Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez volt már? Elég durva, 30 milliárd forint értékű áruval kapták el.Shame! He showed so much Promes...
hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
Sixo
több mint 2 éve
Ez volt már? Elég durva, 30 milliárd forint értékű áruval kapták el.Nem stimmelnek a számok ebben a cikkben vlhogy 😊
hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
Sixo
több mint 2 éve
Ez volt már? Elég durva, 30 milliárd forint értékű áruval kapták el.hvg.hu/sport/20240214_Quincy_Promes_kokaincsempeszet_Hollandia_Antwerpen_bortonbuntetes_bunugy
több mint 2 éve
South Korea have sacked Jurgen Klinsmann as their head coach
— The Spurs Web (@thespursweb) February 16, 2024
több mint 2 éve
www.bbc.com/sport/football/68303964
több mint 2 éve
Salah 235milkó nyáron. Túl szép lenne, de mivel Klopp is megy így lehet realitása.
több mint 2 éve
Meglátjuk.Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""folyamatban van, ő az egyik akiről Csányi beszélt.
Jack Zoltán
Kenny
deyell
több mint 2 éve
Sammie Szmodicsról tudok, hogy róla beszélt. Albert Grönbaeknek szerintem semmi köze hozzánk.Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""folyamatban van, ő az egyik akiről Csányi beszélt.
Jack Zoltán
Kenny
built for this shit
több mint 2 éve
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""Itt vki benézett vmit, emberünk neve Albert Grönbaek. www.transfermarkt.com/albert-gronbaek/profil/spieler/503866
Jack Zoltán
Egyébként az vhol nagyon bájos h a jelenlegi svéd válogatott keretben 3 olyan csávó is van, akinek egyébként van magyar útlevele: Gyökeres, Nanasi és Salétros...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tegnap az Ajaxnak 2 gólt rúgott egy bizonyos Zsolt Gronbaek. ""Ujabb honosítàsra vàró magyar ?""
több mint 2 éve
les volt, de valószínűleg pár éven belül úgy alakítják majd a szabályokat, hogy ez sima gól lesz.A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Meg a labdarúgás szabályaiA második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.
Bálesz
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
évek meg a rutinGyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
petey
Klaci79
több mint 2 éve
A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...)Egyetlen percet se láttam a meccsből, de azt olvastam, hogy a VAR hiúsította meg a "Ferencváros álomrajtját"...
Bálesz
több mint 2 éve
Gyanús vagy nekem, hogy találtad ki?! 🤣Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
petey
több mint 2 éve
Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávóCsak nem Sz. Dávid volt? 😁
Klaci79
több mint 2 éve
Esküszöm katasztrófa ez a MárKínos, az összes létező támadás rajta akadt el... szánalom, hogy a rákba játszhat ez folyamatosan..
több mint 2 éve
A második félidő második fele már egyértelműen a görögöké volt, teljesen elfogytunk. (Nagyjából az után, hogy a gyökér székely öt jó perc után elkezdte, hogy nyerhetünk...) Piszok kemény visszavágó lesz, azt pedig köszi, hogy Abu Fani nem sárgázódott ki.

több mint 2 éve
amúgy vicc hogy az NSO képes lett kevésbé olvashatóvá válnieddig a fapados felületen volt a szenny
most már a felület is használhatatlan hulladék
aki tervezte az gondolkozzon el
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hogy "eljátszotta az óriási halált"...komoly szégyen ez a csávó