Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Próbálj lakást venni a XIII. kerületben, és döntsd el magad.Mondjuk Újpesten se olyan könnyű xdd.
nagylaza, főpohárnok
Kispestről nem tudok nyilatkozni, faszom se költözne oda.
Poloska vagyok.
3 hónapja
ez nem az a Pekár 😀Jááájj, ennyire nem akarhatsz nekünk rosszat 😕Édes faszom, menjünk már a picsábaHozzátok vissza télen Szivacskit.
warr_b
iktriad
Pekár bazmeg, a dagadt botlábú pöcs, pffff. Szánalom, meg is érdemeljük.
warr_b
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Próbálj lakást venni a XIII. kerületben, és döntsd el magad.Mindhárom kisebbségi föld?zúgott otthon a Kispest, Újpest, Angyalföld... kezdetű dalocska? 😊szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
NB2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Tiszta szívemből hiszek a Parmalat FC bennmaradásában.NB3ban úgyis csak a B csapatokkal lehet talizni xdd.szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
Meg megint nevet változtatni.
zacknorb
3 hónapja
Amúgy ez minden magyar sikere.Mindenki kb ilyen 5k-val benne van a Szijás csapat főszponzorában
Poloska vagyok.
3 hónapja
az Újpest nem igazán 😀zúgott otthon a Kispest, Újpest, Angyalföld... kezdetű dalocska? 😊szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
NB2
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
NB3ban úgyis csak a B csapatokkal lehet talizni xdd.szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
Meg megint nevet változtatni.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Mindhárom kisebbségi föld?zúgott otthon a Kispest, Újpest, Angyalföld... kezdetű dalocska? 😊szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
zúgott otthon a Kispest, Újpest, Angyalföld... kezdetű dalocska? 😊szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
petey
3 hónapja
Kár érte, de legalább hajtottak a fijjuk. Van ilyen.
3 hónapja
szerencsére ez engem nem érint 😀 rühellem mindkettőt 😮aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
Josszi
Szerkesztette: petey
3 hónapja
Idén a Patriots jobb mint a Steelers. Az NB2-.ben is. 😀
3 hónapja
aki egy vasas kispestre hokizik az sem igazánaz sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
petey
3 hónapja
Egy helyzetünk még lesz. Otigba?
3 hónapja
én nem akartam lopni sört. csak kenyeret 😊milyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Az aldit vedik, egyre tobb a tolvaj.
Josszi
Stez
3 hónapja
az sikeres ember nem lehetmilyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
milyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Aki az Aldiban vesz kenyeret, meg is érdemli.
Josszi
3 hónapja
Jááájj, ennyire nem akarhatsz nekünk rosszat 😕Édes faszom, menjünk már a picsábaHozzátok vissza télen Szivacskit.
warr_b
iktriad
Pekár bazmeg, a dagadt botlábú pöcs, pffff. Szánalom, meg is érdemeljük.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Tujvel a meccs embere. milyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Kiemelt kockázatú meccs. Mondjuk a2 tábor NAGYON nem szereti egymást-
Josszi
3 hónapja
milyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..Az aldit vedik, egyre tobb a tolvaj.
Josszi
3 hónapja
milyen rangadó van, több ezer véresszájúultrával? kb 30 rendőr kisbusz állt a lezárt Fáy utcában, és kurvára nem tudtam bemenni az Aldiba kenyérért..
3 hónapja
Volt kitől tanulnom.Akár addig is játszhatunk, amíg kibújnak a földből az első hóvirágok, akkor se fogunk gólt rúgni.Hatott a jinx.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
3 hónapja
Akár addig is játszhatunk, amíg kibújnak a földből az első hóvirágok, akkor se fogunk gólt rúgni.Hatott a jinx.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
hát mennyivel jobb ez a meccs, mint egy várda-kazincbarcika az nb1-ben.