Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szivacski megint kezdő, b+ 🤬Közben meg MókaMiki faszszopó biztonsági szolgálata nem engedte be a vip-be a szünetbe Dr. Puskás Lajost beszélni valakivel 😖🤮

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
J⚽️TAAA!Azért idén ő is újra elég gólerős. Tsimikas második asszisztja.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nah négyből már a másodikat adják meg, király!Salah 10 gólos már 12 bajnokin, mi lenne ha még jól is játszana! 😁
több mint 2 éve
Csak a második félidőre értem haza, de azt jó látni hogy távolról is lövünk bátran. Végre!aha. hát hallgattak Sebők Vilire, de azért... na
Mikey
több mint 2 éve
Csak a második félidőre értem haza, de azt jó látni hogy távolról is lövünk bátran. Végre!
több mint 2 éve
lesnek les volt... de Matipot nem kicsit lökték ki a labda alól, csak szólok
több mint 2 éve
Majdnem lőtt egy gólpasszt Szobi!
több mint 2 éve
Ha Gomez elérhető lett volna vélhetően ő lenne a bal back. Így azért a görög oldalán, aki még Robbonál is direktebb és támadóbb védő a Wissa, Mbeumo duó fog tudni bontani.A 16 éves Trey Nyoni is ott van a kispadon a Brentford elleni meccsen, miután öt középpályás is sérült vagy eltiltott a keretben.a kezdő középpálya is, Endo 6-os a két 8-as egyike meg Gakpo, cserére csak Elliott van. Thiago, Alexis, Gravenberch, Jones és Bajtecic sem bevethető (a két spanyol nyilván év eleje óta)
Kelleher, Díaz, Elliott (20), Chambers (19), Scanlon (18), Doak (18), McConnell (19), Quansah (20), Nyoni (16).
Ez a kispad. Ügyes gyerek mind, de bazmeg.
Mikey
Gomez és Konaté sérülés miatt nincs, szóval 2 felnőtt játékos ül a padon akik bejöhetnek, ebből az egyik Kelleher :/ Ok a másik Diaz, de tényleg ő az egyetlen felnőtt mezőnyjátékos csere.
Azért ez így nagyon könnyen meleg lehet
alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
A 16 éves Trey Nyoni is ott van a kispadon a Brentford elleni meccsen, miután öt középpályás is sérült vagy eltiltott a keretben.a kezdő középpálya is, Endo 6-os a két 8-as egyike meg Gakpo, cserére csak Elliott van. Thiago, Alexis, Gravenberch, Jones és Bajtecic sem bevethető (a két spanyol nyilván év eleje óta)
Kelleher, Díaz, Elliott (20), Chambers (19), Scanlon (18), Doak (18), McConnell (19), Quansah (20), Nyoni (16).
Mikey
Gomez és Konaté sérülés miatt nincs, szóval 2 felnőtt játékos ül a padon akik bejöhetnek, ebből az egyik Kelleher :/ Ok a másik Diaz, de tényleg ő az egyetlen felnőtt mezőnyjátékos csere.
Azért ez így nagyon könnyen meleg lehet

Liverpool Fc
több mint 2 éve
A 16 éves Trey Nyoni is ott van a kispadon a Brentford elleni meccsen, miután öt középpályás is sérült vagy eltiltott a keretben. Kelleher, Díaz, Elliott (20), Chambers (19), Scanlon (18), Doak (18), McConnell (19), Quansah (20), Nyoni (16).
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Nincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)1-3-2 szokott lenni. 4 szombati meccs sehogy se jön össze a TV miatt. Most a Szeged-Veszprém kézi miatt lett szombaton 2.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Remélem ott is maradnak pár évigNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a Vasas az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 2 éve
Szalait miért nem veszi kölcsön a Hertha, gombokért megkaphatnák most, itt össze kaphatná magát lazán.ja ja bundesliga 2 szintjét megüti
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 2 éve
Új legendás Fradi drukker
A Facebook oldalán sztorizik is, hol sállal, hol dedikált mezben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Eszem faszom megáll gálázott a Real
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2023/11/11/dwamena-ghanai-focista-halal-albania?fbclid=IwAR1p624N5-OyY50K2-g8uu7vjNxwYSJSjfVZlYuBkLyxk9d5fA0DSwHLUuw😕
RIP
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Itt a húsvét itt a nyúl, Vasas-Zugló 3-0 (viccen kívül tényleg azon a hétvégén lesz húsvét)március 31 a naptár szerint, ott a helyem!!Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
zacknorb
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
március 31 a naptár szerint, ott a helyem!!Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Én még voltam Nb1-es BVSC-Vasas meccsen a Szőnyi úton.🙂Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
zacknorb
több mint 2 éve
Várom amikor a Vasas-BVSC-re jön 1 darab vendégszurker, LöflijavítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Amikor a lila IQ-bajnokot kirúgták, 16. volt a csapat. Most 14., három ponttal megelőzve a 16. Siófokot. A fejlődés szemmel látható.javítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
több mint 2 éve
javítvaNincs nagy jelentősége, de felmerült bennem a kérdés: miért van az, hogy az Nb1-ben most már több meccs van vasárnap, mint szombaton? (Miközben elvileg az a leosztás, hogy a szombat az első-, a vasárnap a másodosztályé.)Amióta a BVSC az NB2ben van, azóta az számít elsőosztálynak.
nagylaza, főpohárnok
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!