Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
🚨 EXCL: Paolo Maldini, main candidate to become new Al Ittihad director with new chapter in Saudi Pro League. 🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 10, 2023
Former AC Milan director, set to decide his future soon with Al Ittihad serious possibility being considered.
Al Ittihad also recently fired Nuno Espirito Santo. pic.twitter.com/mNQRkEYypJ
több mint 2 éve
"A botránybíró és a kecskeméti botránypálya elvett egy győzelmet a Fraditól"Jó kis vitriolos cikk:
honnan idéztem? 😊
NB2
telex.hu/zacc/2023/11/10/ftc-kte-ferencvaros-fradi-kecskemet-vizes-palya-hajhuzas
Szegény Fradikát mindig bánccsák.
több mint 2 éve
én is, 4.50-es oddszom volt a hatodik gólon 😮Ja hát engem alapból az EL meccsek nem tudnak megmozgatni, de három W után a csoportkörben egy vereség pláne nagyon alatta van az ingerküszöbömnek. Bolond egy meccs volt, mondjuk azt imádtam volna ha Quansah egyenlítő gólja a 99. percben érvényes lett volna.Kicsit unalmas már hogy az ellenfél szerez vezetést. 17-ből 9. alkalommal.Reálisan nézve a tizenegy kezdőből nyolc csere, három kezdőjátékos, de ebből kettő kihagyás után tért vissza.
Ráadásul az első kapura tartó lövésükből.
Mikey
Ettől persze lehetett volna jobban játszani, hát ennyi telt.
slowmotion
Mikey
több mint 2 éve
Ja hát engem alapból az EL meccsek nem tudnak megmozgatni, de három W után a csoportkörben egy vereség pláne nagyon alatta van az ingerküszöbömnek. Bolond egy meccs volt, mondjuk azt imádtam volna ha Quansah egyenlítő gólja a 99. percben érvényes lett volna.Kicsit unalmas már hogy az ellenfél szerez vezetést. 17-ből 9. alkalommal.Reálisan nézve a tizenegy kezdőből nyolc csere, három kezdőjátékos, de ebből kettő kihagyás után tért vissza.
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
🚨 BREAKING: Arda Guler has ruptured his right quadriceps. It is estimated that he will be out for about a month. @GuillermoRai_ ❌ pic.twitter.com/5MzGICY0EX
— Madrid Zone (@theMadridZone) November 10, 2023
több mint 2 éve
jah 😊"A botránybíró és a kecskeméti botránypálya elvett egy győzelmet a Fraditól"Origo?
honnan idéztem? 😊
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Mit védett a belga kapus a 92. percben, beszarás amúgy. Mindkét pontot neki köszönhetik, amúgy nem sok közük volt egyik meccshez sem. Fiorentina elleni dönt, itthon, muszáj nyerni, bármi áron.Azèrt 0-0nal ok is lohettek volna egyet ha Pancél befejeli
JC6 - a zsidó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Közben ma meghosszabbították Simeonet 2027-ig
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
"A botránybíró és a kecskeméti botránypálya elvett egy győzelmet a Fraditól"Origo?
honnan idéztem? 😊
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
"A botránybíró és a kecskeméti botránypálya elvett egy győzelmet a Fraditól"honnan idéztem? 😊
több mint 2 éve
A plovdivi stadion amúgy még kész sincs, LOL az egész, amit művelnek a bolgárok 😀 ott tuti nem lesz meccs..
több mint 2 éve
Mit védett a belga kapus a 92. percben, beszarás amúgy. Mindkét pontot neki köszönhetik, amúgy nem sok közük volt egyik meccshez sem. Fiorentina elleni dönt, itthon, muszáj nyerni, bármi áron.
több mint 2 éve
kurva szép, kurva jó, de ez nem lesz elég a továbbjutáshoz.12 pont?
Kenny
Simán elég lesz.
De még 10 is, ha a Cukarickit kitömi a Fradi.
több mint 2 éve
ez a meccs már a rebrovi Fradit idézte. Ügyes ez a szerb.kurva szép, kurva jó, de ez nem lesz elég a továbbjutáshoz.Következo forduló dönt vszinűleg.
Kenny
Azért hogy meg sem nézték piros lapra azt amibe Maee belesérült... vicc
davemayer
több mint 2 éve
kurva szép, kurva jó, de ez nem lesz elég a továbbjutáshoz.Következo forduló dönt vszinűleg.
Kenny
Azért hogy meg sem nézték piros lapra azt amibe Maee belesérült... vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kicsit unalmas már hogy az ellenfél szerez vezetést. 17-ből 9. alkalommal.Reálisan nézve a tizenegy kezdőből nyolc csere, három kezdőjátékos, de ebből kettő kihagyás után tért vissza.
Mikey
több mint 2 éve
kurva szép, kurva jó, de ez nem lesz elég a továbbjutáshoz.
több mint 2 éve
A dán 11-es szerintem a támadóról pattant rá, nem saját testrészről ha jó láttam. Penandesét nem lattám.De tegnap Koppenhágában nem szinten testről pattant?Szerintem ez elég konzisztens hogyha testről pattan azt nem fújják be, legalábbis amióta az a szabály nem láttam ilyet. A testhelyzetes ami szubjektív.Szerintem ez jó döntés volt, jó lenne ha mindig hasonlóan döntenének hasonló helyzetben.Combjárol pattant fel a fradisnak, nem 11-esEz azért csoda hogy nem volt tizi..Aki azt mondja érti az új kézdzabályt, az hazudik. Majd amikor április-májusban komoly meccseken lesz hasonló, akkor újragondolják talán. De kb ennyit tudnak az UEFA/fifa zsenijei
JC6 - a zsidó
Klaci79
Heisman nádor
Klaci79
Heisman nádor
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
idén én már nem is néznék soccert, ha Dominik nem igazolt volna a 'poolba. Így viszont mégiscsak nézem miatta.Nekünk akik am focin szocializálódtunk, ez különösen viccesSajnálom a focistákat, hogy ennyire alacsony a fájdalom küszöbükmondanám, hogy megszokhattad volna már, de ezt nem lehet megszokni. Apró kontakt, 2 méteres repülés, közben ordít, mint akinek leszakadt a lába.
Klaci79
shagi0206
Klaci79
több mint 2 éve
Meg hokin, ahol a meccs végére lehet, h fogad sem maradNekünk akik am focin szocializálódtunk, ez különösen viccesSajnálom a focistákat, hogy ennyire alacsony a fájdalom küszöbükmondanám, hogy megszokhattad volna már, de ezt nem lehet megszokni. Apró kontakt, 2 méteres repülés, közben ordít, mint akinek leszakadt a lába.
Klaci79
shagi0206
Klaci79
több mint 2 éve
Nekünk akik am focin szocializálódtunk, ez különösen viccesSajnálom a focistákat, hogy ennyire alacsony a fájdalom küszöbükmondanám, hogy megszokhattad volna már, de ezt nem lehet megszokni. Apró kontakt, 2 méteres repülés, közben ordít, mint akinek leszakadt a lába.
Klaci79
shagi0206
több mint 2 éve
Sajnálom a focistákat, hogy ennyire alacsony a fájdalom küszöbükmondanám, hogy megszokhattad volna már, de ezt nem lehet megszokni. Apró kontakt, 2 méteres repülés, közben ordít, mint akinek leszakadt a lába.
Klaci79