Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Az eleje nem. Hülye mozdulat, de valószínűleg inkább csak be akar állni elé, arra számítva, hogy felveszi az ütközést, elesik, megkapja az olcsó szabadrúgást.Ugyan, ki ne találd már hogy szándékos volt. Tipikusan az a mozdulat volt amikor terpeszben akar mellé lépni a labdának hogy ezzel kizárja testtel az érkező játékost. Ez a mozdulat ezerszer előfordul, sajnos a dán pont oda tette le a lábát, ennyi a történet, jogos a piros de ez egyáltalán nem volt szándékos. Reméljük nem sérült meg súlyosan csak az összefoglalót láttam nem tudom le kellett-e cserélni.kérdem tisztelettel, mi a fasz volt necc a kiállításon? még ha úgy-ahogy elfogadjuk, hogy fedezni akarta a labdát (elég furcsán csinálta, mert nem azt érzékeli az ember, hogy oda akart pattanni a labda elé, hanem nyújtott lábbal esik oda), akkor is éreznie kell, hogy rálépett a másik lábára - innen az lenne a logikus, hogy felemeli a lábát, hogy ne taposson a másik játékoson. na Rashford pont az ellenkezőjét csinálja, a másik lábát emeli fel, hogy minden súly a taposó lábra érkezzen. és mivel a dán csávó lába le van támasztva, ezért kurva sérülésveszélyes, teljesen egyértelmű a piros lap.a 2. kezet fujtak beKösz! Még volt is itt regem... csodálkoztam volna ha egy ilyen gyenge sávban sehol se lehetne nézni a United-et.mu meccs nem tv-s? 😮 van valakinél stream?amcmikro.hu/
alatriste
Itt egy gyors reg után már nézhető is.
Ui.: faszom ebbe a meccsbe is
dugo93
Félidőben azért ránéztem az eseményekre, hát a kiállítás is necces volt a 11-es meg melyiket fújták be? Az első kezet (azt nem láttam ki volt) vagy Maguire-t? Az is eléggé flipperes helyezet után jött...
alatriste
a kiallitas azert volt necc mert rashford csak fedezni akarta a labdat azert lepet-volna- egy nagyobbat csak a dan jatekos bokaja akkor ert oda es igy majd eltorte neki
YoungZeeZee
ez igazából a rutinosan alattomos megmozdulások gyöngyszeme, amit a fodballisták megtanulnak (Te is ismered, én is ismerem, meg mindenki, akinek elege volt a rúgásokból, és a következő becsúszónak odataposott), csak azt felejtik el a játékosok, hogy ezen a szinten mindent IS vissza lehet nézni, és ha látványosan lent marad az egyik játékos, akkor azt simán megkukkolják. onnan már a VAR bírón múlik, hogy milyen hangulatban van, meg milyen kultúrkörben vezetik a meccset. szar dolog, mert ez a tudatalattiból simán előjön, a video meg észreveszi.
slowmotion
davemayer
Amit nem tud kontrollálni az az, hogy nem úgy megy oda az ellenfél, mint amire számít, de ha már ott van a talpa alatt, akkor megnyomorgatja. És ez megy át veszélyesbe.
Jones-t is emiatt szórták ki a Spurs ellen - hozzáteszem, szerintem teljesen jogosan, és emiatt vitatkoztam a Pool-blogon a tagok hetven százalékával, köztük egy-két established arccal -, mert függetlenül attól, hogy hogyan jutott el a veszélyes szituációig, semmit nem tett az elhárításáért, csak súlyosbított rajta.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Ugyan, ki ne találd már hogy szándékos volt. Tipikusan az a mozdulat volt amikor terpeszben akar mellé lépni a labdának hogy ezzel kizárja testtel az érkező játékost. Ez a mozdulat ezerszer előfordul, sajnos a dán pont oda tette le a lábát, ennyi a történet, jogos a piros de ez egyáltalán nem volt szándékos. Reméljük nem sérült meg súlyosan csak az összefoglalót láttam nem tudom le kellett-e cserélni.kérdem tisztelettel, mi a fasz volt necc a kiállításon? még ha úgy-ahogy elfogadjuk, hogy fedezni akarta a labdát (elég furcsán csinálta, mert nem azt érzékeli az ember, hogy oda akart pattanni a labda elé, hanem nyújtott lábbal esik oda), akkor is éreznie kell, hogy rálépett a másik lábára - innen az lenne a logikus, hogy felemeli a lábát, hogy ne taposson a másik játékoson. na Rashford pont az ellenkezőjét csinálja, a másik lábát emeli fel, hogy minden súly a taposó lábra érkezzen. és mivel a dán csávó lába le van támasztva, ezért kurva sérülésveszélyes, teljesen egyértelmű a piros lap.a 2. kezet fujtak beKösz! Még volt is itt regem... csodálkoztam volna ha egy ilyen gyenge sávban sehol se lehetne nézni a United-et.mu meccs nem tv-s? 😮 van valakinél stream?amcmikro.hu/
alatriste
dugo93
Félidőben azért ránéztem az eseményekre, hát a kiállítás is necces volt a 11-es meg melyiket fújták be? Az első kezet (azt nem láttam ki volt) vagy Maguire-t? Az is eléggé flipperes helyezet után jött...
alatriste
a kiallitas azert volt necc mert rashford csak fedezni akarta a labdat azert lepet-volna- egy nagyobbat csak a dan jatekos bokaja akkor ert oda es igy majd eltorte neki
YoungZeeZee
ez igazából a rutinosan alattomos megmozdulások gyöngyszeme, amit a fodballisták megtanulnak (Te is ismered, én is ismerem, meg mindenki, akinek elege volt a rúgásokból, és a következő becsúszónak odataposott), csak azt felejtik el a játékosok, hogy ezen a szinten mindent IS vissza lehet nézni, és ha látványosan lent marad az egyik játékos, akkor azt simán megkukkolják. onnan már a VAR bírón múlik, hogy milyen hangulatban van, meg milyen kultúrkörben vezetik a meccset. szar dolog, mert ez a tudatalattiból simán előjön, a video meg észreveszi.
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
kérdem tisztelettel, mi a fasz volt necc a kiállításon? még ha úgy-ahogy elfogadjuk, hogy fedezni akarta a labdát (elég furcsán csinálta, mert nem azt érzékeli az ember, hogy oda akart pattanni a labda elé, hanem nyújtott lábbal esik oda), akkor is éreznie kell, hogy rálépett a másik lábára - innen az lenne a logikus, hogy felemeli a lábát, hogy ne taposson a másik játékoson. na Rashford pont az ellenkezőjét csinálja, a másik lábát emeli fel, hogy minden súly a taposó lábra érkezzen. és mivel a dán csávó lába le van támasztva, ezért kurva sérülésveszélyes, teljesen egyértelmű a piros lap.a 2. kezet fujtak beKösz! Még volt is itt regem... csodálkoztam volna ha egy ilyen gyenge sávban sehol se lehetne nézni a United-et.mu meccs nem tv-s? 😮 van valakinél stream?amcmikro.hu/
alatriste
dugo93
alatriste
YoungZeeZee
több mint 2 éve
a nagyon durva, hogy egy 90+ sokadik perces Onana büntetővédéstől volt a united attól, hogy jelenleg 1 ponttal álljon és kb 0-ra redukálja az esélyeit. Így azért még ha nehezen is látszik az út, hogy lehet továbbmenni. Bár Istanbulból eljönni 3 ponttal lehet van annyira nehéz mint az otthoni München elleni meccs. Azért az is izgi lesz még, hogy a németeknek 2 tét nélküli meccse van már, mennyire veszik komolyan majd

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ha ezek után sem rúgják ki ETH t, az eléggé gáz...Egy Köbenhavn tól 4 gólt kapni a szégyen kategória...

több mint 2 éve
Utolsó perce dupla Kanetől. Mondja még valaki, hogy nem ér 100 misitezzel mondjuk most a unitednek tette a legnagyobb szivességet.
Sixo
Legközelebb mondjuk galata-united kb már-már po meccs

Liverpool Fc
több mint 2 éve
A csodaedzőnek! Gondolom ezzel lefőtt a kávé😎
több mint 2 éve
És vezet a Koppenhága
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Utolsó perce dupla Kanetől. Mondja még valaki, hogy nem ér 100 misit
több mint 2 éve
Na az még kurvára kéne, hogy Saka is kidőljön. Nem értem amúgy miért nem cseréli le őt soha Arteta. Teljesen kizsigereljük.
több mint 2 éve
Saját bazmeg minden meccsen legalább lennmarad egyszer70. Perc 2-0 mért nem lehet lecserélni…
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Na hülye kezezés 11-es visszajár. Inkább egyik se volt sztem tizi de így végülis fair.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
a 2. kezet fujtak beKösz! Még volt is itt regem... csodálkoztam volna ha egy ilyen gyenge sávban sehol se lehetne nézni a United-et.mu meccs nem tv-s? 😮 van valakinél stream?amcmikro.hu/
alatriste
dugo93
alatriste
több mint 2 éve
Kösz! Még volt is itt regem... csodálkoztam volna ha egy ilyen gyenge sávban sehol se lehetne nézni a United-et.mu meccs nem tv-s? 😮 van valakinél stream?amcmikro.hu/
alatriste
dugo93

Liverpool Fc
több mint 2 éve
mu meccs nem tv-s? 😮 van valakinél stream?amcmikro.hu/
alatriste
több mint 2 éve
mikor azt hitte az ember 0-2-nél, hogy végre egy nyugis meccsnap.... 🤦♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
mu meccs nem tv-s? 😮 van valakinél stream?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
naaa megnezem ahogy -remelm-elpicsazzak a man utd-tdikk.
YoungZeeZee
koran 0-1, majd 0-2. sokat allt a jatek, man utd piros, adhato, veletlen de adhato 1-2 13 perc hosszabbitas, bunteto 2-2 😀
több mint 2 éve
naaa megnezem ahogy -remelm-elpicsazzak a man utd-tMostmár benne van
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Végre egy gól ami a tavalyi szezonra emlékeztet
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
naaa megnezem ahogy -remelm-elpicsazzak a man utd-t
több mint 2 éve
Nyert a Milan az előző fordulós 0-3 után, de sehol egy Milanos ujjongás? @nagir egy arab szidást tolhatnál.Hogy, mi van???
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Főleg Micah-t.sztem is jol szedtek ossze oket.A legjobb műsor amúgy, zseniális mind a Henry, Carragher, Richards trió és Abdo is kiváló melléjük.Csodálkozom, hogy nem fulladt meg. 🤣 pic.twitter.com/tCoadZMLsg
— Szalai Szabolcs (@balettpatkany_) November 7, 2023
Sixo
Jughead
amellett hogy viccesek meg jo meglatasaik is vannak
ez a kedvencem ahogy oltjak egymast
www.youtube.com/watch?v=bdHtXF_eXNI
YoungZeeZee
És amúgy Abdonak a hangja az orgánuma is kiemelkedő, nekem tesz hozzá erősen
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 601
sztem is jol szedtek ossze oket.A legjobb műsor amúgy, zseniális mind a Henry, Carragher, Richards trió és Abdo is kiváló melléjük.Csodálkozom, hogy nem fulladt meg. 🤣 pic.twitter.com/tCoadZMLsg
Sixo
Jughead
amellett hogy viccesek meg jo meglatasaik is vannak
ez a kedvencem ahogy oltjak egymast
www.youtube.com/watch?v=bdHtXF_eXNI
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 2 éve
A legjobb műsor amúgy, zseniális mind a Henry, Carragher, Richards trió és Abdo is kiváló melléjük.Csodálkozom, hogy nem fulladt meg. 🤣 pic.twitter.com/tCoadZMLsg
Sixo