Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 516 — Cowboys fan
Ez volt már? Elég durva, 30 milliárd forint értékű áruval kapták el.
 hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
Sixo
Shame! He showed so much Promes...
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 968
 hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
Sixo
Nem stimmelnek a számok ebben a cikkben vlhogy 😊
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 145 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 145 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 www.bbc.com/sport/football/68303964
több mint 2 éve
Salah 235milkó nyáron. Túl szép lenne, de mivel Klopp is megy így lehet realitása.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 146 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 829 — Omar's Coming Yo!
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""
Jack Zoltán
folyamatban van, ő az egyik akiről Csányi beszélt.
Kenny
Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.
deyell
Meglátjuk.

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 983 — Sworn to the Dark
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""
Jack Zoltán
Kenny
Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.

built for this shit

több mint 2 éve
Jack Zoltán

Szerkesztette: Kenny

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 367 — NFL bracket champion '26
Jack Zoltán
Itt vki benézett vmit, emberünk neve Albert Grönbaek.  www.transfermarkt.com/albert-gronbaek/profil/spieler/503866

Egyébként az vhol nagyon bájos h a jelenlegi svéd válogatott keretben 3 olyan csávó is van, akinek egyébként van magyar útlevele: Gyökeres, Nanasi és Salétros...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 060
több mint 2 éve
A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
nagylaza, főpohárnok
les volt, de valószínűleg pár éven belül úgy alakítják majd a szabályokat, hogy ez sima gól lesz.

több mint 2 éve
A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
nagylaza, főpohárnok
Meg a labdarúgás szabályai
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 827 — Csodabogár
Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávó
Klaci79
Csak nem Sz. Dávid volt? 😁
petey
Gyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣
Klaci79
évek meg a rutin

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 148 — beers & Packers
Bálesz
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 983 — Sworn to the Dark
"Salaj" kapufa

built for this shit

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Klaci79
petey
Gyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣
több mint 2 éve
Német RTL-en élőben éppen Sallait dicsőíti a kinti szpíker a Freiburg meccsen

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 827 — Csodabogár
Klaci79

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 359
Esküszöm katasztrófa ez a MárKínos, az összes létező támadás rajta akadt el... szánalom, hogy a rákba játszhat ez folyamatosan..
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 160 — Illegális gyakorló

több mint 2 éve
A fagyi javára legyen mondva, rendesen egálban helytállt egy helyzetek nélküli meccsen egy ma nem túl erős csapat ellen, de nem is lehet kisvárdák és mezőkövesdekkel felkészülni erre a szintre, teljesen vállalhTó volt ez a teljesítmény.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 124 — The Mathematician
amúgy vicc hogy az NSO képes lett kevésbé olvashatóvá válni
eddig a fapados felületen volt a szenny
most már a felület is használhatatlan hulladék
aki tervezte az gondolkozzon el

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118