dobnék el bármilyen edzőt mint a huzat - bármikor.
alatriste
slowmotion
Negritis, a vajda
de tűzoltás most nem kell, pontosan most nem tűzoltás kell, hanem hosszú távú eredményesség.
3 hónapja
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/11/munkara-jelentkezett-guus-hiddink-ujra-kapitany-lenne-a-veteran-holland-mesterCsányi vajon megcsörgeti?
3 hónapja
ha el tudják hozni a VB után Nagelsmann-t akkor szerintem ö jó lenne a PoolnakKenny Dalglish tuzoltasa jut eszembeezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, nem tudom, be szokott-e jönni második időszak csapatoknál? ha esetleg nem menne úgy Kloppnak, akkor vajon más elbírálásban részesülne-e, mint Slot?Én nem kiabálom még Slotot ki, igazából nem is tudom kit hoznánk helyére - persze Arne is picit under the radar név volt szóval ha nézegetnénk is lehet megint nem egy giganév jönne - mert ugye ki is lenne az a giganév? 😀jujj, meg az RH- évek... Jovanovic, aki nem is értette, miért igazolta le a Pool, meg Poulsen, aki bárki ellen is lefelé lógott ki...Én nagyon sajnálom a Pool szurkolókat, akik hétről-hétre ezzel kínozzák magukatTavaly megvolt a bajnoki cím. A magam nevében tudok csak beszélni de ez nem egy spanyol sztárcsapat ahol ha nem vagy bajnok már csalódás minden. Én 1-1 nagy trófe után 3-4 évig köszönöm elvagyok. Beértük a United-et, persze jó lenne előzni is de gyerekkoromhoz képest az is nagy szó, hogy az egalizálás megtörént 30 év után egész gyorsan jött 2 bajnoki cím.
r.baggio
Lehet csak középházas a csapat de sokkal jobban tudom elfogadni ezt a mostani játékoskeretet nézve (mert látom h lesz jobb) mint amikor ugyan ezen a pozíción volt a csapat Ngog, Vorognin csatárduóval... Na az volt a pokol nem ez.
alatriste
slowmotion
Viszont HA Jürgen azt mondja bármikor, hogy srácok itt vagyok akkor úgy dobnék el bármilyen edzőt mint a huzat - bármikor.
alatriste
slowmotion
Negritis, a vajda
3 hónapja
Kenny Dalglish tuzoltasa jut eszembeezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, nem tudom, be szokott-e jönni második időszak csapatoknál? ha esetleg nem menne úgy Kloppnak, akkor vajon más elbírálásban részesülne-e, mint Slot?Én nem kiabálom még Slotot ki, igazából nem is tudom kit hoznánk helyére - persze Arne is picit under the radar név volt szóval ha nézegetnénk is lehet megint nem egy giganév jönne - mert ugye ki is lenne az a giganév? 😀jujj, meg az RH- évek... Jovanovic, aki nem is értette, miért igazolta le a Pool, meg Poulsen, aki bárki ellen is lefelé lógott ki...Én nagyon sajnálom a Pool szurkolókat, akik hétről-hétre ezzel kínozzák magukatTavaly megvolt a bajnoki cím. A magam nevében tudok csak beszélni de ez nem egy spanyol sztárcsapat ahol ha nem vagy bajnok már csalódás minden. Én 1-1 nagy trófe után 3-4 évig köszönöm elvagyok. Beértük a United-et, persze jó lenne előzni is de gyerekkoromhoz képest az is nagy szó, hogy az egalizálás megtörént 30 év után egész gyorsan jött 2 bajnoki cím.
r.baggio
alatriste
slowmotion
alatriste
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, nem tudom, be szokott-e jönni második időszak csapatoknál? ha esetleg nem menne úgy Kloppnak, akkor vajon más elbírálásban részesülne-e, mint Slot?Én nem kiabálom még Slotot ki, igazából nem is tudom kit hoznánk helyére - persze Arne is picit under the radar név volt szóval ha nézegetnénk is lehet megint nem egy giganév jönne - mert ugye ki is lenne az a giganév? 😀jujj, meg az RH- évek... Jovanovic, aki nem is értette, miért igazolta le a Pool, meg Poulsen, aki bárki ellen is lefelé lógott ki...Én nagyon sajnálom a Pool szurkolókat, akik hétről-hétre ezzel kínozzák magukatTavaly megvolt a bajnoki cím. A magam nevében tudok csak beszélni de ez nem egy spanyol sztárcsapat ahol ha nem vagy bajnok már csalódás minden. Én 1-1 nagy trófe után 3-4 évig köszönöm elvagyok. Beértük a United-et, persze jó lenne előzni is de gyerekkoromhoz képest az is nagy szó, hogy az egalizálás megtörént 30 év után egész gyorsan jött 2 bajnoki cím.
r.baggio
alatriste
slowmotion
alatriste
3 hónapja
Én nem kiabálom még Slotot ki, igazából nem is tudom kit hoznánk helyére - persze Arne is picit under the radar név volt szóval ha nézegetnénk is lehet megint nem egy giganév jönne - mert ugye ki is lenne az a giganév? 😀jujj, meg az RH- évek... Jovanovic, aki nem is értette, miért igazolta le a Pool, meg Poulsen, aki bárki ellen is lefelé lógott ki...Én nagyon sajnálom a Pool szurkolókat, akik hétről-hétre ezzel kínozzák magukatTavaly megvolt a bajnoki cím. A magam nevében tudok csak beszélni de ez nem egy spanyol sztárcsapat ahol ha nem vagy bajnok már csalódás minden. Én 1-1 nagy trófe után 3-4 évig köszönöm elvagyok. Beértük a United-et, persze jó lenne előzni is de gyerekkoromhoz képest az is nagy szó, hogy az egalizálás megtörént 30 év után egész gyorsan jött 2 bajnoki cím.
r.baggio
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
3 hónapja
YoungZeeZee
9 511
mondjuk lama nem tudom mit csinalt ott. de az egesz francia blama tanulmany. ginola kozepre iveli a labdat ahol kb 2 ember van es nem is megy a kozelukbe....most jutott eszembe. 93novembere .francia bolgar 1-1.ez a franciaknak jo a vbre. 45:01nel kb a bolgarok egy kontra utan golt rugnak. ok a vbre ki.a franciaknak papa. aztan 4 ev mulva vbt nyerekjaja, Kosztadinov nagy gólt rajzolt.
YoungZeeZee
slowmotion
3 hónapja
jujj, meg az RH- évek... Jovanovic, aki nem is értette, miért igazolta le a Pool, meg Poulsen, aki bárki ellen is lefelé lógott ki...Én nagyon sajnálom a Pool szurkolókat, akik hétről-hétre ezzel kínozzák magukatTavaly megvolt a bajnoki cím. A magam nevében tudok csak beszélni de ez nem egy spanyol sztárcsapat ahol ha nem vagy bajnok már csalódás minden. Én 1-1 nagy trófe után 3-4 évig köszönöm elvagyok. Beértük a United-et, persze jó lenne előzni is de gyerekkoromhoz képest az is nagy szó, hogy az egalizálás megtörént 30 év után egész gyorsan jött 2 bajnoki cím.
r.baggio
alatriste
3 hónapja
Én nagyon sajnálom a Pool szurkolókat, akik hétről-hétre ezzel kínozzák magukatTavaly megvolt a bajnoki cím. A magam nevében tudok csak beszélni de ez nem egy spanyol sztárcsapat ahol ha nem vagy bajnok már csalódás minden. Én 1-1 nagy trófe után 3-4 évig köszönöm elvagyok. Beértük a United-et, persze jó lenne előzni is de gyerekkoromhoz képest az is nagy szó, hogy az egalizálás megtörént 30 év után egész gyorsan jött 2 bajnoki cím.
r.baggio

Liverpool Fc
3 hónapja
most jutott eszembe. 93novembere .francia bolgar 1-1.ez a franciaknak jo a vbre. 45:01nel kb a bolgarok egy kontra utan golt rugnak. ok a vbre ki.a franciaknak papa. aztan 4 ev mulva vbt nyerekjaja, Kosztadinov nagy gólt rajzolt.
YoungZeeZee
3 hónapja
most jutott eszembe. 93novembere .francia bolgar 1-1.ez a franciaknak jo a vbre. 45:01nel kb a bolgarok egy kontra utan golt rugnak. ok a vbre ki.a franciaknak papa. aztan 4 ev mulva vbt nyerek5 év amúgy 😊
YoungZeeZee
az a bolgár csapat iszonyat jó volt, a következő 94-es VB-n szépen meneteltek és ráadásul szép focit is toltak
3 hónapja
Ez a Feczkó mindig olyan jól indul... mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás... ja, ez a Jurassic Park 😀Szerintem még a Jags valószínűleg az életemben soha meg nem történő Super Bowl győzelménél se innék alkoholt, szóval egy ilyen W, mint a tegnapi után se tettem ezt. 😀
állítólag Ik a Köki mellett fetreng, hulla részegen..
😀
JC6 (Mr. Miele)
És tisztában vagyok vele, hogy Feczkó az NB I-ben már kevés lesz, de előbb jussunk vissza oda vele! Mert arra azért alkalmas (lásd még Balmazújváros és MTK).
Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
YoungZeeZee
9 511
most jutott eszembe. 93novembere .francia bolgar 1-1.ez a franciaknak jo a vbre. 45:01nel kb a bolgarok egy kontra utan golt rugnak. ok a vbre ki.a franciaknak papa. aztan 4 ev mulva vbt nyerek
3 hónapja
Szivacski apósa és a Barcikás Sós Bence apukája is kollégám.Édes faszom, menjünk már a picsábaHozzátok vissza télen Szivacskit.
warr_b
iktriad
Ki tud még ilyet felmutatni?
Azt tudom, hogy Fucu együtt dolgozott Koszta Janival.
3 hónapja
Ez a Feczkó mindig olyan jól indul... mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás... ja, ez a Jurassic Park 😀Fotót róla!
állítólag Ik a Köki mellett fetreng, hulla részegen..
😀
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ez a Feczkó mindig olyan jól indul... mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás... ja, ez a Jurassic Park 😀állítólag Ik a Köki mellett fetreng, hulla részegen..
😀
3 hónapja
Csak a Kispest
3 hónapja
Baszki, és tényleg 😅ez nem az a Pekár 😀Jááájj, ennyire nem akarhatsz nekünk rosszat 😕Édes faszom, menjünk már a picsábaHozzátok vissza télen Szivacskit.
warr_b
iktriad
Pekár bazmeg, a dagadt botlábú pöcs, pffff. Szánalom, meg is érdemeljük.
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Everton 2 játékosa lesérült, köztük az egyik a 10. percben, 13. perctől emberhátrányban a Old Traffordon, mégis 3 ponttal mentek haza.
3 hónapja
Az evertonosok egymást verik, majd együtt a MU-t is.Nem bírom má'
Heisman nádor
3 hónapja
Az evertonosok egymást verik, majd együtt a MU-t is.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
csak hangosan és érthetően fejeztem ki a véleményemNB3ban úgyis csak a B csapatokkal lehet talizni xdd.szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
Meg megint nevet változtatni.
zacknorb
3 hónapja
klasszik. meg a Píííííííííísont Pista a legnagyobb ci...király 😀Mindhárom kisebbségi föld?zúgott otthon a Kispest, Újpest, Angyalföld... kezdetű dalocska? 😊szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
NB2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Off Pedig nem rossz hely 11 èvig èltem ott. Különösen Wekerle. Bár ott a lakások nem feltétlenül a legideálisabbak, elèg idősek ès nehezen felújítható sok közülük, de a környèk elèg èlhető.Próbálj lakást venni a XIII. kerületben, és döntsd el magad.Mondjuk Újpesten se olyan könnyű xdd.
nagylaza, főpohárnok
Kispestről nem tudok nyilatkozni, faszom se költözne oda.
zacknorb
Szerkesztette: dande2